На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 097
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС!  Hug За утрешната закуска на всички по една целувка от Реа!  Heart Eyes  Повечето празнуващи сигурно вече спинкат, ама нямах време през деня, после ни спряха нета и кабелната, и така.

Ние мием зъбките през ден или през два, защото е страшен кошмар, рев, рев и пак рев.

Сминсче, и аз простирам така!  Simple Smile  Това ми е любимото занимание от къщната работа!

Реа вече седми ден ходи на ясла. Не от понеделник, но от вторник ще я оставим за цял ден! Тогава май ще е голямата драма!

Лека вечер!

# 46
  • София
  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037

# 47
  • 2 етажа над тавана
Ох, успокоих се  Whistling - и аз така простирам с еднакви по цвят щипки като Смин и Рамама. Mr. Green Гладенето, виж, не ми е любимо занимание, обикновено гладя моите и на Спас дрехите, когато ще обличаме нещо от тях, на Маги повечето ги гладя след като са изсъхнали, но голяма част също са прибрани без да ги гладя - дразня се като постои някоя дреха по-дълго време необличана и е прибрана изгладена как с времето пожълтява, затова вече не гладя на поразия както преди правех Crossing Arms Най се дразня, че трябва да гладя чаршафите на Маги - поради някаква неизвестна за мен причина само и единствено нейните чаршафи стават като сдъвкани и изплюти след като ги изпера  Thinking и просто ми се налага да ги гладя. Колкото и да ги опъвам като ги извадя от пералнята и ги простирам, винаги после са в ужасно състояние. newsm78  Сигурно си имаме някой полтъргайст, дето ми ги върти тия номера Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Маги пие от шишета със сламка или от чаша със сламка пак, още не е разбрала, че като вдигне чашата докрай и течността от вътре се излива върху нея под въздействие на земното притегляне Mr. Green

Екси, за къде така тичат тия кученца горките, ще се уморят Wink

# 48
  • София
Екси, за къде така тичат тия кученца горките, ще се уморят Wink

Ани ми беше отмъкнала клавиатурата и разполагах само с мишка да се запиша, и ги избрах ама незнаех, че са се затичали толкоз  Joy

# 49
  • София
Екси, много ме развесели!  Joy

От 25-ти до 27-ми в Перник има кукерски фестивал. Препоръчвам ви го, събитието не е за изпускане - за по-безстрашните деца ще е много интересно, пък и следващият е чак след 2 или 3 год. Ние с мамите и татковците от квартала организираме групово посещение.

# 50
Екси, много ме развесели!  Joy

От 25-ти до 27-ми в Перник има кукерски фестивал. Препоръчвам ви го, събитието не е за изпускане - за по-безстрашните деца ще е много интересно, пък и следващият е чак след 2 или 3 год. Ние с мамите и татковците от квартала организираме групово посещение.
През 2 години е, струва си. По майчина линия съм от Перник, 12 години прекарах в квартал Изток. Пак ли ще е на площада?

# 51
ДОБРО УТРО! Grinning

Бързам, да се отчета, че възобновихме миенето на зъби на Велина. Вчера ми стана ужасно срамно, да знаете!  Confused Цялата процедура отново е кошмарна, но няма да я преустановявам. Rolling Eyes

Голямото захлаждане щяло да е през февруари - до -18°, а аз разтръбих на родата, че ще е от понеделник. Нещо се омотах! Thinking

М/у другото - ПЕТЪК Е!  Peace Но пък толкова домашна работа ще си отнеса за уикенда, че какво от това! Tired

ЧЕСТИТ НАСКОВДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ И ПРЕДИ ВСИЧКО НА НАСКО НА ВЕСИ-ВАС!  bouquet

# 52
Добро утро, мили мами!

Екси, страшно ме развесели рано-рано  Joy Joy Joy

Рали, а как е  Реа в яслата, играе ли си, плаче ли като я водите вече?

По повод на кукерите се сещам преди години бях в Копривщица и имаше кукерски танци и аз ги гледах, но ми беше едно притеснено, тревожно, абе все едно направо се плашех от тях  newsm78 а бях на 18, не е да съм била малко дете  Thinking Не бих завела детето, за да не се изплаши като мен.

Честит имен ден на всички именници, много щастливи мигове   bouquet

Енви, направо ми става лоша като се помисля за ново застудяване  ooooh! не искам пак вкъщи, луднахме вече с детето.

В момента слушам Ивана  Mr. Green Стенли е докопал дистанционното и си пусна Планета и многоооо обича да танцува и даже като я видя си го усили и се врътка тука  hahaha Joy

# 53
  • Русе
Честито на малките и големи именици днес!  bouquet

Ми, енви, аз откога разправям, че петъците отдавна не са това, което бяха.  Tired

Ексче, изби рибата с тез спринтиращи паленца... Joy Joy Joy

# 54
  • София
Добро утро и от мен!

С това еднообразно ежедневие съвсем загубих "вкус" към дните от седмицата, а и любимия сериал ще го има чаааак другата седмица  Confused

Нещо и деня не ми започва добре, ей го, 9ч минава, а 2те чинии със закуски стоят пълни в очакване на някой да му престърже коремчето и да си хапне. И днес ще бъда лоша мама - или ще яде това, което съм направила или глад, няма бисквити, няма солети  Crossing Arms Прави ли и друг така?

Относно любимите храни на Стаско - напоследък сладките неща, но не се давам и ще направя всичко възможно да го върна в правия път на храненето.

Имаше и друг въпрос, който си стои без отговор, но не се сещам какъв беше, моля собственика му да си го повтори  Mr. Green

За прането само с Ренката ли не се отчетохме?  Mr. Green Аз не пускам пералнята - никъде, само в килера й давам да стои.

# 55
Добро утро   bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet
Оставих си ясленчето, до там - смяхме се, говорим си, заедно го преобличам, подава ми пантофките, подрежда си нещата в шкафчето, но като влезе в групата и се разплака много  Cry Поне успях хубаво да погледна залата, невероятна е  Blush Днес го пуснах с една блузка, която си поръчахме от кърмаческия тук (Рачето я знае), бяла е и пише на нея "Мама прави мляко, каква е твоята суперсила", та чакам реакции  Mr. Green
За форума щях да пиша - след като забременях и се регистрирах и веднага почнах да пиша - август 2005та  Laughing
Данчееее, що си толкоз лоша, що не пускаш пералнята да се пораздвижи, ще се натрупа котлен камък и после иначе здравия двигател...Ей тая реклама ми е супер тъпа  hahaha Joy
Иленка, страаааааааааааа'отен аватар, това оченцето на Диди ли е  Heart Eyes
Рени, Рали, разкажете за вашите ясленчета как са  Praynig
Татянка, всичко е въпрос на организация в простирането, радвам се, че не съм сама в тази си мания  Blush
Айде на тръстиката, но наистина е петък...ей, да питам в тази връзка - как процедирате с режима на ясленчетата събота и неделя, ако аз не му наложа да заспи в 10 - няма да го направи, но пък става рано, а хич не ме устроива това за събота и неделя  newsm78

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 09:39 от СмиНсЧо

# 56
  • София
Ето ме и мен. Честит имен ден на празнуващите!!!!

Аз също съм в отбора на обичащите да простират, но чак пък с различни щипки Rolling Eyes
Мразя да гладя! Само когато нещо трябва да се облече и е необходимо гледене - тогава. На Соня гладя само чаршафчетата и някои дрехи, които не може да не се изгладят.

Зъби мием вечер, обича тя, но доста често аз съм изморена и ме домързява.
Ноктите много обича да й ги режа, даже сама носи нокторезачката.
Все още я мажа с лосион след баня, за да й се храни кожичката.

Соня също налита на сладко. Вчера й дадох един бонбон тик-так и тя ядейки каза " 'бичам бонки"  Mr. Green

За яслата-вчера сутринта доста си поплака като влизаше, а и на обяд излезна ревяща. Днес сутринта не плака, защото нещо стана тарапана и й беше интересно. От понеделник ще остава да спи. Не знам дали 1 седмица само сутрин й е достатъчна за адаптация newsm78
При нас има 20 шкафчета за яслата и 18 са надписани. лелката каза, че децата стигат до 15, но сега зимата са по-малко. Това е хубаво, но мен пък започва да ме гложди друга мисъл: защо при толкова чакащи деца при нас има свободни места? Дали нещо не е добра яслата? Засега нямам оплаквания, освен, че базата е доста стара, направо от мое време.

# 57
  • Русе
И аз не си казах за прането  Mr. Green - само се радвах на отговорилите. hahaha

Вярно, че имаше въпроси... newsm78

За любими храни - да, и Диди обожава всякакви салати (и особено любимата ми - зелена). Вчера се нахвърли и на киселото зеле - даже си мислех да ви питам дали е притеснително да го давам - то полезно, ама все пак...не е шега работа Thinking И ние като Стаско, имаме проблем със сладкото и шоколадите от НГ насам  Close - ама, като свърши, да видим какво ще вади от барчето. Twisted Evil Иначе, замествам "боните" с детски витамин С (на Форсивит) и минава номера (изяжда цял блистер  Crazy), или давам хрупкаво мюсли/ Нескуик и пр.

А, някой беше питал за вечерното мляко - аз не давам още отпреди да навърши годинка.

Смини, да - на Диди е оченцето! Blush Благодаря! Крайно време беше да го сменя, че още ви честитях Коледата на предния. Laughing
Режимът от ДЯ/ДГ не го спазвам стриктно - само дето сутрин ставаме по-късно, съответно и закуската е по-късно. Преслав изобщо не го слагам да спи, а вечер така или иначе не лягат преди 10.00.

# 58
Стенли също много обича сладко, е нали няма на кой да се падне  Mr. Green По Коледа всичко живо му подаряваше шоколади, шоколадови дядо Мразовци, шоколадови яйца и кво ли още не  #Cussing out аз като съвестна майка, за да не се дразни детето, а и за да не му ги давам, реших въпроса лесно и бързо...................излапах ги аз  smile3508 smile3521

# 59
Младен също подбира щипките. Подрежда и дрехите на простора. Прочете го отнякъде и се вманиачи. Иначе за прането, шега - не шега, аз не мога да се справя. Честно. 2 перални на ден, всеки ден. Моята мания е чистотата на дрехите, ко не светят на тъмно - не стават. Иначе не гладя, ако има кой да просне - не простирам.

Зъбките ги мием всяка вечер от много време насам. Не пропускам, защото има лош дъх и ме притеснява, че ще почнат да му окапват зъбите. Стигат ми кошмарите с моите зъби, не ща да сънувам как капят и неговите  Naughty Той обича, напоследък почна упорито да ми изземва четката, та пада малко борба вечер. Понякога ги мия и преди обедния сън, ама рядко. Пастата ни е безфлуорна, мога да си го позволя.

Ноктите са му голямо удоволствие, седи и подава пръсти (най-вече показалци), после взема нокторезачката и се опитва и сам да си ги реже.

Пиша във форума май от 2004, не помня.

За времето да кажа нещо - не вярвайте на прогнози от типа "другия месец ще бъде еди-какво си". Най-точна е поргнозата за утре, по-неточна е тази за следващата седмица, а за месец напред е абсурдно да се прогнозира. Времето е хаотичен процес - малка промяна на факторите, от които зависи може да даде огромно промяна във времето още през следващите няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт