Бебета ЮНИ - 12

• 10 913
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
galika81  и аз предния пат имах киселини но много по късно, сега ги имам от 2-рия месец 4ак не мога да се наям като хората заради тях,от вси4ко се полу4ават и нищо не помага  Naughty

# 91
Аз знам от една моя приятелка която роди миналата година,че киселините са свързани с коликите на бебето ако имаш киселини докато си бременна после бебо няма да има колики, е поне нещо хубаво от киселините  Wink,аз също имам киселини пия само газирана вода е не ми помага кои знае колко но ако това е вярно за коликите си заслужава  Laughing

# 92
Здравейте момичета ! Аз съм с термин 3-ти юли , но мисля че няма да имате нищо против да се включвам от време на време при вас  Grinning А пък и не се знае дали бебо няма да си избере да се роди юни  Grinning Аз съм от Бургас и това ми е първа бременност . Искам да питам бургаските мами , вие правите ли си срещи , ние от юлската темичка ще се събираме другата седмица .

# 93
Добре дошла при нас danibon!

Момичета, някоя от Вас ще ходи ли на срещата от списание "9месеца" в Мис Каприз на 22 /вторник/. Аз ще съм там, ако някой иска, нека се присъедини, точно ще се запознаем!

# 94
Здравейте момичета ! Аз съм с термин 3-ти юли , но мисля че няма да имате нищо против да се включвам от време на време при вас  Grinning А пък и не се знае дали бебо няма да си избере да се роди юни  Grinning Аз съм от Бургас и това ми е първа бременност . Искам да питам бургаските мами , вие правите ли си срещи , ние от юлската темичка ще се събираме другата седмица .

Предателка  Shocked

Всъщност и аз съм от юлската тема и чета и вашата, понеже термина ми е на 4-ти юли и се презастраховам като колежката, защото може работата да стане в края на юни. Знае ли човек.  newsm78

Не искам да питам нищо, просто пращам поздравчета  Laughing

# 95
РОНИ_23   Praynig Много се надявам да си права ,защото и предния пат имах много но по-късно и после Вики наистина не е имала кой знае какви колики можеби 3-4 дни и спряха

# 96
Цитат
А ти сега го чустваш и без да докосваш корема си,нали newsm78? Сигурно е супер Hug
Да, без да го докосвам MISHAa
 , все едно нещо ме побутва вътре, то всъщност си е така де hahaha, а не все едно Joy
Пожелавам ти много скоро да го усещаш мъничето и на другите мами, които чакат Hug Много е хубаво, а
и така съм някак по-спокойна .
danibon ,аз съм от Бургас ама не сме се уговаряли, аз знам за едно момиче още май newsm78 , Вери също,
ама тя сега не е Бургаска, в смисъл -другаде живее Wink

Аз си напазарих и сега плюскам пред компютъра, като малко прасенце Heart Eyes

# 97
Здравейте и от мен - днес позабавихме малко темпото на писането.Simple Smile явно повечето сме го ударили на почивка.
Искам да ви попитам как точно го усещате бебчо? Аз го усещам като трептене на мускул(свиване на мускул-нещо такова) но на различни места по корема по няколко пъти на ден, но все още не съм сигурна, че е бебчо. А толкова ми се иска да е той.
Моля споделете-първа бременност ми е и си нямам и на идея какво точно усещам.

# 98
Здравейте!
Аз също  усещах нещо като потрепвания на мусколчета в корема ми и незнаех какво е това.Първия път беше към края на 16г.с. Сега вече в 21г.с. знам 4е това е моето съкровище  Heart Eyes

# 99
danibon ,аз съм от Бургас ама не сме се уговаряли, аз знам за едно момиче още май newsm78 , Вери също,
ама тя сега не е Бургаска, в смисъл -другаде живее Wink
В списъка на 1-ва стр пише кои други са от Бургас. Който си е признал, де.  Laughing

# 100
Права си, Вери! Joy
А къде се изгубихте всички?
Днес май всеки си има занимавка Wink
Цитат
Аз го усещам като трептене на мускул(свиване на мускул-нещо такова) но на различни места по корема по няколко пъти на ден, но все още не съм сигурна, че е бебчо.
Да, това е бебчо! Hug Честито!!!
Аз пък от нямане какво да правя преди малко си гледах корема и понякога се вижда как потрепва мястото където е бебето, дори си личи от коя страна точно е.Това ми го каза лекарката , ама то и сам човек може да се сети- като си опипвам коремчето, където стои по- издуто и твърдичко. Crazy

# 101
здравейте, да се включа и аз за киселините, понеже са ми голяма мъка отг вече 2 месеца, появяват се 4ас-два след всяко ядене! Освен газирано, помага малко сода бикарбонат, на върха на лъжичката или разтворена с водичка, както и такива таблетки - stopacid или talcid - последните не са със сода и пише, че не нарушават лигавицата на стомаха. Мисля, че Трънче беше писала, че чаша прясно мляко преди храна също й помага срещу киселини. Прави ми впечатление, че най-много ми се получават при въглехидрат със сирене, например картофи или макарони със сирене...
Ние днес за първи път мръднахме малко на разходка до Банкя и беше много освежаващо, но мръсният въздух обратно в София веднага скапва резултата... Sad

# 102
ЗДРАВЕЙТЕ!
Пиша за първи път и много се радвам, че се присъединявам към всички щастливи бъдещи родителки!
Казвам се Виктория и ще ставам мама през юни. Термина ми е 04.06.08г. Сега съм в 20 седмица, но все още не са ми казали дали ще е момиченце или момченце.  Simple Smile

# 103
Здравейте и от мен!
И аз да се запиша в новата темичка, макар и чак на 6-та страница Joy!

Не можах да пиша вчера, защото мъжът ми беше именник и се приготвяхме цял ден за празника! Не се бяхме потготвили с ресторанта и беше трудно да намерим маса в петък вечер  ura, но в крайна сметка успяхме Whistling.  А вие колко сте исписали.........не мога да смогна с четенето.

Днес цял ден си имах гости- аз много обичам! Правих много хубав кекс http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.521.html. Стана страхотен.Дори не очаквах да се надуе толкова много. Това ми е първият кекс който правя откакто се познаваме с мъжа ми! hahahaНаправо беше очарован от готварските ми умения newsm44 .И гостите ми бяха очаровани. По принцип винаги гледам като дойде някой да извадя някоя кутия със сладки или бонбони, но днес......съм много доволна! smile3521

Мадона попитах докторът ми за резултатите от БХС и той ми каза, че когато резултата е по-висок от 1:250, тогава няма за какво да се притеснява. Проблем е когато резултата е по-нисък!

Момичета направо се чудя как на всички вас ви трепва корема, а аз не усещам нищо, е.....усещам че корема ми расте с всеки изминал ден, но дамо това newsm78 Иска ми се и аз да осетя нещо да ме поритва вече. Crossing Arms А мъжа ми ми каза да не мрънкам толкова че като нищо към 8-ми, 9-ти месец като ме зарита с едни ритници, да не започна да искам пак да е толкова кротичко Joy hahaha

По въпроса за киселините не мога да се обадя защото нямам за сега!

Относно купуването преди да се роди Бебето и аз УЖне съм суеверна, но няма да купувам нищо поне за сега. Все още съм началото на 5-тия месец.

Добре дошли на всички нови Мамчета Hug  love001!

# 104
  • София
Здравейте и от мен, напоследък при мен е голяма лудница в работата, а така се очертава и следващите няколко месеца. С нетърпение очаквам да ми намерят заместик за майчинството, че иначе ще се побъркам . Чувала съм, че когато майката е нервна по време на бременността и бебето после е по-нервно. Моето май ще бие всички рекорди.

Първо Оffioly да те поздравя за новия дом. Завиждам ти, че толкова лесно можеш да си избереш нов град и да започнеш всичко отначало. Приятелят ми е варненец, а аз съм от София и колкото и да я мразя тази София, не мога да си представя да живея на друго място. Много мислих за Варна - един от най-хубавите градове в БГ, но не мога да оставя всичко, въпреки че приятеля ми има много хубав бизнес във Варна и финансово там ще сме по-добре.

За приателите Катенце, то май е нормално. От мойте приятелки аз съм първата бременна и на всички им е много странно това с бебето. То и аз не мога да осъзная, че ще ставам майка и даже все още като чета форума и ми се струва, че аз не съм в групата, които ще раждат. С толкова неща не съм наясно, че направо се плаша. Чета форума, най-вече и аз да премина на бебешката вълна. Когато се виждам с приятелите - а сега това е доста по-рядко, защото всеки е зает, вкл. и аз, виждам, че вече ни интересуват различни неща - те мислят за гаджета и дискотеки, а аз за бебшки дрешки и къде ще раждам Confused Нормално е когато животът ти се променя толкова, това да се случва.

За термина - и моят бебо расте малко по-голям, последния път с около 4 дена напред, но не ми сменят термина, той се определя от последната редовна менструация (поне так правят моите лекари).

И аз пия магнезий, защото плацентата ми се е закрепила ниско и лекарката ме предупреди да не се плаша, ако прокървя. Едва ли не било нещо нормално при това положение. Иначе бебчо така рита, че май ще го правим футболист Laughing

За сега не съм гледала нищо за бебето, дори само да разгледам в някои магазин, решила съм като излезна в майчинство 45 дни преди термина да накупя всичко. А също сме планирали с таткото да отидем за няколко дни във Виена, хем да разгледаме и да напазаруваме за бебчо - там има много по-хубави неща на по-ниски цени. Тук в БГ не знам защо, особено по-известните марки за двойно-тройно по-скъпи.

Ох колко много изписах, много се радвам, че ви има, за да мога и аз да влезна в крак с бебешките теми.

Общи условия

Активация на акаунт