С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 696
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, и аз давам своя принос към приближаването на единия тон свалени мазнотии- днес прибавям още 0,5 кг към целия куп свалени сланини.
От днес почвам поредните 5ПЗ, в които по правило свалям повече, отколкото в П.
Пожелавам на всички хубаво настроение днес, а специално на именничките - много здраве и малко килограми!  bouquet

# 106
Честит имен ден на Тонита76 и на всички именници днес!

Честито намаление на Лоана, Светла, Мамс, Фиона! Peace
Мамс-пожелавам ти никога повече цифрата 6. на кантара!  HugОх , и аз как чакам да видя 5. Praynig
Днес май надминахме 1 тон свалени мазнинки! Shocked

# 107

Луда работа...и аз ще направя моя тема. Как да отслабнем завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. ДЕН - 2 ЧАШИ ВОДА
2. ДЕН - 3 ЧАШИ ВОДА
3. ДЕН - 4 ЧАШИ ВОДА
4. ДЕН - 5 ЧАШИ ВОДА
5. ДЕН - 6 ЧАШИ ВОДА
.....
53 -ти. ДЕН - ЕДНА ПЪЛНОВОДНА РЕКА НАД КОЯТО ДА РАЗПРЪСНАТ ПРАХА НА ИЗСУШЕНИТЕ ВИ МОЩИ!
 Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Чували ли сте за цветна диета- всеки ден се яде различен цвят храна на корем
1 ден- червено-ябълки домати, но най- добре червени чушки
2 ден- оранжеви-портокали, мандарини, но най- добре оранжеви чушки
3 ден- зелени-кразтавици, марули, но най- добре зелени чушки
4 ден- синьо- има се предвид минерална вода в сини бутилки, но ако намерите сини чушки, може да ядете на корем hahaha

# 108
 Joy Joy Joy Joy Айсчеееееееее направо ще се пукна от смяхх
Ама като се замисли човек, що да няма сини чушки, то в тоя век може и на райета да са Sick
Както вече има сини рози по пазарите. ooooh!

# 109

Луда работа...и аз ще направя моя тема. Как да отслабнем завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. ДЕН - 2 ЧАШИ ВОДА
2. ДЕН - 3 ЧАШИ ВОДА
3. ДЕН - 4 ЧАШИ ВОДА
4. ДЕН - 5 ЧАШИ ВОДА
5. ДЕН - 6 ЧАШИ ВОДА
.....
53 -ти. ДЕН - ЕДНА ПЪЛНОВОДНА РЕКА НАД КОЯТО ДА РАЗПРЪСНАТ ПРАХА НА ИЗСУШЕНИТЕ ВИ МОЩИ!
 Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Чували ли сте за цветна диета- всеки ден се яде различен цвят храна на корем
1 ден- червено-ябълки домати, но най- добре червени чушки
2 ден- оранжеви-портокали, мандарини, но най- добре оранжеви чушки
3 ден- зелени-кразтавици, марули, но най- добре зелени чушки
4 ден- синьо- има се предвид минерална вода в сини бутилки, но ако намерите сини чушки, може да ядете на корем hahaha

Joy Joy Joy  smile3532  smile3532  smile3532

# 110
Здравейте и от мен!  Hug
Вещи, Hug прекрасна тема отново! Благодаря!   bouquet И дано всичко се оправи и да не стига до операция!  Praynig Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!! Много здраве, късмет, щастие и любов!    bouquet

Варненки, прекрасни сте!  Hug Heart Eyes
Рокси, благодаря ти!  Hug
ПерличкаHug дано да успееш да се храниш по-разнообразно! Иначе, знам какво е всеки ден да ядеш едно и също.  ooooh! На никого не го пожелавам да му се налага това. Praynig
Марини, честито кантарче!  Hug Но недей се пристрастява към него, че понякога не е най-добрият ни приятел.  Wink  Grinning
Хриси, честито кантарче и честито намаление!  HugПодсладител може. Степчета - аз лично не използвам. Кола-лайт без ограничение, но не прекалявай с нея.  Peace
Венка Линка, яденето ти дори е малко.  Peace
Кукумявке, браво!  smile3501 Със сигурност си много освежена и подмладена, нали си дюканка!  Wink Hug
Винце, добре дошла и успех!   bouquet За алкохола вече трябва да си прочела на 1-ва стр., а и другите са ти казали.  Peace
Ванче, Данида, Цвети, Жедира, Спасдиди, Талис, Криси1975, Блондинка, Мериан, Светлаа, Klemy, Криси мб, Лоана, Вани ник, MAMS, Фиона, честити намаления!  Hug Hug Hug
Вани ник, страхотно е да получаваш комплимент, особено, когато са самата истина.  Hug Пожелавам ти да ти се случва все по-често!  Heart Eyes
Били,  Hug преработи плана така, че П да се падат в четвъртък, нали всички така го спазваме.  Peace И гала вечерите още малко ги разреди - да са поне през 2 дни. Благодаря ти за пожеланието!  Hug
Тонита76, честит имен ден!   bouquet Много здраве и щастие, много късмет и успехи!  Hug Много малко имаш да сваляш и при всички случаи ще стане доста по-бавно.  Peace Ако искаш, започни да си публикуваш менюто, за да следим за евентуални грешки.  Peace
Снежи, никак не ти е добро менюто.  Naughty Не може цял ден да караш само на 1 кисело мляко!  Peace
Колева, няма ограничения за кола-лайт, но по-добре да не се прекалява.  Peace
Кениа, мъжете свалят по-бързо, метаболизмът им е различен от нашия. Няма място за отчаяние.  Peace
Мериан, това за мигрената е чудесно!  thumbsup
Муцка, страхотна лентичка!  Hug

Не прекалявайте с водата - най-много 3 - 3,5 л. на ден!  Peace

Много целувки на всички!  Kissing Heart

# 111
Мисля, че повече от 10 л е опасно, ти по колко пиеш?

smile3532 smile3532 smile3532

Като нищо мога да ги докарам 10 литра Joy

За протокола: нямам диабет, правила съм си натоварване с глюкоза, та знам.

Някой по-горе беше препоръчал Оксилококцинум за профилактика. Нямам ясен спомен, но хомеопатичната субстанция там не беше ли в гранулки от захар? Ако да, не ми се струва подходящо.

# 112
здравейте на всички и от мен,не мога да насмогна днес-готвя за мен,за мъжа и за детето(на мъжа ми му правя пълнени картофи и запечени)Докато ги правих осъзнах още един плюс на тая диета-вече не си облизвам пръстите като готвя..хахаха а какво правим като не ни се яде-глад не изпитвам ама хпвам по малко и по-начесто-стомаха добре ми се е свил....честито на свалилите... аз не мога да кажа защото милата ми свекърва ми скри кантара.... #Cussing out

# 113
В къщи караме диетата едновременно двамата с мъжа ми. Уж едно и също ядем, а се оказва че той сваля по-бързо от мен  newsm45  Направо ме е яд като каже, че е свалил отново... Вече е -5 кг, а моите се мъдрят от една седмица на -2.6  smile3516  Къде греша бе хора... Искам да питам и още нещо - имам крос-тренажор - кога е удачно да започна да спортувам - защото в книгата пишеше да не се зорим много със спорта, ама без него май няма да мръднат пустите килца...

KeNiA не се отчайвай, аз и мъжа ми също сме така, за 1 седмица той е -5кг а аз само -3,5кг, всичко е до метаболизъм , а и зависи кой колко килограма има да сваля  Hug

# 114
свалилите... аз не мога да кажа защото милата ми свекърва ми скри кантара.... #Cussing out

И защо тази мила жена е направила подобно нещо ????  newsm78

# 115
е точно де-защото е много мила,даже сега казвах на Цвети че ме убеждава колко е вредна диетата и как ще ми се върнат килата newsm61 smile3514 седнала моля ви се да ми дава акъл....

# 116
Муцка, и аз така я правя с капка олио, обаче с една салфетка го поизтривам олиото, а тигана става само лекичко мазничък.
Блеки, Айсче, винаги се кефя на чувството ви за хумор.
Златица, ти пък й кажи на милата ти свекърва акъл да не ти дава, ами да ти даде малко парички, че за този режим никак няма да са ти излишни.
Сънче, ти снощи дали ми получи отговора на ЛС, защото днес получих едно писмо, че неправилно съм ти отговорила. Ако не си благодаря ти за номера, записах си го в моя телефон и ще се надявам на среща, но незнайно кога.
Ох, аз съм в отпуска и така ми се полягва за малко, обаче не мога да се отделя от компа и от вас.

# 117
Изринах се от яйцата  #Cussing out, охх сега спирам да ги ям за известно време и така списъка с рецептите драстично се редуцира.  Cry Дайте ми идей как да хапвам триците без рецепти с яйца  newsm78

Иначе съм свалила 2 кг. за 3 дни  newsm44

# 118
Egisihora, жалко че имаш такъв проблем.Триците може с кисело млекце. Мисля, че днес някой писа, че е правил палачинка без яйце. Опитай се, може с капка олио на тигана, поизчистена със салфетка.

# 119
Златица, ти пък й кажи на милата ти свекърва акъл да не ти дава, ами да ти даде малко парички, че за този режим никак няма да са ти излишни.

smile3521 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт