С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 679
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Клеми, всеки има право на избор. Аз също не противореча никъде на Дюкан и само повтарям това, което е казал той. Не се меся в избора на никой, просто като човек който е бил една година на режима и го е спазвал и има определен резултат си мислех, че мога да съм от полза на останалите. Ако се бъркам никога няма да се сърдя да си ми го кажете директно.    Hug
Отново пиша лично за себе си. Доволна съм, че открих режим, който не ме кара да тегля грамчета и да броя хапчици, защото се провалям в такива диети и резултата е винаги нагоре. И мисля, че повечето хора са се спряли тук заради количеството и заради това, че няма да стоят гладни.   bouquet

# 556
жедира,спокойно и аз си похапнах,а в четвъртък вечерта кантарът ми показа -0.5.Това ме успокои.Лори,аз започнах фитнеса едва тази седмеца и се чувствам прекрасно. HugКри,Вещи,благодаря ви за всичко! Hug Hug HugВнимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 557
Клеми, всеки има право на избор. Аз също не противореча никъде на Дюкан и само повтарям това, което е казал той. Не се меся в избора на никой, просто като човек който е бил една година на режима и го е спазвал и има определен резултат си мислех, че мога да съм от полза на останалите. Ако се бъркам никога няма да се сърдя да си ми го кажете директно.    Hug
Отново пиша лично за себе си. Доволна съм, че открих режим, който не ме кара да тегля грамчета и да броя хапчици, защото се провалям в такива диети и резултата е винаги нагоре. И мисля, че повечето хора са се спряли тук заради количеството и заради това, че няма да стоят гладни.   bouquet

Вещи,абсолютно подкрепям,това което казваш. Hug Hug Hug

# 558
Момичета, едно питане ми се върти из главата!!??
От както следя темата не съм видяла подобен въпрос, вчера или днес някой зачеса нещо по темата, но да питам...
Интересуват ме момичетата, които са свалили над 15 кг. какво се случва с кожата ви. В книгата пише че няма провисване, но това доста ме притеснява?! Embarassed

Аз съм свалила 14 кг., на 34г.съм и забелязах, че кожата се прибира малко след отслабването, единствено на корема е по-отпусната, но имам 2 деца и огромно коремище с втората бременност Laughingмного съм доволна, защото сега кожата ми е ок!
Боби,аз пък на 41.През цялото време ползвах и продължавам да ползвам стягащия,антицелулитен и против стрии кремове на "ЕЙВЪН".кожата ми е супер,ама не знам дали от тях или просто се прибра. Hug

# 559
  • София
ЗлаВещица, Hug!
Разбира се, че има с какво да помогнеш.  Peace
Всичко зависи колко килограма се борят и колко пъти преди това си се подлагал на диета и на драстично отслабване. Аз в рамките на 3 години веднъж свалих 20кг, веднъж 15, сега свалям 6,5, от които остават половината. Тялото ми вече тотално е объркано. По принцип не ям сладко и тестено, но дори с режимна храна да преям, качвам. Това си е факт, като глътна 4000калории, голяма работа, че били белтъчини, пак са ми свръх много. За това, много се радвам, че открих примерното меню вътре, за да си следя порциите и да имам резултати, а не тъпча на едно място. Винаги се сваля по-бързо, като имаш да сваляш 15-20 килограма, ама като останат последните 5 и работата се закучва яко. Особено, ако ги сваляш за n-ти път.

# 560
Прави ми впечатление, че въпреки, че пише да се яде, колкото искаш, той е сложил грамажи и то сравнително малки. Което потвърждава моята теза, че все пак не може да се грухти, колкото и да е режимно.

И на мен това ми направи впечатление преди няколко дни.
Примерното му меню е доста по оскъдно в сравнение с тези списъци,които чета тук.
Склонна съм да му се доверя  Mr. Green Също така...в книгата никъде не пише,че трябва да се яде по повече.Това за неограничените количества според мен е споменато,за да е ясно,че не трябва да се стои гладен и че не трябва да се ограничавате с количества,което обаче не означава,че трябва да се тъпчем.А тук вече не знам колко пъти чета "Малко ти е яденето".Еми съгласете се че някой хора се нахранват с по-малко количество от други.

Моето доказателства е че ...аз изкарах 9 ударни дни.Половината от килограмите,които свалих през тези 9 дни бяха в 2-та дни през които чаках да запиша сина си на детска градина и нямах възможност да се храня обилно по 5 пъти на ден.Така,че ... ако някой обича да си похапва повече,да си похапва-и в двата случая се сваля;)

# 561
  • Пловдив
Клеми, да ти кажа изобщо не ми е ясно как би могла да направиш 4000 калории само от пилешко, риба, мляко и яйца. Ти знаеш ли калориите на продуктите?  newsm78
На диети съм от 15 години - сваляла съм много и много съм качвала, така че мисля ,че и  по тази тема имам толкова много да кажа, че мога да напиша роман.

# 562
  • София
Хаха, мога и още как.  Rolling Eyes Изяждам без проблем цяло пиле на грил, със или без кожата. По 3-4 кисели млека и по 6 яйца. Съпроводено с 1 кана айрян, моцарела, обезсолено сирене, зеленчуци...че аз като се ограничавам ги правя 1500, какво остава, като не се. Онзи ден си смятах в здравословно менюто, което беше супер, супер изчистено, излезе 1460ккал. Без сирене, без зеленчуци май даже.  Rolling Eyes

# 563
Здравейте на всички ветеранки и по-новички в режима на Дюкан,от месеци не съм писала въпреки че ви чета постоянно Simple SmileОт вчера започнах от начало за кой ли път вече Embarassed
Клеми,мисля че точно ограничаването на количеството храна ме провали в опитите ми да спазвам режима,след като бях стигнала до 54 кг септември -октомври,така се бях овълчила че резултата можеш да го видиш от линийката ми ConfusedАко се ограничат количествата позволени храни ,режима няма да се различава почти по нищо от всички останали гладни диети и резултате след тях,но това си лично мнение и не ангажирам никого с него Peace

# 564
  • Пловдив
Едно пиле на грил е 800 грама, като се махнат кокалите остава 500 - това прави 600 калории.

# 565
  • София
1 пиле, което купувам аз, охладено на Градус, последното беше 1,600. Ако трябва днес да купя едно и да снимам етикета.

# 566
Като се наблюдавам , ми се струва , че идеята на Дюкан е в честото ядене, защото когато не си редовен, огладняваш и примерно изяждаш огромни количества на вечеря и с това си объркваш метаболизма. Повече свалях като бях в отпуска и редовно почасово си хапвах нещо, отколкото като съм на работа, пропускам ядене и осверепявам на вечеря..

# 567
  • Пловдив
Ок, 1300 калории - едно пиле(според теб),  може ли да изядеш 3 за един ден?

# 568
  • Варна
Цаката ми на Дюкан е да не оставаш гладен. Който е много огладнял, яде много. Туйто.

Аз сега ще пусна снимката на хлебеца. Както се вижда, веднага си хапнах 2/3 от допустимото за деня. Това беше междинна закуска, тъй необходима - ще почвам да готвя семейната вечеря, ще ми мирише хубаво и ако съм гладна... знаете.

Синмката е кофти, но тук имам само РС камера  Embarassed

# 569
  • София
Не, изяждам половин,+ 2-3 кофички мялко,+ 4 яйца, +350, 400 грама задушени зеленчуци, 1 моцарела /125 грама/ или обезсолено сирене 150гр, понякога + телешко пушено филе, да речем 50 грама. Да ходя ли да сметна калориите в калкулатора?

Общи условия

Активация на акаунт