Абитурентски майки- нека споделим

• 33 754
  • 447
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, момичета! И на вас и вашите деца успехи! Simple Smile

# 361
Честито на всички мами, които вече си имат деца студенти.
Аз също кандидатствах тая година, приеха ме в УНСС Журналистика и в СУ Българска филология. Искам да стана журналист или редактор, записах българска филология в СУ и се надявам със знанията, които придобия, а после и с една хубава магистратура Журналистика, да си работя това, което сърцето иска! Късмет на всички мили майки, които имат студенти, не знам как ще се разделите с децата си(ако университетите са в други градове). Аз ужасно трудно ще приема новия живот и дните, прекарани далеко от семейство и приятели. Ама няма как. Всичко ново предлага изпитания...

# 362
Има ли майки на бъдещи абитуриенти? Здравейте бих искала да подновим темата. можем и да  обменяме информация относно подготовката за матури, курсове,  учебни заведения за кандидатстване  и всякакви други въпроси около нашите завършващи вече  деца.

# 363
Привет ! Естрея ,   bouquet радвам се , че побутна темата - моят син ще е абитуриент догодина ( надявам се  Wink) , та ще се радвам да споделяме тук вълнения и тревоги около баловете и подготовката им за изпитите и матурите  Peace!

# 364
... И , разбира се , много ще се радвам на подкрепата и съветите на вече миналите през този "огън" - Айша , Бастет , Лилибон , Абет и всички останали  Hug!

# 365
Включвам се и аз!  Hug Моята дъщеря е 12-ти клас. Съответно в къщи на дневен ред са уроците за кандидатстване, рокли и обувки за бала (засега все още на по-заден план) и какво повече да обяснявам - и вие сте на същия хал! hahaha

# 366
да при нас е същото. до скоро търсихме учители и школи за допълнителна подготовка, че знаете все пак децата ни не са много подготвени  за тестовете и матурата. при нас проблема е основно българския и английския. за сега сме на школа по БЕЛ и уроци по ангийски. математиката също сме на уроци тя ще ние втора матура.

# 367
да добавя имам дъщеряв 12 клас и при нас все още рокли и ксесоари не са на дневен ред.

# 368
  • Варна
Ако мога да бъда полезна, ще се радвам да помагам. Simple Smile Но все пак бях майка на момче-абитуриент, а там емоциите не са толкова мащабни, слава Богу!  Mr. Green

# 369
Питайте каквото ви интересува , няма проблем да съм полезна с нещо, ако мога.

# 370
  • София
Аз не знам дали мога да съм полезна. Все пак вие и децата ви имате амбиции за учене. Моето момиче завърши 12 кл. и си взе матурите без да отваря учебник. От време на време се вясваше в у-ще. Но не само тя, масово при тях беше така. Е щов така  изкарахме, ако беше учила - сигурно златен медал щяха да и дадат.
За дрехите - съко много бързо си избра облекло, обувки, украшения. Тя носи сребро, има алергия от злато. Само с гримовете се озорихме - като влезе в 1 магазин - точно 2 часа избира. Стана ми лошо докато чаках да платя. Беше ми мъчно, че не се вълнува от тоалети, прически и др. суети. Нямаше емоции като другите деца и родители, а и доста евтино минахме. Не че съм я ограничавала - просто това си хареса.
Тя тогава ходеше на курсове за маникюристка и за фризьорка. Там я разкрасиха за бала. Преди това и направиха няколко процедури на лицето - да се изчисти.Просто си учеше това и не се вълнуваше като другите - как да осигурят гримьор, час в известен салон и др.
Но цялата дандания мина, на сутринта след бала дойде да се преоблече и отиде на практика в салона.
Вече 3 месеца работи - маникюр, педикюр, ноктопластика. Намери си работа в хубав салон, близо до дома. Ходи на работа с удоволствие,  търси нови модели в сайтове. За сега не се вълнува от учене, дано  реши по-късно.
Та, ако не друго, поне нокти, прически и гримове за абитурентките ви са осигурени - в салона им правят всичко. Скоро правиха моя колежка за сватбата и.
Каквото мога да помагам, с удоволствие.

# 371
Айша , Лилибон , Бастет   bouquet , радвам се да ви "видя" отново ! Докато четях и пишех в темата , до голяма степен и аз съпреживявах емоциите и вълненията ви , поплаках си на снимките на хубавите ви деца , но сега разбирам наистина за какво иде реч! Аз нещо много съм насмела отсега , а когато наближат матури , балове и изпити - просто не ми се мисли  #Crazy! Ще разчитам на всеки ценен съвет , а най- вече на емоционалната ви съпричастност и подкрепа Hug Praynig Hug!
Моят син също вече започна с подготовката - английски си учи он 10 години  , но сега се готвят съвсем целенасочено за изпити. Решихме , че втората матура ще е по английски.Той ще кандидатства с математика и английски , пък да видим. Ходи на уроци и по математика и по БЕЛ , че литературата хич не му е сила. Идва му малко нагорно , но тази година ще е така - и без това в училище не са преучили.
Да питам - има ли някой миналогодишният справочник  за УНСС? Разгледахме сайта внимателно , но ми се иска да прегледам справочника по-обстойно , а и не всичко е упоменато в сайтовете. Много ще съм  благодарна , ако някой ми услужи  Peace!

# 372
  • София
gospojata, аз го имам, нали там сме студенти  Wink веднага ви го давам.
Мили мами абитурентски, радвам се за валнениата ви. Извинете за гре6ките, пи6а на ненормална за мен клажиатура. Embarassed 6те се вклиу4а утре.

# 373
Абет ,  Hug Heart Eyes Hug утре ще ти пиша на лични , да се разберем кога и как ! Много ти благодаря!  bouquet

# 374
Моята дъщеря беше на матури по български и математика, съответно ходеше на уроци по математика и химия, защото кандидатства с химия.

Общи условия

Активация на акаунт