С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 718
  • 709
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Вещи, едно яйце като междинна закуска малко ли ти се чини? newsm78
Мишле, не разбрах, че е междинна закуска  Blush
Снежи, чакам да ми отоговориш за сатленката???  Mr. Green

# 136
  • София
Мише, мноУ ма респектира аватара ти. Като видя твой пост и стоя мирно..без да мърдам много, много..  Joy hahaha
Ще седиш, я! Crossing Arms
А на мен какво мислиш ми е? newsm78 След 'ласките' му този уикенд още ме боли челото и имам синина, та сутрин полагам по-специални гримьорски умения, за да я поприкрия Tired
Не ме беше виждал от Коледа и миналия уикенд като си ходихме при мама и тате и той със засилка идва към мен, аз се наведох да му кажа здрасти и той такава яка муцуна ми удари в челото, след което ме събори в снега и започна да ми се радва, олизвайки ме по лицето Joy Едва сА спасих ooooh! Добре, че тате ни разтърва hahaha
То любов ли бе да го опишеш! Joy Crazy

# 137
Липсва ми КРИ Sad

# 138
Sun, забелязах няколко пъти да споменаваш, че си получила алергия към животинският белтък. Тогава с какво се храниш, че него го има и в месото не само в яйцата.

# 139
Здравейте Дюканки - сладуранки!

Честит имен ден на всички именнички! Много здраве и минуси в кантарчето!

Поздрави и   bouquet на всички с минуси.
На Вещи   bouquet   Hug за новите теми.
Не съм писала от близо седмица, но не съм се отказала, много стриктна съм. Даже имам резултат - минус 1 кг. и нещо, но докато и това нещо не стане 1 цяло кило, още няма да се хваля и да го отразявам в лентичката.
Аз пак имам проблем с Ве Це -то...уж лапам трици вече, а пък....  newsm78
Почти всеки път когато съм на протеини ми се случва..и ми е едно надуто сега..като напомпан слон. Thinking
Блеки, и аз така бях допреди 2 дни, какво ли не пих - няма полза.  5 дни направо щях да се пукна. Помогна ми един японски чай за отслабване "Инхуа". Аз го пиех допреди 2 седмици и нямах проблеми, но реших за малко да спра - и веднага се  спекох.

# 140
Вещи, аз дълго време вместо палачинка ядях нещо като бъркани яйца с трици, но Дорчето веднъж сподели как маже тигана и го изтрива със салфетка, възползвах се от опита й и вече нямам проблем.
Ох, Блеки, аз този проблем си го имам, макар че редовно си ползвам триците, без спомагателни средства почти не се оправям, днес за първи път от близо 5 месеца ми се случи такова щастие, може би защото съм в отпуска.

# 141
  • Варна
Вще сатлнката не е много режимна-до нас във супера ги приготвят но нямаше друго какво да си взема.А забравих да си взема от вкъщи пилешкото кюфтенце.малко згафих и сигурно ще ми се отрази във килограмите newsm78

# 142
  • Варна
Вещи извинявам се за правописните грешки Embarassed Embarassed  bouquet

# 143
Искам да попитам кой вкарва рецептите на сайта или първо трябва да се одобрят за да се публикуват там. Не че е нещо особено важно но сега докато го разглеждах се зачудих.

# 144
Хриси, честито намаление!  Hug
Мишле, благодаря за чайчето!  Hug
Нели, алерголожката разреши да ям само телешко, пилешко или пуешко, зеле и ябълки и по малко кисело мляко, както и бисквити "Хогаренас" или 2 филийки пълнозърнест хляб.
Диаметър, честито намаление и на теб!  Hug

# 145
И на мен ми липсва Кри..... Sad

# 146
Привет и от мен,прекрасни мои!
Аз нещо спрях да свалям кг,според кантара,но според сантиметъра съм -9 см-талия Grinning
Сега съм на втора фаза-5/5
От днес съм само на П,но не ми прави никакво впечатление честно казано!
Успех Дюканска чета! newsm10

# 147
  • Пловдив
Искам да попитам кой вкарва рецептите на сайта или първо трябва да се одобрят за да се публикуват там. Не че е нещо особено важно но сега докато го разглеждах се зачудих.
Рецептите се пишат в темата за рецепти, а от там Лаис, Бачи и Кри ги вкарват в сайта.

# 148
Момичета, бърз въпрос.

В кварталното Фантастико нямаше Верея 0,1, нито пък някакво друго мляко с 0,1%. Купих Пършевица 0,5%. Режимна ли е? Да рискувам ли?

# 149
Дивана, бърз отговор  Grinning: Пършевица 0,5% е ОК.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт