С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 697
  • 709
  •   2
Отговори
# 465
Само pilito не яжте!!!
А иначе "пилешкото упражнение" е следното: с тиганЯ по главата, после в него същия с чесън, после...обилни трапези Laughing
Бачи, Лоана, изядоха ми танцуващото пиле

# 466
Оставям ви, момичета - отивам да охкам на дивана!
Лека, отслабваща и безаварийна!
Лорче,  Hug
Трябва някой път да се "видим" в клюкарника!
Боби, изпращам ти много целувки и скоро да се оправяш!!! Hug Hug Hug

# 467
  • София
Мерси, Даниа Hug
Малко инфо за Стевиятаhttp://1001taini.com/top/255.html

# 468
Добър вечер на всички  Simple Smile
Сън  Hug благодаря ти  Simple Smile. Третата фаза ще дойде, когато си дойде /все пак се надявам да е къмто началото на февруари, ама пу-пу да не се урочасам Wink/. Все пак искам да кажа, че вече не ме е толкова страх, че лесно ще се откажа. Аз съм си такава, малко от ден до пладне, та затова. Но благодарение на всички вас тук, които подкрепяте новичките този път знам, че ще успея.
 Grinning

# 469
Момичета, тази вечер ми се дояде пиле със зеленце, че ми е първият ПЗ, а и не бях си хапвала отдавна нещо готвено. Да, ама моята манджа по-скоро замяза на супа #Crazy #Crazy, но доброто е, че страшно добре ме засити. После четох за добрите свойства на зеленцето и май по-честичко ще си го правя. Никой не ми отговори за екуизата newsm78 newsm78 (може да бъркам името newsm78) трябва ли да се внимава с нея?

# 470
Стевията освен, че е натурален нискокалоричен заместител на захарта, се оказва че има много лечебни свойства. Продавачката ми предложи да здъвча няколко листенца изсушена от пакетчето - изключително сладка беше.
Бачи, заслужава си да опитаме - за здраве и красота / аз за бръчките/.На теб този магазин ти е близо до работата.

# 471
  • София
Супер, скоро ще отида в този магазин, ако си взема , ще пусна и снимки - вижда ми се по-добра алтернатива от подсладителите.

# 472
  • София
Даниа, и аз ще мина да си взема. За подслаждане и за бръчки  Hug Интересно дали променя вкуса?
Лаис, няма ли начин да се направи съдържание в сайта? Така се търси доста трудно. А и като трябва да се види дали някоя рецепта вече е вкарана, трябва да се преглежда всичко.

# 473
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, едно питане ми се върти из главата!!??
От както следя темата не съм видяла подобен въпрос, вчера или днес някой зачеса нещо по темата, но да питам...
Интересуват ме момичетата, които са свалили над 15 кг. какво се случва с кожата ви. В книгата пише че няма провисване, но това доста ме притеснява?! Embarassed

# 474
  • София
Лека вечер, и весел, режимен уикенд, момичета! Hug  bouquet

# 475
Лека нощ, момичета и от мен! Красиви сънища!

# 476
  • София

От както следя темата не съм видяла подобен въпрос, вчера или днес някой зачеса нещо по темата, но да питам...
Интересуват ме момичетата, които са свалили над 15 кг. какво се случва с кожата ви. В книгата пише че няма провисване, но това доста ме притеснява?! Embarassed

Катя, аз вече отивам към 15-16 свалени кг. Не мога да кажа, че кожата ми е отпусната. Не знам дали е от режима, или и  от масажа, който си правя било с антицелулитен крем, било с подхранващ такъв!

# 477
Петък вечер е,  Joy

Желая ви приятен уикенд .  bouquet
В понеделник всички да се похвалите с минусчета, а дълго задържащите с  двойни минусчета . babydust7
Весело изкарване на срещата в Пловдив .
Hug

# 478
Sun , отново благодаря  Hug

# 479
Аз също ще си купя стевия, но още не съм избрала коя от формите. Първо искам внимателно да прочета листовката. Тази ,която видях е кримска стевия.

Общи условия

Активация на акаунт