С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 682
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
Ели,моля,кажи и ти за трета фаза,спомням си ,че и ти имаше пристъп на паника по празниците,когато беше в началото на трета,как го преодоля ,връща ли се пак във втора или просто постепенно свикна  newsm78 Въпроса ми е към третофазничките,моля ви,кажете как беше при вас,чувствахте ли се неуверени в това,което правите и искаше ли ви се пак да се върнете във втора фаза  Sad

# 526
lora може ли да дадеш линка към сайта на Дюкан.Любопитно ми е;)

Това открих...
http://www.pierre-dukan.com/testimonials-my-weight-book-reader-responses.php

# 527
  • София
Я да ви се покажа със сини очи,как мислите отиват ли ми. Rolling Eyes
http://images23.snimka.bg/004979428.jpg
Ели, не мога да те възприема така Thinking Прекалено контрастират на светлата ти кожа. Това е моето мнение Peace
С естествения цвят на ирисите ти ми харесваш повече Peace

# 528
Я да ви се покажа със сини очи,как мислите отиват ли ми. Rolling Eyes
http://images23.snimka.bg/004979428.jpg
Ели, не мога да те възприема така Thinking Прекалено контрастират на светлата ти кожа. Това е моето мнение Peace
С естествения цвят на ирисите ти ми харесваш повече Peace
Ели, и аз имам такива сини очички, ама нещо не ги нося, като че ли сме си по-добре с естествените... А и забелязах, че стоят малко изкуствено и изискват по-силен грим.

# 529
lora може ли да дадеш линка към сайта на Дюкан.Любопитно ми е;)

Това открих...
http://www.pierre-dukan.com/testimonials-my-weight-book-reader-responses.php

Имаме основание да се наредим до Дюкан - виждате ли, че българският превод на книгата заема почетно място в сайта му

# 530
Лора благодаря за линка и само малката да легне след обяд ще разгледам обстойно сайта на Дюкан.

# 531
  • Стара Загора
Здравейте момичета!Много пишете и последно време не мога да смогна да ви изчета .Браво на свалилите и добре дошли на новите .
Кри  Hugти си нашата гордост.
Мишле много добре ти стоят дънките давай смело и дано дати станат широки,че скоро да ми ги подариш Joy Joy Joy
Фоли я да орисаш и мен че нещо задържам ,ама се оказа че МЦ ме изненада с 10 дни,а аз си мислех че трябва да стресирам организма си и си позволих да изям едно парче шоколад Embarassed
Дано Вещи спи още Rolling Eyes
Ели на мен ми харесваш с тези честни , сини очи.

# 532
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Пийвам си кафенце и ви чета, хубави снимки гледах - Мишле bouquet
На стевията и аз съм хвърлила око от известно време, като безвреден подсладител. Ще проверя в здравословните магазини  Peace
Честито на всички с малки и големи минусчета   bouquet
Жадира, при всички май се получава в началото лека паника в трета фаза, но нека те споделят, аз не съм стигнала до там  Crazy Успех ти пожелавам от сърце  Hug Heart Eyes
Нямам търпение за утрешната среща с Кри, Бачи и другите момичета, които ще дойдат  newsm44
А, Ели, за очичките - не, мила, с твоите си си добре, тези стоят изкуствено  Rolling Eyes
Хубав ден от мен  Hug

# 533
Добро утро!
Живота е хубав!  love001
Мишленце, много си хубава - не можах да повярвам на очите си!Браво!

Кри, идеята за писмото ми допадна и ще помислим как да се организираме!

Лорче, наваксваш ли с течностите!Аз имах трудно преодоляване на 60-59кг.мисля, че е психологическа бариера, сега зациклям на 58-57 и си мисля, че причината е в това, че първоначалната ми цел беше 59, после я промених и някак си не мога да си представя, че ще бъда 55кила...

За Витоша съм навита, само мъжа ми да се върне от работа и да ми каже дали за утре му е останала работа - затова мога довечера чак да кажа.Зайка, видях, че ходиш при Бибинчето , ако тя е още в салона на Соня - живея в квартала.

# 534
  • София
Добро утро!
Вчера си взех книжката, супер полезна е! Открих някой неща, които не съм виждала да се обсъждат, но може да съм пропуснала, все пак скоро се включих. нали някой питаше за примерно меню, Дюки е дал. Прави ми впечатление, че въпреки, че пише да се яде, колкото искаш, той е сложил грамажи и то сравнително малки. Което потвърждава моята теза, че все пак не може да се грухти, колкото и да е режимно.
Аз втори ден задържам, но се надявам да тръгна пак надолу. Вчера си купих страхотни дънки, които едва закопчах, сега са ми стимул. Party
Мишле,страхотна си, много секси мацка! За другото - стискам палци! Praynig

# 535
Добро утро и от мен.Мерси мнооого за кафенцата.Хубаво е като станеш,и да ти е поднесено кафе. Laughing
 Дорче,нещо бях качила вчера,но днес съм на старите кг.Доволна съм. Grinning
Лорче,много хубава идея е това за писмото до Дюкан.Мерси за линка. Hug
Мишленце,айде де...Ще имаме ли бебе...И аз правя специални ритуали за теб... Praynig
 Сънче,много ти благодаря.Имах нужда от окуражаване и разбиране. Hug Hug Hug
 Ще чакаме много снимки от срещите в Пловдив и Шумен.И внимавайте..... Twisted Evil Hug

# 536
Здравейте, сладурки!  Hug
Мишленце, супер си!  Hug Виждам вече оформена талия и хубави крачета.  smile3521 Честито намаление! А нов тест прави ли?  Praynig Hug
Поци, радвам се да те видя!  Hug Статията е много вярна. Благодаря за линка!
Венка Линка, честито намаление!  Hug
Нелка, благодаря за кафенцето!  Hug
Зайка, благодаря за кафето и на теб!  Hug Бариерата ще я преминеш, само не се отказвай от режима!  Peace
Дори, Ванче,  Hug Възглавницата е повече от наложителна. Слушам и изпълнявам - в понеделник на работа съм с възглавница, ако ще и колегите да се спукат от смях.  Laughing  Embarassed
Зазу, бързо оздравяване на малкия!  Praynig Hug
КриHug идеята ти за писмото до Дюкан е страхотна. thumbsup
Рокси, честито минусче!  Hug
Ели, благодаря за кафенцето!  Hug И със сини очи си сладка, но с твоите си си най-добре.  Peace
ЖедираHug Продължавай си нататък и не пропускай нишестените и гала вечерите, защото спестяването им все по-често ще те води до състоянието ти от снощи!  Peace
Волна,  Hug
Хубав съботен ден на всички!  Heart Eyes

# 537
  • София
Здравейте, момичета!
Egisihora Аз си имам система, така да се каже - всяка сутрин първо изпивам топъл чай, и след това карам нататък със закуска, не се ограничавам във храната, гледам да ям редовно и средно като количество, и също така да има и готвено - супи, разни ястия, от рецептурника на Дюканки  bouquet Hug Дотук не съм имала проблеми.Що се касае до онзи проблем, на мен ми помогна Масту - маз.
ЕлиЕстественото винаги е по-хубаво...Мишлемного си елегантна Flutter
SunВинаги се радвам на постовете ти - толкова са оптимистични Hug
КриНаистина страхотен резултат имаш.
Наистина, едно от най-хубавите неща на този режим е правопропорционалното отслабване...

# 538
Здравейте и от мене!
Тази сутрин се успах и не можах да се претегля,забравих в бързината. Ама да си кажа честно ме хвана страх,снощи прегреших.Имах гости и правих едно телешко сърце с масло на фурна,е не можах да се сдържа. Хапнах поне 4-5 пъти от това. Дано не съжалявам горко пак утре сутринта като видя кантара.
Искам да ви пиша за стевията. Аз този подсладител го ползвам вече една година. Препоръча ми го кака ми,която е в САЩ.Праща ми го от там. В кутийки стевия-екстракт на прах. Невероятен е една кутийка е около 110 гр и смело мога да кажа,че я ползвам около 4 месеца. Е аз си слагам само в чая и млекото. Кака ми чете много хубави неща.Казва,че в техния щат  стевията е на пакетчета като захар навсякъде където предлагат нещо топло за пиене. На мене ми харесва,но не съм я ползвала за топлинна обработка, нямам представа дали може, според мене ако е под формата на течност, поне така пишеше в това което ми чете кака.
Аз го давам и на мъж ми, щото е диабетик, няма нищо общо със другите подсладители, които  на мене лично ми оставят гаден вкус в устата.
За малко да забравя Мишленце-честита 6-ца. Да си жива и здрава след нея да видиш и 0!  bouquet

# 539
  • София
Здравейте на всички и от мен! Как процедирате при къъъъсно ставане през иукенда на тема "брой хранения"  newsm78

Да споделя, че почти нямам движение в кг. (то се вижда на линийката, че не мърда), а "ремонт"-ът свърши и не чудя след колко време ще мога и аз да се похваля с някой свален кг., че някак срамно ми е между вас - старая се много, пъна се да готвя   chef , мисля, че спазвам режима, а то...  Tired Търсих шивашки метър, да се похваля поне с някой сантиметър,  обаче в квартала нямаше, така че съм се премерила с... рулетката ма мъжО  Embarassed Пък да се похваля поне, че днеска мъжОто ще е изведе на разходка!!! Всъщност трябва да се напръска стаята срещу мухъл, ама все е повод, де Simple Smile

@ krikri Аз без да искам съм намерила точно такъв зелен боб, кръгъл, има го в буркан, даже съм го снимала. Отноно списъка с въпроси към Дюкан, считам, че е страхотна идея!!!

@ suzy_i Аз му викам „РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ“, а не диета – по-нормално звучи и не плаши ухото, не предизвиква люпопитни погледи, ако се наложи да го споменеш. „Диета“ мен лично ме ужасява и си представям винаги булимична манекенка, която яде едно листо салата на ден и после тайно ходи да го повръща...

@ elikaragyozova Повече ми харесваш „без“ тез сини очи, макар че по принцип сини очи с руса коса е много красиво. Може би ако са малко по-бледо сини?

@ lora_1 Благодарности за сайта на П. Дюкан! Изненадах се приятно, че има на първа страница и българската книга! Ще се постарая тези дни да прочета и от този сайт и аз.

Щастлив ден на всички и много свалени грамчета, че грамче по грамче - килограмче. Ади дано и мене ме хване магията  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт