Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 612
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, видяла съм се в чудо  ooooh!
Имам косопад от вече 3 месеца, от ноември г/д. В края на ноември спрях противозачатъчните, след 3 години употреба. Не знам дали е от това, допусках че може да е, не съм си правила изследвания на хормони, защото смятам, че все още няма да отчетат акуратни резултати предвид наблъскания с хормони организъм. Чувала съм, че на организма му трябват поне 6 месеца, за да се изчисти от хормоните.
По време на противозачатъчните взимах витамини, за да не ми се разпадне съвсем имунната система, но не прекалявах, защото половината витамини можеха да повлияят на действието на противозачатъчните.

Както и да е, досега не съм имала подобен толкова силно изразен косопад. На всеки 3-4 дена си мия косата, свалям по една шепа коса от четката. (чистя я преди всяко къпане на косата)
Преди всяко къпане също така слагам Стимулант на Икаров и при нанасянето му пада по още една шепа. В банята също. Направо е кошмар като прокарам ръката си през косата и видя около 6-7 косъма наведнъж изпадали.

Не съм пила специални витамини за коса освен дражетата на Допелхерц, не забелязах особен ефект върху косата си, ноктите ми обаче започнаха да растат като луди  Grinning

Пия бирена мая в момента, утре ще я приключа и съм в чуденка какво да взема - посъветвайте ме.
Днес взех шампоан против косопад на Здраве Форте. Дано има ефект, някой ползвал ли го е, да сподели мнение ?

# 586
  • в 1001-та нощ
Вземи си добри витамини за коса, кожа и нокти и хубав лосион за скалпа, шампоан няма да ти помогне  Peace

# 587
Алена, какво точно имаш предвид ? Какво значи хубави витамини ?
И какъв по-точно лосион ? За косопад или ...  Thinking newsm78

# 588
  • в 1001-та нощ
Напр. макси хеър, анакапс, GNC за коса, кожа, нокти ... са са с широка бленда, не да съдържат 5 компонента, а да има и витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини  Peace

Лосион да - например нещо на Дюкре  Peace не нещо от левче с неясни съдържание и произход  Peace

Бих препоръчала и омега 7 - към витамините  Peace

# 589
от известно време пия GNC коса,кожа,нокти с 3000мкг биотин, доволна съм, но може ли да ми препоръчате нещо подобно на тях, което мога да закупя от Бг пазар, или да си продължавам с тях..има ли значение продължителността на прием? благодаря предварително Simple Smile

# 590
  • Belgium
GNC ги има на българския пазар, дори имат цял собствен магазин  Peace

# 591
  • в 1001-та нощ
от известно време пия GNC коса,кожа,нокти с 3000мкг биотин, доволна съм, но може ли да ми препоръчате нещо подобно на тях, което мога да закупя от Бг пазар, или да си продължавам с тях..има ли значение продължителността на прием? благодаря предварително Simple Smile

Ако си ги пила 2-3 месеца е хубаво да починеш малко, можеш да вземеш омега 7  Peace за 2-3 месеца и после анакапс  Peace

# 592
без да ангажирам никой с мнение, най-добрите витамини според мен са Alive! - около 20 лв

за косата, Zink-biotin капсули и Priorin шампоан - двете под 20 лв. при мен ефекта дойде първата седмица.

hydraplenish съдържа едновременно колаген, хиалуронова киселина и MSM, но това е за кожа, стави и съединителна тъкан, а не за коса и нокти.

Fo-ti намалява белите коси и има един милион други действия.

# 593
За този месец съм се спряла на "Геритамин", започнах да ги пия, да видим какъв ефект ще има.

# 594
Преди съм ползвала ревалид и останах доволна но тогава имах силен косопад Може ли сега когато косата ми не капе да ги пия

# 595
Пила съм го Ревалида, но доста отдавна, може би преди 8-9 години ...лошото му беше че страшно ми увеличаваше апетита. Не знам как е в момента, може да са му регулирали количествата на бирена мая и там др. съставки които влияят на теглото. Според мен в момента на пазара има много хапчета за косата, аз не бих пила Ревалид.
Добри  отзиви мога да дам за чист Биотин.

# 596
  • вече Пловдив
Добри  отзиви мога да дам за чист Биотин.
От къде го купуваш? Скоро питах в аптека, но ми обясниха, че не се предлагал в България чист биотин...

# 597

Ето този ползвам от Щатите го купувам.
Не може да няма в България, виж он лайн или в магазини за хранителни добавки, или там енергийни ...не може да няма.

# 598
  • вече Пловдив
Благодаря за бързия отговор,  So Lucky*

# 599

Общи условия

Активация на акаунт