С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 682
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
А,не съм казвала,че не ми харесва,просто създава малко неудобство.

Тъй, тъй  Hug
Виж Сън и тя какъв проблем си е докарала.

Абе кой е казал,че да си слаб е лесно? newsm53

Сънче,съвсем сериозно-слагай възгавница и не се мъчи повече. Hug

# 511
  • София
Кри, това с банските....много добре те разбирам! Hug Аз до съвсем скоро не смеех да сложа и по-вталена или прилепнала дрешка, особено пък що говорим за панталон...краката ми имаха вид на превтасал козунак Tired Сега видимо са променени Peace А това ме кара да се чувствам по-различна, по-секси, по-по-най! Flutter
Волна пепрудка, Пираня, Майка зайка, Дорчи, Ванче, Кри, благодаря ви за хубавите думи! Hug

# 512
  • София
Добро ви утро дюканки сладуранки. За стевията като се рових вчера и открих някакви цени на някакъв сайт:
- 60 мл. 17,90 лв.
- 70 мг. 16,20 лв. (тук може би е гр.  newsm78).

Малкият осъмна с кашлица- в понеделник сме при педиатърката, ма днес се чудя какво да го правя.... Сигурно ще му давам течности. Я мамите с опит да кажат, мога ли да давам билков чай от мента и от мащерка- и ако да по колко на около 9 месечно бебе  Rolling Eyes

# 513
  • София
Зазу, най-добре мащерка за гърлото, може и лайка. Ментата е за корем. Подслади ги леко, ако не иска да ги пие. Може кашлицата да е от хрема, капни за всеки случай по 1 пипета физиологичен разтвор във всяка ноздра. Може и по 1-2 капки вит. С, а останалото от ампулата дай да изпие.
Сори, гласих го като ЛС, пък без да искам го публикувах  Laughing

# 514
  • София
Малкият осъмна с кашлица- в понеделник сме при педиатърката, ма днес се чудя какво да го правя.... Сигурно ще му давам течности. Я мамите с опит да кажат, мога ли да давам билков чай от мента и от мащерка- и ако да по колко на около 9 месечно бебе  Rolling Eyes

Zazu, мама на мен ми  правеше, а сега и аз на малката при кашлица прясно мляко с карамел. На дъното на една касеролка правиш малко карамел и после слагаш топло прясно мляко. Бъркаш докато се разтвори карамела. Хем е вкусно много, хем помага. И малко мед сако сложиш -супер става.

# 515
  • София
Бих добавила и Джини към варненските стимули, знаеш ли как се е стопила.
Абсолютно, на Джини й е останала само усмивката (и очилата). Съжалявам, не беше нарочно, ама бързах. Зачудих се кой още беше, ама не ходих да търся снимката  Embarassed Фантастични сте и трите!  lovekiss lovekiss lovekiss
Доре, в тоя ред на мисли, Калима режимна ли е? Като че ли не намерих разлика от предишните срещи?
Според мен Дюкан не случайно не е преведен на английски. Ще останат без препитание милиони диетолози, издатели на диети и псевдо гурута.
Леле, трета редакция си правя  Joy май не мога да си събера мислите от емоция, че тръгвам за Пловдив.  Joy
Та исках да кажа - дали да не направим един списък с въпроси към Дюкан и да му ги дадем чрез преводачката и издателството. Такива въпроси от рода на ленено семе, какао и т.н, за които не се говори в книгата и ние правим волни разсъждения? Може и да си публикува отговорите в българското издание на книгата с рецепти newsm78 Какво ще кажете?

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 09:27 от krikri

# 516
Добро утро,момичета! Hug
Мишлечестито намаление!Супер си с новия панталон!  bouquet
Кри желая ти 40 килограм да падне до 22! HugТи заслужаваш-постигнала си толкова много!  bouquetВсъщност и без този 40 кг изглеждаш супер Hug Ти смяташ ли някога отново да влизаш във втора фаза или приключи със слабеенето? Rolling EyesИ без това задържането е толкова трудно...
Аз днес заради пожеланията на Фоли   bouquet може би съм -200гр,вярно че е малко,но е от сърце Mr. Green

# 517
  • София
Рокси, искам да ги докарам до 42, така ще съм почти добре, а и мисля, че за преклонната ми възраст  Joy (предвид бръчки, кожа и т.н.) е достатъчно. Но нямам срок, като и ако стане,  доволна съм и така. Laughing

# 518
  • Варна
Кри, Кали е поизоставила режима покрай празниците, но на срещата каза, че смята пак да се захваща. Дано успее, защото - както на всяка от нас - й е харесало да бъде с 10 кила по-слаба. Simple Smile Но няма време за темата, изтърва я при тези обороти. Кали все пак има огромната грижа да "върти" варненската отчетна, доколкото знам.

Хей, да правите снимки на срещите, момичета! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! И ще чакаме на опашка да ги видим възможно най-бързо!

# 519
Мацки,здравейте,аз се издъних  newsm43,не знам какво ми стана снощи,ядох  Embarassed,ама така ядох,че си мислех,че никога няма да спра  Banghead Разбрах едно,разбрах защо всички се страхуват от трета фаза,и защо е най-трудна,разбрах и защо Дюкан препоръчва да е на вечеря,ако бях почнала на обяд... много съм стресната от себе си.Не толкова за едно наяждане,писах го галавечеря,и без това не съм правила цяла седмица нито гала нито нишестени...видях колко лесно е да проваля всичко и то след като вчера си извадих три панталони от "слабичките" времена и влязох и закопчах два от тях  smile3538 Много ме е страх да не прецакам всичко,когато съм толкова близо,Кри,ти как действаш в такива случаи,минаваш ли пак на протеини за няколко дни или просто си продължаваш с трета,дай кураж,моля  Blush

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 09:47 от jedira

# 520
  • София
Zazu, мама на мен ми  правеше, а сега и аз на малката при кашлица прясно мляко с карамел. На дъното на една касеролка правиш малко карамел и после слагаш топло прясно мляко. Бъркаш докато се разтвори карамела. Хем е вкусно много, хем помага. И малко мед сако сложиш -супер става.
Ми малкия има алергия към млечни продукти. Този вариант отпада.
Кри, мерси за отговора за чайчетата  Hug

# 521
Добро утро! - сандвич с Дюканска палачинка, пуешка шунка"Браво" и извара Laughing
Аз пак нямам с какво да се похваля  Rolling Eyes- свалям по някой и друг грам /май/. За 13 дена съм свалила няма и три килограма Sad Хубавото е, че вече не варирам нагоре-надолу. Ще трябва да се обърна към орисниците за помощ! Praynig
Днес ще готвя и нережимни манджи. Стискайте палци да не се изкуша! Ще взема да не се престаравам много във вкусовите им качества Laughing
Много сте хубави и елегантни всички!  bouquet Човек като ви гледа снимките, почва да се чуди дали не е объркал темата newsm78 Wink
Мишленце, а ново тестче прави ли?
Усмихнат и намаляващ ден на всички!  bouquet

# 522
Бих добавила и Джини към варненските стимули, знаеш ли как се е стопила.
Абсолютно, на Джини й е останала само усмивката (и очилата). Съжалявам, не беше нарочно, ама бързах. Зачудих се кой още беше, ама не ходих да търся снимката  Embarassed Фантастични сте и трите!  lovekiss lovekiss lovekiss
Доре, в тоя ред на мисли, Калима режимна ли е? Като че ли не намерих разлика от предишните срещи?
Според мен Дюкан не случайно не е преведен на английски. Ще останат без препитание милиони диетолози, издатели на диети и псевдо гурута.
Леле, трета редакция си правя  Joy май не мога да си събера мислите от емоция, че тръгвам за Пловдив.  Joy
Та исках да кажа - дали да не направим един списък с въпроси към Дюкан и да му ги дадем чрез преводачката и издателството. Такива въпроси от рода на ленено семе, какао и т.н, за които не се говори в книгата и ние правим волни разсъждения? Може и да си публикува отговорите в българското издание на книгата с рецепти newsm78 Какво ще кажете?
Кри, в този ред на мисли, вчера попаднах на сайта на Дюкан (беше на английски). Имаше снимки преди и след, но си помилих че ако види какви резултати има в България, като твоя например, няма да повярва. Мисля си, че бихме могли някой път да му изпратим писъмце. Бих могла да го направя и аз, но на работата направо ме сгърчват и много се уморявам, освен по някои празници. Сега през уикенда ще се зачета и ще ви кажа, ако има нещо което не знаем.Кри, тези дни си мисля за твоя успех, може би защото двадесет дни задържам, направо е невероятен и как всичко това е възможно?
Струва ми се, че започнах да задържам откакто тръгнах на работа, нося си храна, но не се задържам в офиса и все бягам насам -натам newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 Мисля си, че режимът дава по-добри резултати, когато се яде по-начесто и редовно. Някъде четох, че когато организмът достигне едно тегло,под което рядко си стигал, се бори.Аз и като студентка си бях около тази цифра, пълничка, може би затова ще ми е трудно да прекрача чертичката, но само си помисля каква радост и удовлетворение би ми донесло това.
Мишле, много си секси мацка, направо sex bomb, не знам подобен режим за цялостна визуална, духовна и физическа промяна. Ще ви цитирам нещо от книгата му, което много ми допадна-"Теглото не може и не бива да играе такава изключителна роля-блясъкът на кожата, твърдостта на тъканите и общият тонус на тялото са елементи, които участват пълноправно във външния вид на жената"...Точно затова ще продължа напред...

# 523
lora може ли да дадеш линка към сайта на Дюкан.Любопитно ми е;)

# 524
Добро утро от мен  chef

Ето по едно кафенце, ама да не хапнете и бисквитката(дайте я на половиката Wink)

Я да ви се покажа със сини очи,как мислите отиват ли ми. Rolling Eyes
http://images23.snimka.bg/004979428.jpg

Общи условия

Активация на акаунт