Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 588
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Аз не закусвам, сигурно заради това  newsm78

# 646
Ами има дни, в които и аз не закусвам, тогава го пия на обяд след хапване Simple Smile

# 647
Наистина ли сте доволни от Приорина,четох,че някои напълнявали от него?  Rolling Eyes

нито съм напълняла, нито никакви други странични ефекти от пиенето му, само порасна коса и видимо се сгъсти. Друг въпрос, че при мен е себорея и ми казаха, че и малкият има и си ги обменяме гъбичките, които я причиняват, и щом спрях лосиона за коса, който ми беше предписан, както и малко след приорина, косопадът пак си почна, но без видимо пърхут този път.

# 648

Според мен с такива добавки ефекта се вижда след време, удължават живота на анагенната фаза, стимулират и увеличават активността на фоликулите. Това ще се види след време и е абсурдно някои да пишат тук, че след 3 дена се вижда ефекта. Това просто е смешно!!!

Този някой, бях аз. Не си ти човека, който да определя кое е "смешно" и кое "абсурдно"! ooooh!
Тук споделяме различни мнения - учим се и отсейваме важните неща за нас.
Не си права, да упрекваш, че някой има различно мнение от твоето по даден въпрос! 
Това, че при теб се е видял ефекта по-късно е въпрос на организъм. Аз съм категорична, че след 3 дена имах новоизрастващи косъмчета!  Запази коментарите за себе си!

# 649
  • София

А от тях доволни ли сте,има ли ефект? Че са бая пари....  Rolling Eyes
Бая, бая, колко да са бая? Laughing Laughing Laughing
За твоята коса става въпрос. Аз съм много доволна. Косата ми като никога разсте бързо. Освен това добре трябва да разгледаш съдържанието. Абсолютно неразбираемо за мен е дадено на две.  bouquet

# 650
Priorin, ампули Ревалид и фризьор за подкъсяване докато живне

# 651
Днес отидох до аптеката и си взех и аз ЦИНК+БИОТИН. Попитах дали едновременно мога да пия и Калмацин, който съдържа цинк, но категорично ми казаха да не си позволявам своеволия. 
Ще докладвам за резултати!  Peace

# 652
Цинк пия от както се помня....най-добрият минерал и от него само хубави неща съм видяла. Изчиства супер кожата и косата расте страшно бързо.
Пила съм и Калмацин + Биотин и още цинк отделно.
Просто аз лично имам нужда от по-голяма доза от колкото е зададено на опаковките.

# 653
Цинк пия от както се помня....най-добрият минерал и от него само хубави неща съм видяла. Изчиства супер кожата и косата расте страшно бързо.
Просто аз лично имам нужда от по-голяма доза от колкото е зададено на опаковките.

Колко мг пиеш на ден цинк?

# 654

И на коя фирма?

# 655
  • София

Да не се предозираш?  bouquet

# 656
Различно...не го пия абсолютно всеки ден през цялата година, по-скоро си правя 1-2 курса примерно.
Но тогава пия  по 30-60 мг на ден.

На Walmark най-много го харесвам, имала съм и на Natures Way но техният ми се струва, че не е добър (което е странно, защото нали уж е едно и също нещо...)
Преди години го пиех и на разтворими таблетки, то те са по-слабо дозирани.

За да се предозира трябва да се изпият много големи количества (над 50-60 мг) и то за доста дълъг период от време.

# 657
Да ви се похваля, спря да ми пада косата след 1 седмица пиене на Приорин, и ампули Ривалид  Heart Eyes

# 658
Здравейте момичета, и аз да изкажа мнения по въпроса. Пия тези дражета http://keepfit.bg/image/cache/data/pictures/HyaloronicAcidSolgar … -kosa-300x300.jpg
на "Солгар кожа, нокти и коса" от приблизително 3 месеца и да ви кажа доста изненадана останах от резултата. Препоръча ми ги една моя близка приятелка която също е много доволна от тях. Косопада намаля, но да си призная използвам и шампоан против косопад. Но мисля че е от хапчетата защото, ноктите ми станаха доста по здрави и по малко се чупят от преди.

# 659
От аптека ли са или с доставка от сайт?

Общи условия

Активация на акаунт