Бебета ЮНИ - 12

• 10 889
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
ели24, верно, че е особняк, само днес ли се държи така или това му е обичайното настроение. Не се коси, ами го смени, докрая има още доста и не е нужно да го търпиш.

# 61
Много ми е криво днес.Самотно ми е нещо.Искам да изляза , ама нали по-горе писах, че като вървя
и ми се втвърдява корема.Може , ама на много къси разстояния.Сещам се преди как си хайманосвах, нещо явно си ми е тъжно.
Тъжа си за миналото сигурно. А на всичкото отгоре и приятелките ми нещо ме позабравиха.Все едно не съществувам.

Това, аз ли съм го писала? Явно не съм единствена. И моите приятели вече ме забравиха, а и както си седя сама вкъщи, направо ми идва с глас да рева вече, но... затова пък гледам да се занимавам изцяло и само с бебето. Днес се улавям, как цял ден гледам снимки от ехографа. Утре ще ходя на среща с ЛЛЛ, а във вторник съм на срещата на сп. 9м. И така, няма как, като не можем да мърдаме много, добре, че го има форума.

# 62
Ако се постараем още малко, ще ни дадат награда за най-бързо изписвани страници, при това с нарастваща скорост  Joy
Айде, днес сутринта - 54 кг! значи 4 или 5 съм качила от началото  Mr. Green Но май са все в последните две седмици! Витамини не пия, нито фолиева. Тука отвреме на време хранителните добавки, които имат от всичко, ама през ден - два. С триста зора си записах ЖК за след седмица, поне да ми направят цитонамазката (то май само аз останах без това изследване!) и най-сетне да ме изследват за бактерии. И ако може и кръвната група да ми кажат... програма максимум!
Ей сега ще сложа снимки пак Mr. Green Аз съм егати нарциса! пууу, само се зяпам, и се снимам...
Сега се занимавам с бъдещата баня, и тормозя един приятел графичен дизайнер... пращам му снимки, и го карам да ми прави различни цветове, ще подготвям каталог какво на мен ми харесва, пък мъжо да избира  Joy хехехе Тормоз!!!
Айде, до скоро! Отивам в казанлъшката тема за малко  Mr. Green

# 63
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Тъкмо се връщам от ФМ. Всичко каза доки, че му е наред на бебо  newsm10 !Дай боже така да продължава  newsm17! Имам си и снимки и най-ми харесва една на която се цупи  newsm62! Ама си е инатливичко  newsm53! Все е с дупето на долу, т.е. седалищно разположен и не ще да се обърне ! И тук ми потвърдиха, че е МЪЖ  smile3521! И ме изкараха 21 г.с., т.е. с термин 30 май, ама не това е най-важното. Най-важното е да се роди живичко и здравичко и така да си расте  newsm17!
Чао от мен за сега! После ще ви чета, че много бързо пишете!

# 64
Цитат
Разбира се, роден град ми е все пак  Mr. Green
Аз не съм разбрала нещо, че по принцип си от Бургас, затова ми стана странно като почна да ми изброяваш местата Crazy
Иначе на маникюр ходя,а прическата е също много важна, ама само си издухвам косата, ама нещо станах спец в това и сама- Mr. Green  Sunglasses.Особено когато имам толковаааа свободно времеее  #Crazy hahaha
Ех ,In4oka значи си добре запозната с моето състояние.Мислих си ,че само аз съм така.-не че се радвам
elly24, моя лекар , който ми е по здравната каса  е етакъв, ама аз много не му обръщам внимание, защото се виждаме за малко и
по рядко.Важното ми е при другия, който ходя(една жена ,на която и имам много доверие, невероятна е и ми обяснява всичко) Ако ходиш само при него, май наистина е по-добре да помислиш за някой друг, който да се държи както трябва с тебе.

Ох, това бебе ми смаза от бой коремчето.Не се спря, май ще е голям бяс. Докато си стоя и пиша сега продължавааа Joy, чувствам
ритниците на различни места и по едно и също време #Crazy Ама ми е много приятно, поне в този момент ме забавлява това Wink

# 65
  • ах, морето...
[quote author=katentze link=topic=258630.msg6212393#msg6212393 date=1200659776]

И сега да ви се оплача.[/b] Много ми е криво днес.Самотно ми е нещо.Искам да изляза , ама нали по-горе писах, че като вървя
и ми се втвърдява корема.Може , ама на много къси разстояния.Сещам се преди как си хайманосвах, нещо явно си ми е тъжно.
Тъжа си за миналото сигурно. А на всичкото отгоре и приятелките ми нещо ме позабравиха.Все едно не съществувам.Насълзяват
ми се очите заради това. При вас как е?Защо така ме забравиха.....По цял ден съм на компютъра или пред телевизора.Не издържам ,нещо взех да психясвам май. Какво да правя? Добре, че ги има тия форуми, иначе щях да се побъркам.
Това беше за сега, надявам се, че не досаждам......

[/quote]

Ей, катенце,  недей унивай! Ти все пак си в Бургас, не може да няма поне една приятелка, с която да се разходиш по морската градина.
На мен така ми се иска да съм сега и аз на морето ....Weary
Тук, в София , аз се 4увствам така, както ти там.
Нямам приятелки, само познати.
Нямам търпение да се роди беб4о и лятото да се разхождаме  с приятелката ми от Бургас из морската с децата! newsm08
Хайде , ако искаш и ти се вклю4и към нас.Ще ми е приятно.
Аз съм от  Поморие. " На 20 км от Бургас ", както се пее в песента. 55

# 66
Много ми е криво днес.Самотно ми е нещо.Искам да изляза , ама нали по-горе писах, че като вървя
Тъжа си за миналото сигурно. А на всичкото отгоре и приятелките ми нещо ме позабравиха.Все едно не съществувам.

Kатенце,същото положение беше и при мен-10 дена на легло,като стана до тоалетна и ми се втвърдява корема.Лежах един ден и в болница,пуснаха ми система с магнезий,но изненада-иглата била извън вената,та се понадух порядъчно,все "приятни неща".Аз ще ти кажа какво направих-отидох в книжарницата,стоях докато се уморих и си купих много книги,без изобщо да мисля колко струват.Сега нямам търпение да легна Wink
За приятелките...аз бях подготвена,с тях съм ходила по купони,кръчми,на биричка за обяд,на бейлисче вечер...Сега няма как да стане,поддържаме връзка стил зимен сън.Свиркай си,всичко отминава,важното е бебето сега Hug
Оffioly,и аз нямам цитонамазка,не си сама.Обмислям да идвам в петък в София,но чакам прогнозите,че май пак валежи го дават.Ако дойда,ще си направя.
Аз отивам да си приспивам зверчето,но май ще заспя тоя път преди нея,така че ви пожелавам лека нощ отсега Simple Smile

# 67
Ех, колко сте милички! Не ,че съм в някакво трагично състояние, просто реших да напиша ,това което
чувствах в момента. МАЙ съм на моменти, иначе вътрешно си знам,че съм най-щастливата на света,това бебче е чакано и желано!
schatzi, като родим живот и здраве,лятото тогава на разходка и кафенце в морската Hug ХехехеАма то имало доста Бургаски мами, и как се спотайват само(то Поморие си е Бургас)
Bili и на теб ти благодаря за съчувсвието  bouquet
offioly, показвай си идеите, че ми е интересно, като стане нашата баня и аз ще я снимам и ще ви я покажа.
Сега чакаме да ни доставят материалите и майстора да почва, че нямам търпение Wink

# 68
Offioly,
не си само ти, която не е правила цитонамазка! Аз също исках да ми правят, но и в Пловдив и в София докторите ( имената им се спрягат за големи специалисти в областта) ме отказаха от това изследване с доводите, че крие известни рискове и в близката година ако съм си правила и нямам оплаквания може и да не правя. По принцип 2 пъти годишно са ми взимали секрет, но точно последната се разсеях и то пък точно тази, която ми трябва! Какво да на правя сега, ще разчитам на това, че толкова години не съм имала проблеми и така.
Иначе ми препоръчаха микробиология на влагалището като безболезнена процедура. Чакам отговор другата седмица.

# 69
Katеntze, ще пускам по някой линк на това, което ми е направило впечатление (за обзавеждането де), но за да не спамирам темичката, няма нищо да обяснявам, че иначе става... Ето няколко неща, които имат завършен вид, не са нищо "свръх" интересно, оригинално или каквото и да е, но поне изглеждат добре, а вече на всеки може различна идея да му дойде оттам.  има кухни две, бани две, и едно коридорче, което май го бях пускала вече, не помня.  http://images23.snimka.bg/004983725.jpg ; http://images23.snimka.bg/004983726.jpg ; http://images23.snimka.bg/004983728.jpg ; http://images23.snimka.bg/004983729.jpg ; http://images23.snimka.bg/004983730.jpg . http://images23.snimka.bg/004983767.jpg

Олеле... днес преядох свръх много! Ужас, едвам дишам! Успокоявам се, че повече се натъпках с плодове и салати, и уж бързо се смилат, ама като се прибави и италианската паста и бобеното фиде  ooooh! ... отивам да лягам и да храносмилам, че утре ще ставаме пак рано - отиваме на Ком! Другите ще карат ски, аз ще се шляя... ама има една кръчма в Берковица, малееее... чакам с нетърпение!
Поздрави на всички!  Heart Eyes

# 70
Ох...тази депресия... SadПриятелят ми заяви,че излиза по мъжки и си излезе на дискотека,а аз си седя тук самичкаа и добре че сте вие да се занимавам и да ви чета. PeaceНастоянието ми съвсем се е изпарило.
Аз съм си харесала креватче.С такъв кеф разглеждам по интернет колички,легълца,кошарки,дрешки и т.н.Много гот ми става... Hug
Тази страница ми я изпрати една приятелка http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1815Iva
Не бях попадала на нея,а се оказа много интересна.Дано и на вас ви хареса Wink

# 71
MISHAa отваря се друго на линка който си дала.
Я ми кажете сега по това, което ми каза док. ли да си смятам седмиците или както преди, че вече се обърках. Трчбва да съм в 17г.с. и 5дни, а док каза, че съм в 19 #Crazy

# 72
MISHAa, мислех,че ще ни покажеш креватче. Дай линк да го видим

# 73
Абе, Elly24, твоя доктор много нещо тъй ми се струва  newsm78
Значи, навсякъде където съм чела пише че бебетата растат с различно темпо, особено 2рия триместър - така че според мен нищо чудно ти да си си 17 г.с. и 5 дни (почти 18, демек), а бебето да е малко по-голямо засега. А после да си се изравни с оригиналния термин.

Не че съм много компетентна... но съм чувала и че всъщност не е никак рядко термина да се донаглася и сменя с ден-два напред и назад до края. Ама пък цяла седмица....  Thinking

MISHAa, дай вярно линк към легълцето което си харесала. Ние засега се заглеждаме по това. Не задруго, ами е компактно и има и поставка за сменяне и място за прибиране на памперси и дрехи, а на нас мястото ни е кът и не може всяко по отделно. Но ще изчакаме поне до Май-Юни да купуваме, де...

# 74
Креватчето дето си го харесах го видях в един мебелен магазин.Трънче подобно на това,което си показала ти е.Пак е дървено,но шкафчетата са от долу.Симпатично е! Wink Ако намеря в Simple Smile интерент ще го пратя

Общи условия

Активация на акаунт