С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 691
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
За изварата писах тия дни, но темите толкова бързо се сменят, че вече не помня. Оригиналната извара се получава от пресичане на прясното мляко. И тъй като количеството е малко, може да се повиши като вътре се сложи и кисело. И който има съмнения за маслеността може да си прави в къщи с обезмаслено прясно и обезмаслено кисело мляко.

# 211
  • София
Добър вечер!
Днес се запасих с овесени трици, изкупих всичкото налично количество от един Ремедиум Flutter
Запасих се и с две големи бутинки минер. вода Joy
А колко кисело мляко Верея и Култура накупих...... ooooh!

# 212
Добра вечер от мене! Преди малко научих за срещата и направо съм нещастна,че точно тази събота ми е много ангажирана. newsm45Това беше шанса ми да се намърдам между вас и да науча повече от вашия опит с режима. Надявам се да има и други срещи на които да мога да присъствам. Аз тази вечер не можах да издържа на П и минах на ПЗ. Нещо не ми беше добре и се наложи да хапна едно мляко с краставица. Не стига това ами и още ми се ядеше и се пробвах със "Софле с броколи", ама нещо не го докарах,много сухо ми беше,нищо , другия път.Това е от мене.А на обяд хапнах печен шаран на скара,а сутринта трици с кисело мляко.Значи за деня около 2 млека, 1 краставица, 180 гр.риба и малко бяло пилешко печено месце. И като капак и това суфленце,ама от него си хапнах малко. Това трябваше да е отчета ми.Не го написах както трябва ама се надявам да ме разберете.Целувки за всички!!!  love001

# 213
  • Пловдив
Сиси, срещата е в неделя, не в събота. И яденето ти е малко.

# 214
Вещи Hug,нещо не ми се връзват тогава тия работи с купешката.Защото възможно ли е литър мляко да струва 1.60лв.,а един килограм извара-3.80лв.Ако тая,която се продава в магазините, е действително получена по този начин,то тогава цената и трябва да е космическа... newsm78Та за това и аз си мисля,че едва ли ще ни продават мазна извара...За да има тая цена,вероятно от млякото е изцедено всичко,включително и мазнината.... Confused

Волна, нещо ми малее твоето хранене, най-вече обяда. А коремобола да не е от глад?
Май е от суровите гъби в салатата коремобола...Ужаст...Не бях яла да сега сурови гъби...ама като дадох сума ти и пари за салатата...си ги изядох... Embarassed

# 215
....нещо не ми се връзват тогава тия работи с купешката.Защото възможно ли е литър мляко да струва 1.60лв.,а един килограм извара-3.80лв.........За да има тая цена,вероятно от млякото е изцедено всичко,включително и мазнината.... Confused
По въпроса с изварата, доколкото знам се прави от суроватката или изцедената вода на сиренето, т.е. от отпадъчното вещество. За това е толкова евтина. Наистина при пресичането на мляко се получава пак, но не вярвам да ползват тази технология  Wink

# 216
  • Пловдив
То по тази логика и себестойността на сиренето е много голяма, но го продават на тази цена Simple Smile Имат си методи на производство хората  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 22:07 от ЗлаВещица

# 217
Супер, в неделя! Това ще рече,че ще мога да се вредя и аз. А за точен час и място кога ще се разбере? Да ви кажа малко ме е срам,така като чета вие всичките сте доста финнички,аз ще ви разваля групата,ама няма начин ще ме изтраете.И аз ще стана като вас финна. newsm10

# 218
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Мацки имам няколко въпроса  въпроса към вас :
1/ кои зеленчуци са с най-много въглехидрати?
2/ кои са най-бедни на въглехидрати, пак за зеленчуци говоря?
3/ като си поръчате салатка в завединие напр. шопска казвате ли да не ви слагат сиренце или си затраряте очите за това малко прегрешение?

# 219
По въпроса с изварата, доколкото знам се прави от суроватката или изцедената вода на сиренето, т.е. от отпадъчното вещество. За това е толкова евтина. Наистина при пресичането на мляко се получава пак, но не вярвам да ползват тази технология  Wink

Да смятаме ли тогава,че няма мазна извара?

# 220
  • София
Милички, лека вечер ви желая! Hug
Лека нощ и спокойни сънища! Hug

# 221
  • София
Купувам си някаква случайна извара- 59 кКал на 100 гр. Днес гледах една обезмаслена- ми 100 ККал на 100 гр.....  #Crazy Май ще я ям необезмаслена.....

# 222
Марта, засякох ме се !

1.за разрешените или по принцип?

2.същият въпрос

3.без сирене и обикновено си поръчвам друга, за да не ми се цупят

яж само разрешените от Дюкан зеленчуци

# 223
  • Варна
С повече въглехидрати са морковите, цвеклото, не бива да се прекалява и с доматките.
Зеленият боб и грахът са много полезни, но и въглехидратни.
Нисковъглехидни са зеленолистните - салати, марули, спанак, коприва, лапад. Броколи, краставици.
Зелето е превъзходна диетична храна. Целулозата подобрява перисталтиката, а не се усвоява. Затова се препоръчват фибри - хем е въглехидрат, хем е неусвоим.
На кръчма по-скоро поръчвам без лук, защото ставам с адски дъх. Сиренето го отказвам, да. Мъка!
Обикновено в заведенията имат сполучлива в диетичен смисъл зелена салата с риба тон. Това ям там.

# 224
Небесна, това ти ли си. Не се сдържах да питам. Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт