Абитурентски майки- нека споделим

• 33 753
  • 447
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте.Сега и аз реших да се включа.Костюмът на сина ми е готов, обувки, риза, вратовръзка, тоалетна вода и т.н., но аз не съм готова. Едва сега се погледнах по-сериозно в огледалото и.... понатрупала съм 4-5 кг. в талията и ханша. Споделих /както и с вас сега/ с една приятелка.Тя ми даде телефона на едно козметично студио в центъра на София  където правят стягащи, отслабващи, антицелулитни процедури с целутрон. Започнах да ходя от миналата седмица. В студиото има и лекарка, която ми определи от кои храни да си хапвам повече, кои да огранича, и заедно с процедурите /чакам с нетърпение часа за процедурите - страшно си почивам 40 мин./ наистина започнах да свалям /за 7 дни с процедури вече имам 1.200 кг./. Но исках да попитам дали и друг има моя проблем и по какъв начин ще се постарае да го реши за да изглежда чудесно и с настроение в майската очаквана вечер?Бих се радвала да споделите!
Василена

# 91
  • София
И аз съм дебеличка. Но някяк си свикнах и не се впечатлявам. Много пъти съм мислила за подобни процедури, но нещо ме мързи. Ако може пиши на ЛС телефона на това козм. студио. Дано този път се престраша. Преди 3 години отслабнах без диети, само с движение, сменях апартаменти и така. Сега по цял ден седя и сигурно нищо няма да стане. Но чувствам, че  ми тежи и трябва да се взимат мерки.

# 92
  • София
Василена, благодаря за съобщението. Препрочитам си го и се каня да взема мерки. Но - шефа има рожд. ден днес и има 2 торти. А сме толкова малко хора, май ще разваля и малкото си старания за нискокалорично меню.

# 93
  • София
Как сте, майки? Има ли нови покупки, ние си нямаме нищо ново. Има ли абитуренти, които ще се явяват на предварителни изпити в университет?

# 94
  • София
Ние, Aisha231, сме на изпит в неделя  Peace Не е излизал от не знам колко си дни. Само учи. Бях споделила вече- откъде тая амбиция у това момче, още се чудя. Щото определено ние с баща му нямаме това качество  Laughing И нищо, ама нищо не сме купили за бала. Имам предвид дрехи, обявки и други такива неща......... имало време, така казва. Явно иска да мине изпита и вече на спокойствие да си избира. Ще споделя другата седмица как е минало. А вие, мили ми майчета, стискайте палци на моето момче  Peace Стискам палци за всички дечица  Hug

# 95
Ние, Aisha231, сме на изпит в неделя  Peace Не е излизал от не знам колко си дни. Само учи. Бях споделила вече- откъде тая амбиция у това момче, още се чудя. Щото определено ние с баща му нямаме това качество  Laughing И нищо, ама нищо не сме купили за бала. Имам предвид дрехи, обявки и други такива неща......... имало време, така казва. Явно иска да мине изпита и вече на спокойствие да си избира. Ще споделя другата седмица как е минало. А вие, мили ми майчета, стискайте палци на моето момче  Peace Стискам палци за всички дечица  Hug
Стискам ти палци и ти пожелавам твоето момче да се представи на ниво!!! Представям си пък на тебе какво ти е - но се радвай, че ти е амбициозно и свястно детето! Успех!

# 96
  • Варна
Стискам палци, дано отсега си изкара високата оценка и после лятото му да е спокойно, че вече е приет!

# 97
  • София
Пожелавам на младежа да му е лесен изпита и да го приемат от сега каквото си мечтае.  У нас - нищо ново. Преди време се хвалих навсякъде, че вече си имам фризьорка. Продължава да ходи на практика в салона с голямо желание, интересно и е. Все разправя каква боя или къдрене са правили.  Но с у-щето нещо закъсахме. От началото на март ме помолиха да се върна на старата работа/аз не работих 6 месеца, почивах си/ Ставам сутрин и я буда с голям зор, като излеза се обръща на другата страна и заспива, спи до обяд, като я потърся по тел. лъже, че е в училище. За матурите не е отваряла да прочете нещо. Каквото стане - вече не мога да се нервирам. Като не ходи сега, ако не и подарят диплома - да учи догодина или да остане с 8 клас.  Нещо 12ти клас ми дойде в повече, омръзна ми да настоявам и да си вдигам кръвното. Като и дойде акъла ще учи на стари години.  Да не се оплаквам - успех на кандидат-студентите.

# 98
abet ,успех на момчето  Peace И да знаеш,че амбицията в учението не зависи от възпитанието.Ние с мъжа ми като имаме всички възможни награди и медали,ела ни виж щерката(абе,да е жива и здрава).Като прочетох за сина ти се сетих,че и моята трябва да я пратя на предварителни изпити и веднага я засилих да ми донесе справочника.Донесе го,ама поне да го беше прочела или попитала какво ще кандидатства.Отказвам да се ядосвам... Naughty
Иначе роклята вече се шие,останаха бижу,чанта и нещо за изпращането,което ми е последна грижа.Сега се приготвя за екскурзията в Турция и се чуди през ваканцията на коя съученичка извън града да иде на гости.За матура не е чела,отговорът е "Споко!Знам какво правя".Ами хубаво,дано е така.

# 99
  • София
Мили момичета, безкрайно ви благодаря за подкрепата  Hug   bouquet И сега да споделя радостта си. Още вчера след изпита Ангел беше видимо доволен от себе си, но вече знаем със сигурност- изкарал е 5.63  Peace Само 78 момчета са с тази оценка. Пълни шестици няма. На практика вече е студент.  Simple Smile 99.9%. Дано не се променят драстично нещата. Много съм горда, защото един частен урок не е взел. Съвсем сам се справи. Пожелавам на всички ви тъпкано да ви се връща каквата и да е радост от дечицата ви  Hug Благодаря ви още веднъж, че му стискахте палци   bouquet

# 100
Благодаря, абет, дано да повлечете крак и повече майки да ни радват с такива съобщения....На добър час и браво на момчето! Ех, дано след две години така се хваля и аз....

# 101
  • Варна
abet, чудесно постижение! днес с право си горда майка! поздрави на младежа и нека го чака успешен и незабравим студентски живот, както и отлична реализация след това!   bouquet

# 102
  • София
Честито на младежа и на майка му.

# 103
abet ,чудесно постижение,все така да му върви и да ви радва!  bouquet
Аз смятах да ходя и да записвам за изпит моята калпазанка,дето спи до обяд,а после половин ден се гримира,но реших да я оставя да се спасява.Тя иска да се запише,но друг да го направи вместо нея и да има едно лесно,мене ще прати на изпит.Ще се намеся само в краен случай,дати-поне при нас- колкото искаш.

# 104
  • София
Къде сте, майки? Аз мрънкам, мрънкам, ама няма ефект. Да се оплача тук - 2 почивни дни девойката няма никакво време да отидем да си избере чанта, козметика и разни дреболии за бала. Обясних и как са почивните и работни дни, не се знае кои магазини ще работят по Великден. На 10 и 17,05 ще трябва да дремя в работата/не че върша нещо, но да съм там/. 

Общи условия

Активация на акаунт