Ноемврийчета 2005 №9

• 16 083
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Exxo, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!

# 151
  • Gabrowo->Sofia
Еххо, честит рожден ден! Много здраве ти желая.   bouquet
Напоследък страдам от абсолютна липса на време и у нас и в работата. От никъде не успявам се включа. Чакам да стане петък вечер и съботно - неделно ще наваксвам.

Детски градини - мога да коментирам само младостки, ако някой го вълнува. Ваньо ще бъде в 70 ОДЗ, където сега е на ясла.
Били, Гошко нали е на ясла, няма ли автоматично да го прехвърлят в 1 група? Или не е в ОДЗ?
Тити, предимство за градина имат "деца от семейства , в които има 3 деца на възраст под 10 г". Ако се окаже, че чакаш близнаци бързо ще уредиш Дидо с градина  Joy

# 152
Диди, в ясла сме само. До яслата има градина, но подаването на нова сметка.
Ванката много готин на аватара.

# 153
Exxo, честит роджден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet
diddi, ти в коя Младост живееш? Съседки сме значи - аз съм в Младост 3. мислех и моите да са в 70-то ОДЗ, но не стана преди години с Рая и сега и двете са в Младост 2 на градина/ясла.

# 154
Били, какво е станало с вас и такситата???
Дидо сигурно много ще се радва, ако Тити му намери място в детска градина Mr. Green
юка, нямам лични впечатления от Увекинд, zащото тя отпадна като вариант още като чух, че на немски се говори на децата от българки. Предпочитам да научи хубав български, отколкото лош немски. А и Бояна ми е далече.
Дойче шуле е пълен кошмар, не го и помисляйте като вариант...
Прехвалената "пипи" е един мириzлив двустаен апартамент с всичко на всичко 2квадратни метра място zа игра. Вътре. При хубаво време (!) ги водели в някоя градинка. Госпожата дори не си направи труда да каже "Здравей" на Малик, камо ли пък да го погледне.
Хареса ми Немо в Драгалевци, но ме притесняват zадръстванията, а и не искам друг човек освен мен или Дирк да воzи Малик в кола. Rolling Eyes
Приемам всякакви идеи zа градини в Лоzенец и околности, ако някой има добри впечатления. Държавните ги иzключвам, и то не zащото ги мисля zа по-лоши, напротив, поне там персоналът наистина е обучен и с опит, а zащото zа малкото часове, които имам предвид, не искам да вzимам мястото на някое друго детенце (ако иzобщо и това би станало, де).
Ето тук има списък на повечето градини и ясли (частни май) в София, ако някой иска да се ориентира.
Диди, радвам се, че пак се появи Hug

# 155
  • Измир
EXXO ЧестИт рожден ден!
Здраве, късмет И много любов!   bouquet

МИкИ добре се завърнала! Hug  Чакаме снИмкИ!
ТИтИ, тИ как сИ? Започна лИ да сИ хапваш вече?

Аз сИ Имам гостИ_ майка мИ! Доста сме заетИ с нея И не остава време за форума.

Иначе СевИ е запИсана от юнИ в държавна ДГ. Искрено вИ съчувствам за мъкИте.

# 156
Да се отбележа и аз, че от работа нямам времеее за нищо... Confused
ЕХХО Бъди много щастлива и цялото семейство да ви дойде до гуша от здраве!!
 newsm59 cheers
Ние с малката засега опазваме фронта(пу-пу-пу) с тоя соломонков грип..давам й имунозасилващи и стимулиращи витаминчета и сиропчета, днес не я заведох на ясла(гледа я баща й-а аз на работа Mr. Green)..дано ни се размине, а и не само, дано на всички им се размине, че бил много гаден Sick

# 157
  bouquetДнес Юка да почерпи!!!ЧРД жива, здрва и безкрайно щастлива!!! Heart Eyes

Колкото до такситата - ужасни са, не знаят маршрути, не знаят основни места в София, мръсни са, карат по собствен правилник, че накрая искат безсрамни бакшиши под предлог, че нямат да върнат. Добавям и това, че при яслата и училището на децата/Евл. Георгиев до НДК/  не може да се хване такси, обикновенно минават пълни, а вчера отказаха да ме вземат от "вън" като си повиках, добавям още, че трябваше да пристигнем тримата в точен час в ТУБ диспансера за да отчетат проба Манту. Стана малко приключение от неприятните.

# 158
Юка, Честит Рожден Ден!   bouquet Здраве и безброй усмивки! Весел празник!

Майче, за коя точно градина до НДК говориш? Иначе и аз на Гладстон съм я харесала, но още се чудя конкретно в кои 2 да подам, че то вече за 3-та няма никакъв шанс и смисъл.
Много полезно за частните - продължвайте!  Hug

Ние ще се качим все пак на вилата, след малко пътуваме и ще останем една седмица, дано е хубаво времето. И дано не ни затрупа сняг, че да се върнем навреме за 4-ти. Simple Smile

# 159
черпя веднага  Grinning да ви е сладко!

# 160
здравейте
Юка, Честит Рожден Ден!
еххо, честит и на теб малко със закъснение
Мики добре се завърнали с малкия Ангел, каката да слуша и да помага, и дано все така да му се радва
Подхванахте  болна тема с яслите, нашата ходи на държавна, ходи силно казано, пак сме болни, но не от яслата, бях я спряла за няколко дни и тя взе че се разболя, разболя и мен, сега е на антибиотик, пълна с енергия и много, ама много лигава, а аз едвам оцелявам, от 2дни не мога да си смъкна температурата, и ме боли всичко, от главата до петите, много гадно,
Искам да я запиша на частна, но уви в района няма такав, и пак остава държавната, има тук един клуб който мога да я оставям по цял ден, имат си и легълца, като ясла, ама там само ще дивее, нищо няма да научи,
Мога да не съм доволна от яслата, но не мога да си крива душата че се работи с децата, и Нур доста полезни неща научи там, а в клуба на дали ще я учат на нещо,
Поздрави на всички,

Майче стискаме палци за изпита, нали е в понеделник, ще го вземеш и ще почерпиш  Peace

# 161
Кукууу Grinning

честит рожден ден Юка!!! Много щастие, здраве и късмет!!!! Grinning

Весел и слънчев ден на всички!!  bouquet
Майче, успех в понеделник и не се шашкай много! Ще успееш! Wink
Ей Клара, ама и малката и тя е красавица като кака си Flutter

# 162
  • Gabrowo->Sofia
Юка, честит рожден ден!
Желая ти много, много здраве и два пъти по толкова щастие и любов!

karrita , и ние сме в Младост 3. Живеем точно до 25 поликлиника. Ще ти пусна телефон на лично съобщение и ако искаш някоя събота или неделя може да се срещнем квартално.

# 163
  • Пловдив
Честит рожден ден на Юка!  bouquet

# 164
Честито на юка! Да си много zдрава, щастлива и обичана! и бръчките да бягат надалече Wink

Общи условия

Активация на акаунт