С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 694
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Били, направила си си точна програма, браво на теб.   bouquet Аз не знам дали бих могла толкова по часове и грамчета да го направя.  Embarassed
Благодаря ти, Вещи!Скоро го направих, но трябваше да се организирам.Не знам дали си спомняш, че тръгнах нагоре в трета фаза.Първо свалих 1 кг. и после качих 2.Започна някакъв хаос при мен, даже си мислех да се връщам на втора фаза и едно лутане беше... ooooh!
Сън, благодаря и на теб!Обаче, оставам така, защото иначе през почивните дни ще съгрешавам.От двете злини избирам по-малката.Няма да се справя иначе.А, нали няма значение кога е П деня-по принцип.Дюкан го дава четвъртък, за да си разпределим правилно дните, ама аз като не мога...остава понеделник.Иначе си съвсем права, че става доста тежичко-2 гала и нишестени между тях... Hug
За осцилококцинума-не знам.Може и да е във захар субстанцията, но аз използвам 8 гранулки седмично и не мисля, че е фатално.Много по-зле би било да ям много плодове,чай с мед или други илачи, за да лекувам вируси или да пия АБ, за да гоня бактерии.Въпрос на избор и приоритети. Peace
Дивана, аз бих го яла.
Момичета, за трета фаза пиша само аз така подробно.Никой нищо не обяснява, нищо не казва...нали щяхме да си говорим и за нея.А, има хора в трета.Някак си ми е самотно.Поне някое и друго меню да бяхте писали... Cry Cry Cry Лутам си се сама и се чудя така ли, не ли...Кри, защо не пишеш?Засякох те сутринта в старата тема.Бачи и тя се скатава.Сън само отговаря! Cry Cry Cry

ПП:Сега ходих да гледам кой е в трета.Ами много сме!Кажете, моля ви, как си организирате вие храненията! Hug Praynig

# 151
  • Варна
Били, аз в табличката съм към третофазничките, но на практика съм във втора фаза в момента, да разчиствам празничните поражения.
На 24 ноември като я почнах (3 фаза), изкарах 1 месец абсолютно безредно, гала-вечери според случая, както дойде. Не ядях хляба обаче всеки ден. Качих в началото малко, после свалих и си поддържах килограмите. Само че, на празниците....  Embarassed знаеш, нали разправях.
Като се върна в трета фаза, никак не ми се ще да правя такива план-програми. Избрах Дюкан тъкмо затова, че няма таблички, ден първи, втори и т.н. и нищо не се пресмята.

# 152
Били, слънчице, не страдай. HugПиташ ли какво ни е било на нас в трета, още по-самотно.
То е така, трета е много трудна. Ти си се справила отлично.
Та да споделя, мойта трета си беше чиста втора + 2 гала-вечери.
Под гала-вечеря  разбирай, че съм хапвала по едно забранено нещо.
Хляб, ориз, картофи, спагети - тц. Някоя и друга пица, ама после си я свалям два дена.
Така е и в четвърта.До живот.
До  сега не споделях, да не ви разочаровам, ама трудно се удържа. Много воля трябва и здрав контрол. Четвъртъка , без млечни.
И те така.
Сега по-добре ли си. Hug

# 153
  • Балчик
Здравейте , Добър ден на всички , абе рядко пиша повече чета ноооооооо днес ще пиша щото трябва да са похваля - вече съм на последната дупка на единственият ми кожен колан / той ми ставаше само / но днес днес последна дупка заковах и най - готиното е,  че го смъкнах на нивото на ханша  Party Party Party Laughing, а там съм най-налята . Бе просто съм си щастлива. Айде приятен ден от мен Grinning

# 154
  • Пловдив
Нели, искам да те попитам за тази рецепта, която си пуснала тиквичките със захар ли са стерилизирани. Защото една приятелка ги прави също като краставичките - със захар.
Бо, радвам се, че те виждам   bouquet

# 155
  • Варна
Бо, бравос! Приятен и на теб.

Били, Сега като си гледам предния пост, малко неясно съм се изказала. Гала-вечерите бяха безредни, ама не повече от 2 на седмица, все пак.

Фоли, в четвърта също ли не ядеш картофи и ориз, или само ги ограничаваш?

# 156

Фоли, в четвърта също ли не ядеш картофи и ориз, или само ги ограничаваш?

Дорче, силно ги ограничавам. До сега , от 30.11. съм в четвърта, съм яла 1 път ориз и 1 картофи. Sad Ама то е, защото вече не са ми вкусни  Joy

# 157
# 158
Нели, искам да те попитам за тази рецепта, която си пуснала тиквичките със захар ли са стерилизирани. Защото една приятелка ги прави също като краставичките - със захар.
Не са със захар. Родителите ми са диабетици и за това имаме и краставички без захар, а самите тиквички по рецепта са си без.

# 159
Отказах се, не мога да ви изчета ooooh!

Мишле   Hug Hug Hug
Спри да мислиш кога ще стане -успокойте се двамата и до два месеца ще имаш резултат Peace
Аз за два удърни дни съм -1,5кг  Flutter

# 160
Някой хапвал ли си е такова топено сирене newsm78

Днес го купих от Фантастико и му се чудя още.

# 161
  • София
Ели, 10% май е множко, но....по-знаещите да кажат.
Аз да се похваля, че ходих до "заветния пазар" на Римската стена и най-сетне се сдобих с овесените трици. Преди това хапвах пшеничните. Не че не стават или съм имала проблем с тях, но нали Дюкан препоръчва овесените, та....най-накрая ги открих. Не си спомням коя от девойките вчера докладва, че там на пазара има такива, но....днес хукнах и....успях.

Благодаря на девойкатане ми се прелиства лист по лист назад из вчерашната тема, за да открия коя беше  bouquet

# 162
Блеки, за запека и при мен само триците май не помагат, вече трети ден ....  newsm78. Двата ми варианта са кафе с мляко и чай от лайка (но с второто не бива да се прекалява) дано да ми помогнат, че имам склонност към хемороиди  #Cussing out

Охх утре отивам на лекар то алергия, кървене от лошо място, а диетата така ми хареса ... дано докторката да ме успокои малко.

# 163
  • Варна
Благодаря на дамата, която нейде из страниците се похвали с палачинката си - 1 яйце, 1 л извара, 1л трица и поклащам .... тиганя.
Много хубава палачина стана, приготвил съм за утре за из път 2 броя.
Оставих сместа за престои 15мин. Не лепне по тиганя, не се къса. Идеал! Мерси! Hug

Готвя телешки специалитат у фурната, но не е никак диетичен. Мъжът ми опече на скарата два тона кюфтета от свинска гръд. Шкафът с шоколадено изделие непрекъснато напомня за себе си с шумолене и хрупане на лешници, но съм го залостил и не ма вълнува. Да са спасява.
Въобще, много съм доволен. Hug

# 164
Дорче, Фоли Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Така е по-добре.И аз затова, Доре, се доверих на Дюки, ама настана голям хаос.Започна да ми се яде всичко.И...въведох ред.Аз и във втора ядях в тези часове и вече съм свикнала.Не се научих просто да ям, когато съм гладна.То, аз постоянно съм гладна. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт