Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
До кога трябва да се приема фолиева киселина?
Какви са рисковете и ползите от амниоцентезата?
Какви са изискванията за водно раждане и къде мога да го получа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
До кога трябва да се приема фолиева киселина?
-
Какви са рисковете и ползите от амниоцентезата?
Амниоцентезата е медицинска процедура, която се извършва за оценка на здравето на плода. Въпреки че предоставя ценна информация за здравето на бебето, тя носи и определени рискове, като например спонтанен аборт или изтичане на околоплодна течност. От съществено значение е да обсъдите подробно рисковете и ползите от процедурата с вашия лекар във вашия конкретен случай.
-
Какви са изискванията за водно раждане и къде мога да го получа?
Водното раждане обикновено се предлага в София и изисква определени условия - бременността трябва да е без усложнения, а бебето трябва да е в правилна позиция. Температурата на водата във ваната за раждане трябва да бъде около 37 градуса. Тази процедура изисква специализиран медицински екип и специално оборудване, поради което се предлага само на определени места.
-
Какви са препоръките за прием на витамини по време на бременност?
-
Какви са симптомите на контракциите на Бракстън-Хикс?

!Дай боже така да продължава
! Имам си и снимки и най-ми харесва една на която се цупи
! Ама си е инатливичко
! Все е с дупето на долу, т.е. седалищно разположен и не ще да се обърне ! И тук ми потвърдиха, че е МЪЖ
! И ме изкараха 21 г.с., т.е. с термин 30 май, ама не това е най-важното. Най-важното е да се роди живичко и здравичко и така да си расте 
.Особено когато имам толковаааа свободно времеее

... отивам да лягам и да храносмилам, че утре ще ставаме пак рано - отиваме на Ком! Другите ще карат ски, аз ще се шляя... ама има една кръчма в Берковица, малееее... чакам с нетърпение!
Приятелят ми заяви,че излиза по мъжки и си излезе на дискотека,а аз си седя тук самичкаа и добре че сте вие да се занимавам и да ви чета.
Настоянието ми съвсем се е изпарило.