Ноемврийчета 2005 №9

• 16 080
  • 292
  •   1
Отговори
# 135

а в нашия район и частни градини няма.
Има - Първа частна детска градина

жк Левски, ул. "Бесарабия" 46,
тел.: 02/ 945 42 93

# 136
добре де, знам, че има. Тази не става.

# 137
  • Пловдив
Еххо, Честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много обичана!

Тити, защо не дават на Деян да ходи на ясла?
Микки, добре се завърнала!  bouquet

# 138
педито каза - "в ясла само през трупа ми. давате си децата по ясли и на следващия месец ми ги водите болни". Аргумента ми, че трябва да работя, го отхвърли с думите "да не мислиш, че ще работиш, другия месец като ти довлачи пневмония, пак ще седиш вкъщи и няма да работиш".
И понеже не ми беше много зор, мислих, мислих, закъснях с подаването на молба, не го приеха, после отидохме 4 месеца в Бургас, после реших на частна, харесах една и тогава забременях и се отказах.

# 139
Такааа, преди малко си купих кремчето за очи. Много се радвам Simple Smile
Нямам много време, но по повод детските градини ето накратко.
В Стрелбище и Мотописта няма свестни частни дестки градини (или поне аз не знам такива). Ако някой знае да каже.
Ходих в 40 ОДЗ не помня името му. Готина директорка. Стара сграда. Готвят си там. Прилично голям двор със стари играчки.

# 140
  • Димитровград
Eххо,честит рожден ден!!!Да си жива и здрава!!!
Тук няма частни ДГ и ясли.Дилема няма,само трябва да я запиша.

# 141
  • София
Еххо - Честит Рожден Ден!!! Да си жива и здрава! Много щастие, здраве и любов ти пожелавам!  bouquet  bouquet  bouquet

А за детските градини - аз по близост ще избирам май, главно...
А кумувете много ни хвалят и 35 ОДЗ(май поне е тя...ще питам точно, че те все казват тази до нас....ама сега като гледам има и други близо до тях), че тяхната дъщеря там ходи и много били доволни....ама нещо това минаване на парка  зимата не го знам как ще става...ме аз не съм шофьор, а все пак сутрин студено, вечер тъмно.....та още се чудя за нея...Еххо - да си я проучвала нея??? Че тя също е в Стрелбище та ако имаш впечатления?
Иначе за сега са ми вариант тази под Кемпински (за която някога бях чела добри отзиви) и тази в Иван Вазов...която също казват че става... това са ми като разстояние най-удобните...
Много хвалят и една към НДК...но аз понеже не съм шофер ми идва далеч...а мъжо надали ще се наме с всекидневно закарване и откарване на детето...

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 15:52 от bubu_to

# 142
bubu_to не съм я проучвала. Тази в Иван Вазов ще ти е най-близо.

# 143
  • София
Ами еднакво са ми и трите всъщност...е почти де....Аз съм точно на Богатица в началото.... но поне до тази в Ив. Вазов няма да качваме нанагорнища като до Кемпински Wink ама то все пак и където сварим място малко ще е положението сигурно, като гледам как във всички градини пишат 20-25 места свободни Wink

А там в стрелбище като гледам на картата са 2 една срещу друга....може и да ги впиша и тях на 4-ти...не знам...

тити -  а тя лекарката ви е права, но ако по принцип е предразположен към болести в детската ще е същата история...така че гаранция никаква....

# 144
  • София-там нейде в западната част
еххо честит рожден ден   bouquet много усмивки,здраве и щастие ти пожелавам  Grinning
микки добре сте си дошли у дома  Grinning
детските градини и за ще подавам по близост до вкъщи, при нас има общо три държавни и във тях
тити кръсницата на Ема живеят в Слатина и ходи в някаква частна там,защото не можеха да се доберат до места в държавните ... ако не ти е много далече мога да я поразпитам в коя и къде точно се намира

# 145
благодаря, деситка, но ми е далече.  Пък идеята е да се губи минимум време за доставка на детето Simple Smile а и новият ни дом ще е точно по средата между две държавни градини. Там се целя в момента.
Ти кога ще раждаш? Още месец ще си отглеждаш коремче, май Simple Smile

бубу-то - тъй е, обаче и логиката на педи е, че на 3 години детето има много по-силна имунна система, отколкото на 2, и по-лесно се справя с болестите.

# 146
моите проучвания до момента:
държавни дг
- страхотни отзиви има за 1одз, но това е далеч за повечето от вас.
- не са лоши отзивите и за ДГ дето е в градинката срещу ндк - там беше америк. посолство преди.
- и за ДГ на гладстон /12ДГ/ само добри неща съм чувала - петра за там я глася.

а иначе - моите варианти за частна ДГ са 2
- в криптата на църквата покров богородичен - тити - ти си посещавала там 'музика за бебета', но това е вторият ми /и по-нежелан избор/.
- първият е занималнята в двореца на децата - полудневни занимания на принципа на класните стаи. чудесно е, близо е до нас и  не е скъпо - около 40 ли, 6о ли лева/месец.

не препоръчвам по ниакакъв начин долче шуле - яслата и ДГ - смотано е. моя приятелка с толкова зор набута сина си там, прие и факта,ч е детето ще се лашка дълго и продължително на отиване/връщане. и на 2-я месец го спря. беше крайно недоволна, а не е мрънкалница в никакъв случай.

мики - добре прибрали се! желая здрави и спокойни деца! и спокойствие на теб, също така!

# 147
  • София-там нейде в западната част
тити да още месец точно остава  Grinning въпреки че док ме "успокои" че може и като първия път да стане че нещо мембраните на матката били по-слаби при мен щом са ми изтекли по-рано водите ... но все пак това са само догатки и когато тогава,ходя по два пъти в седмицата на тонове и се чувствам засега добре
майче и аз съм чувала от майки на по-голями деца за там добри отзиви ... с какво точно ги занимават Thinking
Ема и Асен излязоха до магазина та малко ще релаксирам  Mr. Green

# 148
имат език, труд и творчество, игри, театрални неща, танци - абе направили са някаква програма, но не съм проверявала конкретно. да мине истерията по 4-ти, да излезе класирането и ако петра не е в рдиците на приетите, тогава ще му мисля. да не говорим, че всъщност аз имам алтернатива - камен ще е на ясла, имам си гледачка, работя от вкъщи /и нищо чудно така и да продължа за напред/, детски клубове около нас бол, така че петранчето всъщност не би ми пречило особено, ако се навърта около мен.

# 149
Детска градина ние сме си харесали в Лозенец близо до нашата ясла и училището на Ванко по логистични причини. Имаме и резервна в кавартала, но там напливът ще бъде по-голям сякаш. Частните, честно казано предпочитам да не прибягваме до тях, не само заради таксите, но в района има много.
Днес беше поредния ден с кошмари в софийските таксита за нас. Не знам, но не върви на добре това.

Общи условия

Активация на акаунт