Бременни чужбински мами - 17

• 25 053
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
...Трябват ми стиснати палци, ама камари ...
Ките, много късмет Ти желая и два комплекта стиснати палци от нас с Дана. Всичко ще е наред, ще видиш. Докъде го докара с вегетарианството?
Ели, успех и на Теб с резултатите от амниото след три седмици. Емката има ли предпочитания за братче или сестриче?
Вечерна звездице, честита Ти бременност. Лека и безпроблемна да е! Ти каквото кажеш го изпълняваш. Разбраха ли вече Лени и Мирелката, или още е тайна?
Амейко, разбра ли вече пола или той е сигурен отначалото?
Тролска Принцеске, как върви, Ти си вече почти накрая- някакви си 4-5 седмички? Баба харесва ли и в Норвегия? Секцио ли ще бъде/ нали Марти беше така роден в БГ/ или ще се пробва в началото за нормално?
Меган, честита Ти втора бъдеща панделка. Щастливка си.
Трънчо, а опита ли някакви други натурални илачи за по- добро храносмилане? Имам впредвид- ленено семе, кивита, повече зеленчуци, вода?
Лаленце32, честита Ти двойна бъдеща радост. Леки и безпроблемни останали няколко месеца.

# 76
Калида, ти какво търсиш тук? Да не би и ти да си в нашата групичка?
Я се издай бързо.

# 77
Калида, ти какво търсиш тук? Да не би и ти да си в нашата групичка?
Я се издай бързо.
И аз това си помислих  Mr. Green

а ти как си се маскирала  ooooh! Laughing пак ли почва карнавала  Sunglasses
какво значи ника ти, и как се чете всъщност  Crazy Mr. Green

# 78

а ти как си се маскирала  ooooh! Laughing пак ли почва карнавала  Sunglasses
какво значи ника ти, и как се чете всъщност  Crazy Mr. Green
Функенмарийхен или преведено - мажоретка.
При нас почна карнавала, хвърли едно оче в немската тема и виж кого ще познаеш Joy

# 79
Момичета наминавам да кажа,че пак ще си имаме мома Party Laughing Party Party

Меги, Честита розова новина!  Heart Eyes Искам и азззззз!

Кита, стискам ти палци, дано всичко да е ОК! Praynig Hug

Трънче, аз ползвам за твоя проблем, едно нещо дето тук се казва Млечна захар (Лактоза). Ама при вас как се казва, нямам идея.

# 80
Здравейте!
Кита, и аз стискам палци!
Меги, честита розова лентичка!
Аз довечера отивам да си взема резултата от дуотеста, и с него - при гинеколога. Ще използвам случая да го помоля да ми направи и ехография, та дано се види пола, пожелайте ми успех!
Amielle, честито бебче   bouquet

# 81
  • Съвсем в края на света
Да мина да се отчета.
Набодаха ме 4 пъти. Три от които боляха и последния с който изтеглиха течността не болеше. Явно като се прави амнио на конвейер, докторите са с по-точни лапи. 99% резултат ще имаме най-късно до понеделник. След 14 дни ще има и целият кариотип. Казаха да лежа 1 ден и 2 да не правя нищо /май пак да лежа/
Благодаря на всички стискащи палци.
Калида я се предавай вярно. Иначе поради гадене съм спряла вегетарианството. Надявам се скоро да се върна към стария режим, не че ям много месо, но ядох хляб 3 седмици. Нещо което не ми се е случвало към 20 години.

# 82
  • Spain
ъъъ newsm78 минавам такова само да 4еститя !
понеже в тази теми4ка крака ми не стъпва като видях познат ник (Кита ) реших да надникна !
Кита Hug поздравявам те и дано вси4ко да е наред , стискам палци !
 и понеже бях "много любопитна " се поза4етох още ! Фиди 4естито и на теб  и на Десита и Ели ! леко и безпроблемно бременеене на вси4ки моми4ета от темата !   bouquet Hug

# 83
Марински, български неща ми се ядат непрекъснато, но няма  Crazy  В първите един-два месеца сънувах и бълнувах банички (от тези мазните купешки). 

Точно тези мазните, купешките и аз много ги мислих  Grinning На мъжа ми му се наложи да си отдиде до България по работа и го накарах да ми донесе  Embarassed Изядох си ги с голямо удоволствие, обаче после така лошо ми стана, не е за разправяне  Sad

кита и аз стискам палци за фалшива тревога  Praynig

Меган честита ти девойка  Grinning

# 84
  • в шоки-land
Кита, стискаме и а3, и Шокито и татито  Praynig Hug Heart Eyes...всичко ще е наред  Hug Hug Hug....

Калида, още от началото 3нам, че ще е братче на Шоколадчето...и докито така ка3а, ама нашия тати не иска да повярва още...ка3а, че ще чака до раждането....и при теб ли има хубава новина  Grinning ?

# 85
Здрасти банда

Ките
повторението - майка на знанието  Crazy Grinning що толкова са те боцкали... не може да уцелят ли  ooooh! днес си почивай... пък утре според зависи...
Ама какви са тези резултати супер -експрес... значи си по специален пациент, или че е нормално така при вас Whistling
И ти на хамерикански ли се обясняваш, или на испански не съм те разпитвала по тази тема...

Меги
честита розова новина и от мен!!! Вашия баща вярва ли Wink Grinning

Амейке
и аз се чудех че от самото начало беше сложила, че шоки ще си има братче, пък то ти си медиум изглежда  Wink Grinning Само не разбрах защо бащата не вярва Mr. Green

Деси
и теб ще чакаме с розова или синя панделка да се появиш  Wink Grinning

Функенмарийхен
оплете ми се езика докато го кажа... при вас е тъмна Индия за мен сега ooooh! Mr. Green

# 86
Кита, дано всичко е наред, да се успокоиш!!!

Ели, в тринайстата седмица правих 3-измерен видеозон за синдрома на Даун и резултата беше отрицателен. Доктора ми каза, е няма нужда да правя в 16-та другото А- не знам как се казва на български. Чак в 20  ще правя В-ниво (пак не знам как се казва на бг).

А от 10 дни ме мъчат едни хемороиди, някакъв ужас е, не мога да седна, не мога да легна. Преди пак ми излизаха от време на време и пиех едно лекарство, което ми помагаше много, но сега не мога да пия нищо, само да се мажа. И на всикото отгоре лекаря ме успокои, че и по-зле ще ставам, защото матката притискала дебелото черво, търпение трябва, ама къде да го намеря .... на свършване е! Confused Cry

# 87
Меги
честита розова новина и от мен!!! Вашия баща вярва ли Wink Grinning

Вярва да Whistling,щото и той все казваше,че пак ще е мома... Mr. Green Laughing

# 88
  • в шоки-land
Амейке
и аз се чудех че от самото начало беше сложила, че шоки ще си има братче, пък то ти си медиум изглежда  Wink Grinning Само не разбрах защо бащата не вярва Mr. Green

Ели, не сьм, бе....имам си една табличка, дето до сега не е сбьркала в предска3анията...та тя ка3а, че пак ще сме в синьо Wink....а татито не вярва, щото си иска ро3ово и това е Naughty Joy...ама нямааааа, другия пьт......

# 89
И аз от любопитство надникнах и каква изненада само Party
Вечерница, Амей, Ели чз и Кита чакат най-чаканото Grinning
 Hug на всички  лека, и безпроблемна бременност! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт