Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните препоръки за диетата на Дюкан?
Защо диетата на Дюкан забранява алкохола?
Какви са препоръките за третата фаза на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните препоръки за диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан се основава на консумацията на високо протеинови, ниско мазнинни храни. Включва четири фази: атака, която цели бързо отслабване; фаза на круиз, която включва редуване на дни с чисти протеини и дни с протеини и зеленчуци; фаза на стабилизация, която въвежда постепенно въглехидрати и мазнини; и финалната фаза, посветена на поддържане на постигнатото тегло.
-
Защо диетата на Дюкан забранява алкохола?
-
Какви са препоръките за третата фаза на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са основните принципи на третата фаза от диетата на Дюкан?

Това беше шанса ми да се намърдам между вас и да науча повече от вашия опит с режима. Надявам се да има и други срещи на които да мога да присъствам. Аз тази вечер не можах да издържа на П и минах на ПЗ. Нещо не ми беше добре и се наложи да хапна едно мляко с краставица. Не стига това ами и още ми се ядеше и се пробвах със "Софле с броколи", ама нещо не го докарах,много сухо ми беше,нищо , другия път.Това е от мене.А на обяд хапнах печен шаран на скара,а сутринта трици с кисело мляко.Значи за деня около 2 млека, 1 краставица, 180 гр.риба и малко бяло пилешко печено месце. И като капак и това суфленце,ама от него си хапнах малко. Това трябваше да е отчета ми.Не го написах както трябва ама се надявам да ме разберете.Целувки за всички!!!
,нещо не ми се връзват тогава тия работи с купешката.Защото възможно ли е литър мляко да струва 1.60лв.,а един килограм извара-3.80лв.Ако тая,която се продава в магазините, е действително получена по този начин,то тогава цената и трябва да е космическа...
Та за това и аз си мисля,че едва ли ще ни продават мазна извара...За да има тая цена,вероятно от млякото е изцедено всичко,включително и мазнината....
Имат си методи на производство хората
Май ще я ям необезмаслена.....