Бебета ЮНИ - 12

• 10 903
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Относно ехографите дали са вредни или не, а също и разминаванията в седмиците вижте този линк:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/674/37/
Доста голямо отклонение се получава с напредването на бременността. Последният абзац баш за Трънчето по маратонски казано.  Joy

# 76
А тук съм гледала кошарки за спане: Кошари

# 77
Привет и от мен, момичета! Днес разбрахме, че нашето щъркелче ще е със синичко вързопче. Новината ме завари неподготвена, но се опитвам да видя положителните страни на това да си имаш син.
Мъжът ми е доста по-адаптивен от мен. Въпреки, че му се искаше момиченце, веднага се размечта как ще си има "сериозна" компания за гмуркане, ски, сърфинг и пр. Дори успя да види синчето като голям бъдещ състезател във Формула 1...Аз пък от своя страна се успокоих с това, че мъжете като че ли пишат по-добре, а и именно сред тях са по-добрите художници и архитекти...И за да завършим с тоталното уливане - решихме, че като момче родено в Америка, то ще има опцията да бъде президент на тази страна (не че идеята ми допада, а само в случай, че то поиска така). Даваме си сметка колко сме смешни. Знаем, че няма нищо по-важно от това да ни е живо и здраво, и да се радва на щастливо и спокойно детство. Пожевлавам това на всички родени и все още неродени дечица в този форум.

Вери, съжалявам, че ти отговарям с такова голямо закъснение. Не съм в "Канадско". В Ню Йорк съм. Имаш много нежна и симпатична дъщеричка.

Трънче, благодаря за линка към многофункционалното легълце. Точно такова ни устройва и нас. Подозирам, че си в Манхатън щом като нямаш излишно пространство. Щастливка - Сентръл парк е твой!

Слиипинг_бюти, завиждам ти за финеса и елегантността. Аз съм цял кит в сравнение с теб. Затова и не се снимам, а като видя огледало се обръщам на другата страна.

Офиоли, много се радвам да те видя отново при нас. Липсата ти наистина беше осезаема. Честит нов дом!

Хубави събота и неделя на всички!

# 78
Относно ехографите дали са вредни или не, а също и разминаванията в седмиците вижте този линк:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/674/37/
Доста голямо отклонение се получава с напредването на бременността. Последният абзац баш за Трънчето по маратонски казано.  Joy

хехехе  Joy ми много готино обяснено. Мда, значи правилно съм разбрала-недоразбрала. Ама защо тогава, при тези отклонения, докторите (и в частност доктора на Ели24) сменят така драстично термина?

Много са сладки тези кошарки. Че и цялостните детски стаи... само място да има човек.  Crazy

ElinaMD, айде - ние всички сме за Български президент на Америка  newsm10 Докат' стане на възраст синчето тамън и ние ще имаме право да гласуваме, евентуално може би  smile3508

Сентрал Парк е мой и ми е до гАза, дет се вика, но за съжаление едва ли властите ще ми позволят да си оставям детето да спи там  hahaha Ти къде в Н.Й. живееш?

# 79
Вери, съжалявам, че ти отговарям с такова голямо закъснение. Не съм в "Канадско". В Ню Йорк съм. Имаш много нежна и симпатична дъщеричка.
Благодаря ти!   bouquet

Аз пак да се върна на водното раждане: да, засега само в София се прави, вече година и няколко месеца / около октомври 2006 /.
Този линк за определяне на пола въобще не позна за Маги, изкара я момче. Сега за бебето излиза момиче, ама аз още не знам какво ще е.
А подготвителните контракции ги усещах още в 5-ти месец при предишната ми бременност. Пила съм магнезий, но единствено за итръпналите ми крака помогна, контракциите си останаха.

# 80
  • София
Здравейте,

аз да се "похваля", че усещам най-накрая ритници Simple Smile То било много смешно. Всеки път така ме напушва на смях като има дум-дум отвътре. Може би защото се бях "отчаяла" че само аз нищо не усещам и сега ми е радостно някак си.

Относно приятелите дето ни поизоставят в тези бременни моменти може би е нормално, за съжаление. Като се замисля и аз съм го правила в известна степен, защото изведнъж ние като сме в "положение" излиза, че само за това мислим и говорим. Може би трябва повече да се търси баланса в общуването с останалите небременни:) Когато зацикли човек на една тема и доскучава на околните. Добре че го има форума ни и всички да сме на една вълна тука. Макар че аз лично не мога да се оплача от липса на внимание, може би защото повечето ми приятелки имат деца вече и повече ме разбират и съветват. Даже понякога след преглед първо на тях се обаждам да ги осведомя, преди даже на мъжа ми.

# 81
Добро утро Hug
Ех...така ви завиждам,че усещате ритничета.Аз като си легна вечер си слагам ръката на корема ниско долу и като чели усещем нещо съвсем слабо... Confused Ама не съм сигурна дали това е бебо.Искам да почуствам един силен ритник и да съм сигурна!Сигурно е страхотно... Simple Smile

Мадона много сладък линк си добавила!Има чудесни кошарки.Мнооооооого ми харесаха Hug
Вие момичета,кога мислите да започнете да купувате неща за бебо?Аз много гледам и нямам търпение вече,ама знам че за неродено бебе не се купува newsm78.Е...това са бабини истории.Но си спомням сестра ми,преди да роди само дрешки беше купила-другите неща си ги беше харесала.И докато тя бешее в родилното мъжа и отиде и купи всичко което са харесали.Абе луда работа Laughing Grinning
Та да ви питам,вие как ще направите!???

# 82
  • по света
marvele ,честити ритничета  Wink
MISHAa ,аз ще купувам към края на 8 месец

# 83
marvele,аз мисля, че снощи усетих ритниче,но не съм сигурна. Знам само, че подобно нещо не съм усещала преди,дано да е от него.
 Да знаете той доктора не е толкова лош ама вчера нещо му беше станало, а и аз бях много изнервена. Доколкото за седмиците много се обърках щото то, ако съм 19 седмица трябва и термина да се измести, а на листа дето ми подпълни док. си пише стария термин #Crazy . Е поне се успокоих от линка който дадохте за разминаването в седмиците.
Относно покупките незнам и аз кога ще почвам, но и аз се заглеждам още от сега

# 84
е не мога да не споделя, сама съм в къщи и няма с кого, та затова със вас.
Гледам в момента по БТВ "10-те най" за десетте най-секси майки. И м/у другото като статистика водещия каза, че най-младата майка в света е от Перу и е РОДИЛА НА 5 ГОДИНИ .................

# 85
offioly ,интересни са снимките,дори едната баня в бяло и зелено я видях в един магазин изложена.Не същата де , ама плочките ги имаше в наличност. Аз лично харесвам баните в римски стил, да има фризове и вече може към тях дя се добави нещо по-модерно за акцент  hahaha Rolling Eyes
MISHAa, щом усещаш лекичко нещо, значи скоро ще се почва.Аз така бях в началото и нещо не бях сигурна, ама след някой друг ден да видиш как се увеличава силата на ритника Wink
Аз смятам към края да пазаря 8-9 месец, защото ме е страх нещо, а така да искамммм.Постоянно разглеждам в интернет бебешките дрешки и играчки....дори си харесах и количка , ама има време Peace
Аз сега ставам да се оправя, че ще ходим на пазар.Свършиха ми плодовете, трябва да се запася и с някаква храна Laughing, че все съм с претенции и нямам угода. Heart Eyes

# 86
е katentze дано да си права и да започна да го усещам.А ти сега го чустваш и без да докосваш корема си,нали newsm78? Сигурно е супер Hug

# 87
Аз не вярвам много в това ,4е не трябва да се пазарува предварително.Когато бях бременна с дъщеря ми по4нах да купувам разни дреболий още към 5-ия месец само леглото и коли4ката бяха накрая.Сега мисля да процедирам по същия на4ин защото накрая ще правим ремонт и няма да ми е много до тези неща.Този път мисля да не купуваме легло ами от тези сгъваемите кошари а коли4ката даже и след като родя мисля да я купим.Дрешки има и от каката и лелята каза, 4е е накупувала, така 4е едва ли ще купувам кой знае какво ,като знам колко барзо им омаляват после няма смисъл  

# 88
Добро утро и от мен  Hug Не че в 13,30 е утро, но аз ставам преди малко. За първи път от 1 седмица успявам да се наспа. Вече се преместихме при баща ми, защото ремонтът започна. Милото излезе в 8 часа да ходи да следи майсторите. Много ми е мъчно за него, така ще се измъчи, ама аз като не мога да помагам... пък и той не ми дава да вдигна нищо повече от една чиния Tired Face

Аз лично не мисля да купувам нищо за момента. Дори не съм почнала да оглеждам за колички, креватчета и т.н. Има достатъчно време, пък и имам 100 други неща на главата, за които да мисля в момента.

Ох, трябва да уча, че имам следващата седмица отвратителен изпит  smile3515 Дано да ми влезе нещо в главата, че хич не съм на тази вълна в момента.

Приятен уикенд на всички   bouquet

# 89
добър ден и от мен   bouquet
днес направо не  е истина какъв мързел ме е хванал, едва се движа и все ме тегли към леглото  Grinning. Май най добре да се ориентирам с хубава книжка наистина към леглото.
Айде по късно ако ми посветне пак може да пиша, че нещо напоследък ме мъчат някакви киселини и щях да питам на някой друг случвало ли му се е. Чувала съм че това е свързано с растежа на коса при бебето и при предишната ми бременост имах, но много по късно  newsm78. И така това е за сега.
А относно пазаруването за бебето и предишния път пазарувах, но след 7 месец и сега смятам да пазарувам преди да се е родило бебето. Бяхме покрай Коледа в Гърция и ходих в магазин Джъмбо, който е изцяло за детски стоки и смятам от там да напазарувам всичко необходимо за бебето, тъй като и избора е доста богат, а и цените са много по ниски спрямо тези в бг. 

Общи условия

Активация на акаунт