Абитурентски майки- нека споделим

• 33 756
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Благодаря, госпожата. Да са ни живи и здрави дечицата, каквото и да решат, както и да действат  Peace В УНСС сме. Там си искаше и никъде другаде не е кандидатствал . Ето баловете за УНСС

Минимални балове МЪЖЕ
Код Име на специалността Бал
01 Направление "Администрация и управление" 23.99
02 Направление "Социология, антропология и науки на културата" 23.64
03 Направление "Обществени комуникации и информационни науки" 30.33
04 Поднаправление "Финанси, счетоводство и контрол" 27.85
05 Направление "Икономика" 23.74
10 Икономика - дистанционно - Хасково 22.10
20 Направление "Право" 32.68
30 Направление "Политически науки" с английски език 25.47
32 Направление "Политически науки" с немски език 28.63
33 Направление "Политически науки" с испански език 30.16
34 Направление "Политически науки" с руски език 27.89
40 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - английски език 29.02
41 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - френски език 31.80
42 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - немски език 32.86
43 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - испански език 33.12
44 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - руски език 31.57
50 Поднаправление "Икономика с преподаване на английски език" 32.64

Минимални балове ЖЕНИ
01 Направление "Администрация и управление" 27.48
02 Направление "Социология, антропология и науки на културата" 27.21
03 Направление "Обществени комуникации и информационни науки" 33.69
04 Поднаправление "Финанси, счетоводство и контрол" 29.13
05 Направление "Икономика" 27.03
10 Икономика - дистанционно - Хасково 26.35
20 Направление "Право" 34.08
30 Направление "Политически науки" с английски език 31.32
32 Направление "Политически науки" с немски език 32.73
33 Направление "Политически науки" с испански език 33.23
34 Направление "Политически науки" с руски език 32.90
40 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - английски език 32.60
41 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - френски език 34.23
42 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - немски език 34.14
43 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - испански език 33.93
44 Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение" - руски език 33.95
50 Поднаправление "Икономика с преподаване на английски език" 33.63

# 346
  • София
Честито на всички майки на приети студенти! Да завършат лесно и да си намерят доходна работа.
Флаш, дали ти харесва или не - нека да са заедно. Пона аз така бих решила, вместо да го мислиш къде и с кого е. Все пак са вече големи. Няма смисъл да правят като 1 моя приятелка - плащаше квартира при мене, като дойде майка и да види, че живее с момиче, а спеше при  гаджето в 1 мазе. Е, аз нямах нищо напротив да се ширя сама в апартамент на центъра на Търново, с парно и др. екстри.  Въпреки наема бебето стана в 3 курс и сега е 26 год. мъж.
Само да не те плаша.

# 347
Абет , много ти благодаря !  bouquet Ще трябва да си взема аз един справочник вече , че съм забравила как се формира балът , кои оценки се взимат и т.н. Аз съм завършила и СУ , та никога не съм била наясно с икономическите дисциплини , а и от моето време нещата много , много са се променили. Сега има толкова специалности , които можеш да избереш с едни и същи изпити, има идентични специалности и в много ВУЗ-ове  -  а бе , само да искат да учат! Peace
Флаш , честито и на теб!  bouquet Сигурно е много притеснително , когато най-накрая идва моментът , в който порасналото ти момче ще се отдели от дома , но нали е за добро ! Рано или късно , това ни очаква всички ! Но , не можем да не се притесняваме...

# 348
  • Варна
 Grinning Не се плаша от бебета аз... знаете ли как ми се гушка бебче. Crazy Гого ми е студентско бебе, родих го в първи курс още.
По скоро мисля, че ако заживеят заедно ще се изпокарат ... ама тяхна работа. Но определено ще ми е много мъчно. Sad Добре, че си имам Сисето и покрай нея ще съм заета, пък и ей я София къде е в края на краищата.
Абет, честито на сина ти!   bouquet И на всички деца доволни от избора си!

# 349
Здравейте, аз също съм горда мама на абитуриент, който е приет да учи във Великобритания. Има ли други мами на които децата са приети да учат в чужбина? Вече ми се е стегнал корема и от сега усещам липсата която ще усетя, но това е живота и се надявам покрай дъщеря ми да преудолея всичко по-леко:)

# 350
  • София
Честито на тревичко.
Наистина - това е живота и вече е време да разберем, че децата пораснаха и си поемат пътя.  Сега поне се пътува лесно иможе да си ходите на гости, да се виждате по-често.
Винаги ме е било страх от ученето в чужбина - ами ако и хареса  там и не се върне...
Други майки май не са споменавали за чужбина.

# 351
Аз не съм майка на студентка, но съм кака. )))

Следя ви темичката, защото сестра ми тези година завърши, имаше бал съответно и т.н. ))

Приета е в НБУ, първо класиране, първо желание Психология.
В Регенсбурк (Германия), Биохимия
чакаме резултати от още 2университета в Германия. )))

# 352
  • Варна
На второ класиране и моето момче го приеха в УНСС 'икономика с чуждоезиково обучение-английски' , беше му първо желание.
Доволна съм. Sunglasses

# 353
  • София
Браво, честит студент! Да си взема лесно изпипите.
Ние - работим с удоволствие. Ани смени салона и вече е близо во къщи в Дианабад. Прави и педикюр, ноктопластика, гел, работи 2 на два и е по-доволна.
Да избутаме и 13 клас, ако прояви после интерес за висше, ако не здраве да е.

# 354
  • София
Благодаря за поздравите, а и аз поздравявам всички майчета. Да са им живи и здрави студентите  Peace Всички дечица да са живи и здрави и само да ни радват.  Hug Айша, Ани има ли нужда от опитни зайчета? Дават ли и да работи с клиенти? Ако е така бих искала да ме постриже. Ама най- сериозно питам  Peace Не знам защо напоследък, след толкова дълъг опит, съм склонна да седна на стола на някой новобранец, който ще се съобрази с моето желание, а няма да налага собствените си разбирания за точно моята коса .  Wink

# 355
  • София
Абет, тя работи само с клиенти но на маникюр и педикюр.

# 356
  • София
 ooooh! Joy Joy Joy Пак не съм разбрала  Crazy Дали изтрещях или ЕГН-то бързаше . Айша, извинявай, толкова време се радвам на детето, а пак не съм разбрала какво точно работи. Мислех, че и трите неща пробва. Здраве да е, ще свирна и за маникюр  Peace   bouquet

# 357
Дъщеря ми е приета Фин Органичен Синтез в химико-технологичния. Ще има кой да ми разработва мазилата към вечната младост Laughing

# 358
  • София
Браво, Bastet , поздравления. Ето на кой ще разчитаме след някоя и друга година  Laughing

# 359
  • София
Честита химичка! Лесно следване и интересна работа след това пожелавам.
Ние сме си екстра в салона, никакъв интерес към следване. Да е жива и здрава, каквото реши.

Общи условия

Активация на акаунт