Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните препоръки за диетата на Дюкан?
Защо диетата на Дюкан забранява алкохола?
Какви са препоръките за третата фаза на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните препоръки за диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан се основава на консумацията на високо протеинови, ниско мазнинни храни. Включва четири фази: атака, която цели бързо отслабване; фаза на круиз, която включва редуване на дни с чисти протеини и дни с протеини и зеленчуци; фаза на стабилизация, която въвежда постепенно въглехидрати и мазнини; и финалната фаза, посветена на поддържане на постигнатото тегло.
-
Защо диетата на Дюкан забранява алкохола?
-
Какви са препоръките за третата фаза на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са основните принципи на третата фаза от диетата на Дюкан?

Сега видимо са променени
А това ме кара да се чувствам по-различна, по-секси, по-по-най! 
).
май не мога да си събера мислите от емоция, че тръгвам за Пловдив. 
Но няма време за темата, изтърва я при тези обороти. Кали все пак има огромната грижа да "върти" варненската отчетна, доколкото знам.
,не знам какво ми стана снощи,ядох
Разбрах едно,разбрах защо всички се страхуват от трета фаза,и защо е най-трудна,разбрах и защо Дюкан препоръчва да е на вечеря,ако бях почнала на обяд... много съм стресната от себе си.Не толкова за едно наяждане,писах го галавечеря,и без това не съм правила цяла седмица нито гала нито нишестени...видях колко лесно е да проваля всичко и то след като вчера си извадих три панталони от "слабичките" времена и влязох и закопчах два от тях
Много ме е страх да не прецакам всичко,когато съм толкова близо,
- сандвич с Дюканска палачинка, пуешка шунка"Браво" и извара
Хубавото е, че вече не варирам нагоре-надолу. Ще трябва да се обърна към орисниците за помощ!