Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за облекло за абитуриентския бал?
Къде мога да намеря облекло за абитуриентския бал?
Какви са някои идеи за изпращане на абсолвенти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за облекло за абитуриентския бал?
-
Къде мога да намеря облекло за абитуриентския бал?
-
Какви са някои идеи за изпращане на абсолвенти?
-
Какви са някои от предизвикателствата при подготовката за абитуриентския бал?
-
Кога са изпитите за 01 и 03,06?
В УНСС сме. Там си искаше и никъде другаде не е кандидатствал . Ето баловете за УНСС
Ще трябва да си взема аз един справочник вече , че съм забравила как се формира балът , кои оценки се взимат и т.н. Аз съм завършила и СУ , та никога не съм била наясно с икономическите дисциплини , а и от моето време нещата много , много са се променили. Сега има толкова специалности , които можеш да избереш с едни и същи изпити, има идентични специалности и в много ВУЗ-ове - а бе , само да искат да учат!
Не се плаша от бебета аз... знаете ли как ми се гушка бебче.
Гого ми е студентско бебе, родих го в първи курс още.
Добре, че си имам Сисето и покрай нея ще съм заета, пък и ей я София къде е в края на краищата.

Айша, Ани има ли нужда от опитни зайчета? Дават ли и да работи с клиенти? Ако е така бих искала да ме постриже. Ама най- сериозно питам