TFK Buggster в България

• 54 827
  • 790
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А също - какво чувалче да взема - за Бъгстър или Джейн (по-красиви ми се струват)?!
На Бъгстъра не знам какво е, но имаме на Jane и мога да ти го препоръчам смело. Количката им се оказа не много качествена, но към чувалчето нямам забележки.
Много е дебело, топло и абсолютно непромокаемо - изпробвано е при един порой, когато бях забравила да взема дъждобрана.  Embarassed Другото не маловажно е, че сина ми се побира в него съвсем спокойно и му е широко, а той е доста висок вече.

Бебето е напълно легнало в коша, той самия се закачва с двата колана чрез специални държачи за колата, а бебето в коша е със собствено коланче вързано за коша!!!
Мислех, че всички кошове за новородени са така.  newsm78  Поне на нашата количка коша е така, но трудно се събира отзад, когато има две деца и едното е в столче.

# 316
  • София
Само да уточня - ние нямаме кола и нямаме нужда от столче за кола. Търсим кош за новородено, който да става за Buggster-а и да може да се използва в периода февруари-септември. Кошчето за кола ще си го купим все пак, за да може да носим бебето на кратки разстояния с него - до лекаря, магазина и т.н... Мерси за помощта!  Hug

# 317
  • Sf
autumnsphere, ако искаш, ела у нас, ще сглобим адапторите и ще сложим коша да видиш как е. Така задочно, както и да ти го обясняваме, е трудно - всеки има собствена преценка за това, какво иска от една количка. Живея в Центъра, близо до парка Заимов. Можем да се разберем на лични, ако решиш.  Peace

Лично мнение - в кошче за кола да носиш детето много тежи. Едно кенгуру или слинг са по-добро решение.

# 318
  • София
Страшно мило, мерси! Hug Embarassed Може да се възползвам от поканата, като тръгнем да купуваме количката. Ти имаш само CarGo, нали? Ние с приятеля ми го видяхме в "Пакостник" и още се колебаем... Някакси по ми се иска да си вземем един обикновен кош за новородено.

Значи мислиш, че няма смисъл да взимаме кошче за кола? Защото ние наистина само за това ще го използваме, за разнасяне Simple Smile Слинг ще си взема задължително. Виждам някои мами карат колички с кошчета за кола, ама нещо не ми се ще да го използвам за количката, струва ми се неудобно за бебето (не повече от два часа, и т.н...)

# 319
  • Sf
Бебетата наддават много бързо в първите месеци, повече от 10-20 метра ми се струва невероятно тежко да се носи в кошче. В кенгуруто (има 0+) или в слинга тежестта се разпределя по гърба и раменете и не тежи толкова. Моето бебе сега е 7 кг без дрехи и си го нося в кенгуруто съвсем свободно. Ако нямате кола, кошчето можете да си спестите съвсем безболезнено.  Peace

# 320
  • София
Мерси за съвета! Май ще го послушам, колкото и да ми се иска да изкупя целия свят. Laughing

Друг въпрос: от кой месец може да се слага бебето в летния вариант на Buggster-a?

# 321
  • София
Ние я използваме от 5 месец.  Peace

# 322
И аз смятам, че няма нужда да взимате кошница за кола, щом нямате кола  Peace С кенгуру или слинг е много по-удобно.

А за кошовете, аз си взех Дрийми за моя Бъгстър. Хареса ми повече от този на ТФК. Ето как стои на Бъгстъра
http://media.snimka.bg/0637/007529825-big.jpg
http://media.snimka.bg/0637/007529826-big.jpg
http://media.snimka.bg/0637/007529827-big.jpg

Аз също си мислех да си взема КарГо, но тук се изказа мнение, че се клатело. И, като се сложело бебето, там където е главичката, се накланя назад. За това ес отказах от него  Rolling Eyes Пък имам и Макси Кози за колата.

За чувалчето, аз си взех това на Джейн. Много по-добро ми се струва от това на ТФК. За жалост още нямам практически опит с него  Wink

# 323
  • София
Супер изглежда Dreami-то! Мисля, че и аз точно това ще си взема! А по-нататък може и CarGo.

Единственият въпрос е: няма ли да му е горещо на бебето в Dreami-то през лятото?

# 324
  • София
И цветът на коша е страхотен, veselina_s_p! Но както го гледам, това е памучна материя и не вярвам да запарва много през лятото...

# 325
Единственият въпрос е: няма ли да му е горещо на бебето в Dreami-то през лятото?

Горещо ще му е. Confused Дъщеря ми е пролетно бебе и се вози в него само през април и началото на май. После й беше горещо, ревеше и се потеше. Започнах да я возя в кошницата за кола върху шасито и там вече се чувстваше комфортно. Така изкарахме цяло лято.
Иначе кошът е разкошен, спор няма. Peace

# 326
  • София
Уххх, направо ще се гръмна! Нали не е полезно дълго време в коша за кола? Ако искам 3 часа да се разхождаме?

# 327
Уххх, направо ще се гръмна! Нали не е полезно дълго време в коша за кола? Ако искам 3 часа да се разхождаме?

Ами разхождайте се. Simple Smile На бебето нищо няма да му стане. Формата на коша за кола е специално съобразена с бебешката анатомия. Peace
Доста майки са отгледали децата си в първите месеци в кошница за кола върху количката.

# 328
  • София
Коя точно кошница използваш ти?

А и сега видях, че летният вариант пада до 30 градуса, така не става ли за 3 месечно бебе?

# 329
Коя точно кошница използваш ти?

Използвах  коша Dreami и кошницата Maxi-Cosi Cabrio.

А и сега видях, че летният вариант пада до 30 градуса, така не става ли за 3 месечно бебе?

Според мен става, стига да му нагласиш коланите и да му е удобно. Летният вариант е достатъчно легнал, дори леко извит отстрани. Peace

Общи условия

Активация на акаунт