Работещи майки 2006 г. - тема 12

• 18 727
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Майра, дано твойта разходка се е осъществила, че нашата пропадна. Поне ние с Кайо не ходихме. Снощи много се намръзнах и днес не излизахме изобщо. За сметка на това станахме от сутрешен сън в 4 следобяд. (когато венци се прибра от работа). Като сме си само двамата, Кайо не спира да се гушка и да спи. супер ! Simple Smile

Имаме си ново занимание. Кайо си поръчва кое видео да гледа - Кайо с булечето, Кайо дъвка, Кайо Сак (сняг) и гледаме филми в леглото. още нещо смешно измисли днес, ама забравих.

утре ако е ок времето може да се пробваме за витоша със снахата...

# 151
Момичета,благодаря за топлото посрещане Heart Eyes
Кали,много съжалявам,че не прочетох по-рано за разходката и още повече съжалявам,че изобщо не сте я направили! Нищо,следващия път!А, днес ходихте ли на Витоша?
Ние днес правихме прощапулник на Габи и беше много хубаво Grinning Но сега съм мноооого уморена и отивам да поспя,че мойта щерка ме буди по пет,шест....десет! пъти през нощта.Е,не всяка нощ,но...и това е много #Crazy
Хайде,лека нощ,сладури! smile3524

# 152
  • на правилното място, в точното време
Добро утро!
miki m HugДобре дошла! Не помня дали съм казала,ама и да се повторя,карай. Чувствай се добре тука!
Калино, да знаеш- оставям беба,като дойда в Сф.Няма не искам, няма не мога!Ще доойда след като я научиш да спи поне наполовината на Кайо! Naughty В замяна на това ще ти донеса от хубавото прахче за пране  smile3534 и ша та светна за онъз работа  rotfImbo
 Довечера ще имам яснота с графика за Сф и ще пиша,за да се видим ,ако може. Ще звънна на Гери,че тя нали не влиза често тук.
За сега хубава седмица и дните ви да не са Фторник  #Cussing out

# 153
Добро утро,

а несериозчки такива Naughty Ние бяхме на разходка - как ще изпуснем хубавото временце. Купих си кремчето на Мустела ама още не съм се мазала  Whistling Пак се изкушихме с френските еклери и разните му там сладкишчета Embarassed Вече съм цеееели 2кг +. Като гледам в отчетната вече са с по 7-8, че дори и 10 кг отгоре - имам бая да наваксвам  Mr. Green

# 154
Тъкмо се ядосах, че от петък не съм влизала и сте ме пропуснали за срещата, а то и вие не сте излизали ... Нещо все повече ми става работата и все по- зле се чувствам и все по-малко време имам, не ми се очертава скоро почивка, добре че днес си идва колегата който беше в отпуска, че и него замествах малко да си разтоваря графика да събера вдъхновение и да се отчета достойно тези дни тук  Simple Smile

Майра, аз лично не съм фен на Мустела, само името им голямо, аз се мазах с масло от гроздови семки и нямам нито една стрия при 23+ кг, много приятелки заложиха на Мустела и се напукаха още в 5-6 месец. Ама ти с твоите килограми дето ги качваш и с нищо да не се мажеш все ще си добре  Peace

# 155
Здравейте момичета!  Hug Hug Hug
Нещо ме е обхванала една меланхолия, чак на лека депресия ме избива  Sad
Това ми е последната седмица в къщи и се надявам като се върна към нормалния си ритъм да се оправя!

Майка от няколко дни е в Пловдив, мина и контролен преглед, доктора е казал, че вече всичко е ОК с окото. Мина първият етап, живот и здраве на пролет ще оперира и другото око.

Мики м, добре дошла, с пожелания скоро да си към нашия отбор  Mr. Green

Майра, през първата бременост нацепи ли се? Ако не, малко вероятно е през втората да стане. От всички мазила най-голяма роля играе структурата на кожата и организма. Но е кеф да се мазотиш, нали? Аз така като се замисля, съм се мазала най-много 10-на пъти за цялата бременост и нямам нито една стрия.

Равия, весели и незабравими емоции на софийска земя ти желая, пък изпийте една бира и за мен, че знам ли кога ще мога да се дотътря!

Ваня, в нашия район сте били! Как изкарахте, къде бяхте отседнали? Другият път като дойдете, свиркай по-рано да направим една среща! Ние почти всяка седмица ходим към с. Гела и Стойките ни е по път.

Пералнята свърши, отивам да проскам и да си сипя една бира - имам чувството, че деня вече е на свършване... ама не има още толкова!

# 156
ей, жени, отчаях се !!!
от една седмица си ходя на чичо доктор и  на леля доктор и ми източиха кръвта , но... нищо не могат да ми намерят, за да ми решат проблема.
оказа се, че съм си съвсем здрава.... но проблемът си остава, и сега ако и равия не ми помогне шъ ида да съ гръмна.. утре е Фторнуик, ден подходящ за обири на банки и хвърляне от 7мия етаж... може поне едно от двете да пробвам.

Лекаря ми се обади и каза: Супер! много са ти добри резултатите, всичко ти е наред.
аз казах: да бе.. кое му е супер?!!?
Joy каква съм кранта само....

и така.. сега си седя раздвоена... на една страна съм захвърлила една чаша бейлиз, на друга бира с чиния спагети...

голяма дилема....

И накрая.. добрата новина.... водих днес Кайо на сгляда със снахата, и заминах на работа. Много добре си играли, много бяха щастливи, реваха, като си тръгнахме... голяма драма... романтика ви казвам.....
освен това тъщата похвали Кайо колко бил добър, мил, послушен (сигурно защото този път не й е надраскал стената... но тя със сигурност втори път маркер няма да му даде)....

Гер4о се забрави в тоя дубай, само да не са я отвлекли, че не ми се мисли...

тя че е мацка за отвличане, мацка е... ама луди ще ги направи! дано са чели нашта тема преди да я отвлекат.. иначе в беля юе се вкарат.
ако чуете, че са избухнали няколко петролни кладенци, не си мислете че буш се готви за президентски избори...просто  гер4о издирва блондинки и малоумници в арабския свят.

И може да я включат в някоя приказка от 1001 нощ... като първия военен предводител в праведните страни. На буш земята ще му стане малка.... горкия...
не мога да реша този ефект от бирата ли е или от бейлиса?!

Дю, много ми се идва при вас на почивка.

обаче лятото искаме да идем на планина за малко, дали ще може? ще съдействаш ли Кайо да го пуснат на лифта, нищо че е малък, див е за трима, гарантирам!

венци искаше да ходим в сандански този уикенд, но като гледам прогнозите, май няма да е.... а и сандански нещо не ми вдъхва доверие. като знам какъв секс туризъм процъфтява, не смея нито в басейна да се топна, нито в чаршафите да легна без скафандър. луда ли съм?

леле колко се напих....

как ще караме св валентин тази седмица, като пак се изпокарахме?! на него му минава, ми аз като съм обидчива??
лесно им е на мъжете....

# 157
извинявайте, че така словоохотливо преместих темата от нацепените кореми бедра и цици и гузната съвест след яденето на вкусотии към това колко са гадни мъжете, но някак си ми се видя логична развръзка...
пък и стриите с ми много болна тема. не стига, че повръщах от миризмите на всичко, с което се мацах още от втори месец, ми накрая се нацепих като диня през август, и то 4 дни преди термин, и ги помолих да ми направят едно секцио като на бял човек.. а те... не било по правилата на изкуството.. и така ме зарязаха още 2 седмици да се събуждам със сини линии по себе си, размножени през нощта, и накрая пак ме срязаха... сега разбирам защо се казва: Изкуството изисква жертви...
добре де, ама защо все аз трябва да се жертвам?! стриите, които ми бяха в долната част на корема, сега са ми по бедрата, а тези от страни над хълбоците са на средата на гърба... представяте ли си какъв зор е било от талия 67 см да докарам 118 ?!

повече няма да пиша днес, обещавам....

ако не ме изкушите!

# 158
Мамиииииииииииииии, завърнахме се снощи! Много имам да ви разказвам, много снимки да показвам....
Ама накратко!
Досега съм живяла в егати заблудата  Joy... Мислех си, че в БГ има много строежи - мнееее, тука си е направо рая... Там до 80-ти етаж живеят хора, до стотния слагат стъкларията, а нагоре още се строи. Та Кате, акт 15 го подписвай  Joy Joy Joy....
Мислех си, че в Бг строежите са на една плюнка разстояние еднин от друг. Там небостъргачите са на по 5 метра един от друг  Joy Joy.
Мислех си, че в бг има задръствания - ами ние сме си в рая... Тези там успяват да задръстят 10 лентов път Joy Joy Joy...
Мислех си, че имаме магистрала - при тях пътя между 2 бедуински села в пустинята е по-широк и с по-добър асфалт  Joy Joy Joy Joy...
Мислех си, че сме късметлии с Цариградско - ами локалното пред хотела беше с повече ленти  Joy Joy Joy
мислех си, че в бГ обслужването е лошо, ама в Дубай бият световния рекорд! За вечерята, с която ни компенсираха за всичките си закъснения, през всичките дни, закъсняха с 2 часа и 15 минути... А това беше извинението - смятайте колко са закъснявали изобщо...
Обслужващия персонал получи общото название Мурджовците - всички черни или жълти - Пакистан, индия, китай са се изнесли там и е пълна какафония. Преди 5 години милите са слезли от дърветата или са изпълзели от някоя дупка, а сега трябва да сервират храна - е, няма как да стане... Изобщо ужасна работа... Дори и към хотела имам малко забележки, нищо че беше един от най-добрите в района...
Аз си мислех, че не мога да вържа 2 думи на кръст на англ, ама при мурджовците си бях направо полиглот. Разбирахме се идеално с моя англ от 100 думи и техния от 42  Joy Joy Joy.
ние си мислим, че имаме молове... И трите заедно могат да влязат на партерния етаж на някои от тамошните...
Изобщо, живяла съм в егати заблудата  Joy Joy Joy...
В самолета ми беше що горе-долу добре, макар, че като завиваше откачах - явно в крайна сметка проблема не ми е със страх от високото, а с вестибуларния апарат. А и София-Мюнхен се движихме с едно нещо, голямо колкото маршрутка  - ужасна история. После и на връщане с това чудо летяхме, ама след 7 часа в предишния самолет ми беше все тая...
Там изядах с парцалите агенцията, която организира всичко, ама то в крайна сметка те не бяха виновни - те просто там времето го нямат за нищо...
........... Аааа, и за намаленията да не забравя... Навсякъде по 40-80 % надолу. Върнахме се с 10 кг свръх багаж и около 5 чанти ръчен  (добре, че него не го мериха)Joy Joy Joy... И имат превъзходна кухня - ядахме ливанска, арменска, мексиканска, индийска, японска, китайска, разбира се арабска и от нищо не успях да се прод...м, а тука в бг от малко суши и следващия ден пазя тоалетната да не избяга. А и там кво суши имааааа.... Изобщо супер беше, че нямахме нищо друго освен закуска
и забравих... тея са егати добрите шофьори - движат се с ограничения от 100 км в града и не успяват да се изпонатрескат... Шофьора, които ни води в Абу даби може да научи Шумахер на някой и друг трик

# 159
Кали и аз това се чудя вече три дни не му говоря освен задължителното щото Петър да не усети, макар че в неделя ми каза  да не се карам на баща му, което вече ми дойде в повече.Ама има време ще трябва да се кротна.
Дю браво на майка ти.За тебе повече никаква отпуска или най много два дни каква е тази меланхолия бе жена?Ние бяхме в едно хотелче-къща, новичко топличко децата се разчекнаха с найлоните на снега/хората които даваха ски така и не се появиха в неделя макар че бяха обещали/.Беше разкошно на пролет пак сме там.
Ger4o няма да минеш само с този  кратък разказ очакваме снимки и подробности.
Аз днес ще Ви досаждам щото съм си вкъщи, бавачката е болна, свекър ми имал студенти за изпитване, мъжо се направи че не може да си вземе отпуска пък и аз да не му се моля /нали се сърдя/ та се уредих да си стоя в къщи, нищо че в 08.07 часа вече бях направила четери телефонни разговора.

# 160
  • на правилното място, в точното време
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Комбинацията размишляваща Калина и Герчо след пътешествие е убийствена! После ще коментирам,пак отивам да чета,че пиквах чак от хилене  Embarassed rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 161
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Комбинацията размишляваща Калина и Герчо след пътешествие е убийствена! После ще коментирам,пак отивам да чета,че пиквах чак от хилене  Embarassed rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy голям купон тази нощ бе  Joy hahaha hahaha

# 162
Гер4о, искрено се забалвлявах и аз сутринта докато си пиех кафето. Ама я кажи, на фона на всички строежи имаха ли си кал като в София, а? Предполагам не Wink Чакам снимките с нетърпение  Wink

Иначе за движението никак не се учудвам. В Париж по Champs d'Elysees се кара с 120км/h, на Триумфалната Арка е кръгово с 6 (мислени) ленти без маркировка с право на дясно стоящия Crazy Crazy Crazy и досега не съм видяла ни една катастрофа Laughing

Иначе да се отчета, че рано рано бях на преглед - бебо вече не се събира на екрана на ехографа Mr. Green Станало е към 340гр, всичко е наред Simple Smile

# 163
И аз се хилих на разсъжденията на Калина и на разказа на Герчо ! Герчо , добре си си дошла .
Снимки чакам , снимки !  Laughing
Отивам да ям , че съвсем ще се привърша ако не ям ...абе представяте ли си взема нещо да отслабна 2-3 кила .. не се издържа просто ..
До после .  Sunglasses

# 164
Ох,че е хубаво и весело днес...пък вие нещо имахте против за Фторниците #Cussing out
И аз много се забавлявах с "комбинацията размишляваща Калина и Герчо след пътешествие"! newsm62
Аз съм съвсем нов шофьор...ама много искам да стана супер...дали да не отида малко в Дубай или по-добре в Париж.Мисля,че не само на шофирането ще ми се отрази добре Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз тъкмо щях да ви питам какво сте измислили за 14 февр. а вие... Crossing Arms сърдити,вместо влюбени  kiss Е,аз ще трябва нещо да измисля,че хич ни няма напоследък в любовта с моя мъж Sad ....
Майра ,браво на бебчо!  Hug от мен! Вчера една от Октомврийките роди второ бебче-момиче първото й е момче и много се развълнувах...Сега и с теб ще се вълнувам...Бъдете здрави с бебо и каката! Hug

Общи условия

Активация на акаунт