Ноемврийчета 2005 №9

• 16 076
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Еххо, ЧРД!   bouquetЖива, здрава и много щастлива!!! Heart Eyes

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕХХО!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! newsm51

# 122
Честит рожден ден, Еххо!
От zдраве и любов да се не отървеш  bouquet

# 123
Еххо, честит рожден ден. Много здраве, щастие и успехи.   bouquet

# 124

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЕХХО!Токущо преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.

# 125
чРД! чРД! чРД!
ДА СИ ЗДРАВА И СПОКОЙНА!
И ДОМАшНИТЕ ДА ТЕ ГЛЕЗЯТ!

и да си взема изпита в понеделник!
и да печеля много пари с малко поръчки!
и да не ни се провали пътувнето до перу!
 Mr. Green

# 126
Благодаря ви, мили момичета  Hug Почерпвам ви виртуално с тортичка и кафенце (обаче съм много зле със слагането на снимки  Embarassed)

Детски градини в момента говоря за държавните детски градини. За мое голямо съжаление се оказа, че в моя район "Стрелбище" и "Мотописта" няма нито една читава детска градина. Идеята ми е Ния да ходи в началото само предиобяд на градина и следобед да спи в къщи. Което за съжаление елиминира частните детски градини които съм харесала - Драгалевци и Бояна. Задръстванията са ужасни и като, че ли предпочитам детската градина да е на пешеходно разстояние от къщи или от дома ма майка ми.
Та ща не ща в момента проучвам държавните ДГ и ща не ща ще трябва да се включвам в екшъна на 4 февруари. Срещам се с директорки, разглеждам градини...Накрая каквото стане.
Тити за частните ДГ също отсега трябва да се действа за есента, защото са малки групите им.

# 127
  • София
Еххо, честит рожден ден! Много здраве ти пожелавам, с другото, гледам, се справяш  Simple Smile
Всичко най-хубаво и на теб, и на всички, които обичаш!

(В твоя чест най-после промених коледния аватар)

На Микки и Ангел - добре завърнали се у дома!

# 128
Simka, беz да ми се сърдиш, но аватарът ти ми е малко страшничък...  Rolling Eyes

# 129
  • София
Сердика, разбрано! Действам.  Simple Smile
Изобщо не ми беше хрумвало, че може да изглежда така. Но аз все пак знам, че това е секцията с играчки в детската стая.

# 130
simka може да съм пропуснала страшния аватар, но този който е в момента много ми харесва. Голяма сладурана е станала Роси Simple Smile

# 131
еххо, честит рожден ден! пожелавам ти много здраве, любов, късмет и всичко най-хубаво!

аз останах ужасена от някои от мерките, които се прилагат в нашата детска градина- стоене наказан в ъгъла с вдигнати ръце, тъпкане на храна до повръщане и други, които не ми се и пишат. с две думи, като преди 100 години, когато аз ходех там  Close похвалиха ми някаква частна детска градина в бистрица, но не разбрах името. трябва да я проуча.
сердика, за увекинд имаш ли впечатления?

# 132
Привет Grinning

Еххо, честит рожден ден!!!! Пожелавам ти много късмет, здраве, пътешествия и още по-забавен живот!!!! Party  bouquet

Ние ще купуваме утре легло за Поло! Мда, този път наистина, че вчера реши да прави салта, като се хвърляше с главата надолу извън леглото ooooh! Почти не сме спали снощи. Това, което бяхме решили да купуваме, вече не се произвежда Sad Та сега едно друго, но пък с предимство - с чекмедже, в което има друго легло, т.е. матрак+дюшек. Като му идва на гости някой приятел, да има къде да спи!!! Party Много ми хареса тази идея. Grinning
И аз наказвам Поло, когато не иска да му сменям памперса - сам за около минута, две в стаята си. Naughty И му действа много добре - после какъв е послушен!!

# 133
еххо, Честит Рожден Ден!! Да си здрава и все така обичана!   bouquet

микки, звучиш много добре, радостта явно е обхванала с пълна сила цялото семейство! Чакаме още подробности.

майче, ще стискам палци в понеделник!!  Peace

За детските градини - и аз ще подам за 2 държавни, но също проучвам частни, така че ще се радвам на всякакво споделено мнение!  Hug А до сепетември въобще не знам какво ще се случи и къде ще живеем. Но определено и аз не искам Юлиана да прекарва по 1-2 часа дневно в колата, карайки я към която и да е градина. Сложничък ще бъде изборът.

Юка, точно заради подобни възпитателни методи съм скептично настроена към държавните детски градини, хараната също не одобрявам.. и още и още.. И аз си мислех като еххо евентуално да водя Юлиана само до обяд, но май не позволяват това да се случва ежедневно.

# 134
ти остави избора - като няма места в кварталните градини, какъв избор имаш за условията? Сега искам да ида при педиатърката ни и да й кажа, че заради нейните забрани да давам детето на ясла, сега не мога да го дам на градина, че няма места. Да ми намери тя градина  Naughty

давайте конкретни впечатления, нищо че сме в различни квартали. Не че не мога да чета в Нашите деца, но вас поне лично ви познавам почти всички и ми е ясно като пишете, какво имате предвид.

а в нашия район и частни градини няма.

поне новият аватар на симка е готин  Blush

Общи условия

Активация на акаунт