Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за облекло за абитуриентския бал?
Къде мога да намеря облекло за абитуриентския бал?
Какви са някои идеи за изпращане на абсолвенти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за облекло за абитуриентския бал?
-
Къде мога да намеря облекло за абитуриентския бал?
-
Какви са някои идеи за изпращане на абсолвенти?
-
Какви са някои от предизвикателствата при подготовката за абитуриентския бал?
-
Кога са изпитите за 01 и 03,06?

Нормално ли е това според вас,така ли правят вашите деца?Не знам какво да мисля.При мене никога не е било така и въпреки всичко сме се забавлявали.От друга страна,тя не ходи сама по заведения,винаги има компания,т.е. и други "крастави магарета".Понякога решавам да й забраня,но в училище не ги ангажират с нищо,та да се стресне и да стои в къщи да учи.Също е и на близо 19г. и аз дори нямам право да я спирам.Право нямам,но пари ми иска.Няколко пъти съм отказвала,обаче това не я спира да се гримира половин ден и да излезе пак.Тогава започвам да се притеснявам,че без пари трябва да взима на заем или да зависи от други хора.Всяка нощ стоя будна(иначе се връща в точния час,изпратена от компанията,с такси)и понеже все съм недоспала,се чувствам много отпаднала през деня.Колко пари давате на децата месечно?Аз давам 100 лв.,дрехите и мобилния са отделно,а и понеже винаги е във фалит,често давам и аз,и баба и дядо й,общо около 50-60.Не е нахална постоянно да ми иска,но никога не забравя да "сподели" колко евтино минавам,и как семейства с по-скромни възможности са много по-щедри към децата си
После, като ми показва разни снимки с нощно къпане по някакви реки
Иначе е скромен откъм финансово подпомагане. Наскоро пропуши
но си пое сам разходите по тая екстра. Работи в петък и събота през нощта, като барман. Откакто започна хем не ми иска пари, хем се уморява за цялата седмица и е по- кротък от агне