На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 095
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
МецанкеHug Hug Hug Много липсваш да знаеш. Браво за постигнатите успехи на всички фронтове smile3501 newsm10

Кало по последни мерки (от миналата седмица) е 87 см, 12.640 кг.
Нормално ми се струва, малко бузанчо го дава, ама жив и здрав да ни е Praynig

# 241
  • София
За сега сме добре. Надявам се да не сме хванали нещо от дългото стоене пред лекарския кабинет днес- за Вальо много не се притеснявам, че той никога не им се дава на болестите, ама аз каквато съм кекава.  ooooh!
А мерките на Вальока въобще няма да ви ги казвам, че и най-фините априлски мадами ще ни се смеят.  Mr. Green Май само Иво на Юлчето ни беше в категорията.  newsm78
Ооо, гледам Рая е джобно гадже, точно като за нас!  Grinning

Хайде, наздраве на празнуващите  Wine Glass и лека нощ на всички останали!

# 242
Леле Мимка, тя Анжела е много висока  Flutter  Милена сигурно е към 85см някъде, 12кг подоzирам, ама мога и много да греШа  Laughing
Я кажи коя е марката  Wink

# 243
Добро утро! Grinning

Joy
Пускам ей такава муцунка   Embarassed,по повод килата на Велина, и мислено я пращам в ъгъла, да се срамува и тя! amiiii
 Joy

Спорен ден! Hug

# 244
Добро утро  Hug По едно капучино за всеки.
Стенли не го водих на консултация вчера, защото аз си го мера, а сега с тия вируси няма смисъл да ходим в поликлиниката, иначе е 92 см и 13,4 кг.
Лек ден на всички и да се оправят болните априлчета и техните мами.

# 245
Добро утро:)
Аз се усмихвам, тази сутрин. Тотнъм вчера победи, в коридора на офиса са ни направили изложба от снимки на колеги с тема "Коледата в очите на децата ни" и е толкова приятно да гледаш детски усмивки, а една приятелка сутринта ми честити  МДМДИУУЖ -  Международният Ден на Много Добре Изглеждащата и Ужасно Умната Жена. Не че съм в тази категория, но е мило.
 Хайде залавям се за работа и на всички ви усмихнат ден.

# 246
Честито и на вас  bouquet

# 247
  • София
Еха, много хубаво тази сутрин тука в темичката! newsm76

Мойта "манекенка" нещо ми се струва много ниска - 81 см.  и е 10,5 кг.
А и в момента е ужасно сополива, през нощта се буди от соплките, които й се стичат в гърлото.
Също е на вълна подскачане - прикляка ниско долу и скача с двата крака уж нависоко.
Танцува много, но напоследък и тя започна да се върти в кръг. Много ме дразни така като почне.

# 248
  • София
Ей, момичета, не мога да ви изчета, тъкмо прочета 1 стр. и Стаско ме издърпва от рс-то.

Честит празник на милото ми Наде!   bouquet

Честита годишнина и на добричката ми Дея!   bouquet

Радвам се, че ви заварвам в добро настроение, силно се надявам дрисливите априлчета днес да са кукурячета!

По-назад в темата толкова умишлено се заядох с Мирелка с надежда да ми се ядоса, да пише на Скайпа и нааааай-накрая да дойде на "скучните" ни срещи, но уви не поддаде.  Sad

Ние сме на консултация на 7ми февруари, дано няма грипна епидемия тогава. Лекарката каза, че на 1,9 год. има ваксина пък тук никой не пише за такава  newsm78

# 249

Честита годишнина и на добричката ми Дея!   bouquet

По-назад в темата толкова умишлено се заядох с Мирелка с надежда да ми се ядоса, да пише на Скайпа и нааааай-накрая да дойде на "скучните" ни срещи, но уви не поддаде.  Sad

hahaha hahaha Развесели ме  Mr. Green
Тя Мирелка не се ядосва често,даже май рядко  Mr. Green
Но нещо я забелязвам много отнесена  Thinking

Мерките на моята щерка-88 см и тежи около 12 кг.

ОООО, празнуващите - Надето и Дея - как е?

От 3 дни е малко болен - първо в неделя вечер вдигна 38,6, после вчера вечер беше с 38,5, днес засега е на 37,3 - надявам се да успеем да го овладеем това, иначе лошо ми се пише...Няма хрема, няма кашлица. ЗАСЕГА.

Grinning Добре е,благодаря,май месец ще почерпя,точно тогава се пада пак годишнина ,но от сватбата  Grinning
Дано не се разболее  Praynig

# 250
  • София
Тя Мирелка не се ядосва често,даже май рядко  Mr. Green
Да, костелив орех ми е  Mr. Green

Ренка, и ние сме в отбора на финните момци, защо ни забрави?  Crossing Arms МНого ви е хубава снимката в подписа!

# 251
  • 2 етажа над тавана
Ама, моля ви се, спрете се малко, не мога да наваксам с четенето и писането Crossing Arms Mr. Green

Много добро настроение витае днес в темата! Това страшно ме радва!

За отчета - Маги е 80см и 9,550 кг. Дето се вика - дребна, но вредна Mr. Green

Данче, каква ваксина на 1,9 година??? Аз поне не знам за такава newsm78

Оф, дърпат ме от РС-то и мен, ставам, до после.

# 252
Ами, честит ни МДМДИУУЖ!   bouquet Априлките сме все такива! Mr. Green

Следващата ваксина, доколкото разбрах е в първи клас, но аз се предоверявам на доки за това - и когато каже, тогава - повече не го мисля.

Янче, трябва да уточня, че Велина е сравнително подвижна, т.е. не може, да се мери с по-шавливите априлчета. И не си я представяй твърде танцувална - вдига ръце нагоре и прави някакви движения с тях, но с тялото почти не помръдва.
И тя е от въртящите се в кръг. Crazy

# 253
  • Варна
Добро утро, т.е. ден  Mr. Green !
 Много съм заплесувана ей ooooh!. Вчера съм заключила колата с ключовете вътре, познайте къв екшън беше сутринта Blush. Добре, че открих резервните, дето им губя дирите от една година, пак  късметт, че ги открих!
Пийнахме по едно кафе с майки от ДЯ, много беше приятно  Heart Eyes После айде щипнах две блузки за лятото от намаление и щастлива се добрах до нас. Тобило хубаво, ей...да се чувстваш и жена освен майка!
Времето у нази е отврат. Почна да застудява и духа един Варненски вятър, малеее........
Мразя зимата, ама много!
Енви, и моя танцува в кръг и пада омагьосан! Как издържа на толкоз обиколки не знам, аз не мога...
Ники трябва да е към 14.500 и може би 90см. Не съм ходила на консулт, редовни сме на ДЯ.Доки да чака, без туй там е навалица и ще го разболеят.

# 254
Май само Иво на Юлчето ни беше в категорията.  newsm78

Беше. откак го хвана оная диария, не е спрял да лапа и да качва. На око е към 12 кила, колко е висок - не знам. Но Велина на Енви и Симона на Янчето са по-високи от него със сигурност. Може би ще го мерим февруари, мен лично ме интересува само да е здрав, колко тежи и колко е висок - само от любопитство.

Данче, няма ваксина на 1,9год. Отменена е от година време вече. Ако ти го е казала лекарката ти, значи нещо не е в час. След реимунизацията на полио и ДТК на година и 3-4 месеца - година и половина, няма други ваксини до първи клас, освен ако не решиш да сложиш някоя по твое желание за пневмококи или менингококи.   

Общи условия

Активация на акаунт