Ноемврийчета 2005 №9

• 16 084
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • Димитровград
Честит рожден ден на Юка!Да е жива и здрава!!!И много щастлива!

# 166
Юка, целувки и от мен за рождения ти ден!    bouquet да си здрава, обичана и щастлива! Пусна ли си тото?

# 167
                                                 Юка ЧЕСТИТ ДЕН-ДЕН И ОТ МЕН!
Само щастливи моменти и здраве умножено по 1000год. !!!  bouquet

Днес аз бях на работа и оставих малката на баща й...не е спала цял ден Crazy, паднала е от една люлка, докато баща й е развивал макс. скорости на люлеене(той казва, че тя така искала) и като се прибрах към 17:30ч. ме побърка -нагоре/надолу по стълбите, бяга из стаите, мачка и стиска племеника ми(не мога да го опазя горкия Tired) #Crazy..... Tired Tired Tiredя кажете, за след третета годинка естествено, на какъв спорт да я запиша, иска ми се тя да ми каже, ама нали не говори още newsm78....
И в този ред на мисли, някой се похвали с изречения, а ще се похваля с две нови думички : "кашли"(кашлям) и "люлка"(до скоро беше само "люа") Joy Heart Eyes

# 168
Юка, честит рожден ден! Освен здраве и успехи, много щастие и любов желая, макар и с малко закъснение!

# 169
  • София
Малко закъсняла, но все пак - Честит Рожден Ден, Юка! Много здраве и късмет! И любов, разбира се!

Ние днес бяхме на пързалка с шейни - на Бонсови ливади (поляни, или както е там). Успяхме да идем достатъчно рано, преди навалицата. Всъщност се оказа, че е много близо до нас с кола. Бяхме с едно приятелско семейство и децата, както и родителите, се налудуваха на воля. Много ми хареса!

Утре с две съседки ще ходим да се снимаме в предаването "Часът на мама" по БТВ. Никога не съм го гледала, май го излъчват следобед към 3, не е удобен час за не-стоящите у дома. Предаването е на запис, така че още не знам кога ще го излъчат, но ще ви кажа. Ще си говорим за лиспата на детски полщадки и достатъчно паркове и градинки, както и за поддържането им. Това, доколкото знам, не е моя инициативата.

Клара, и на теб ще пратя едно пожелание за здраве!   bouquet

# 170
привет на всички,
simka мерси за здравето, получихме го и се възползвахме, сега сме ок
малката ми звездичка ми е душичка, за разлика от кака си,
днес времето беше чудно, които са ходили на ски и шейнички са случили на време
Ние ходихме в мола, както всяка неделя, нур едвам гледаше когато имаше разни танцуващи каки, някакво представление, но като стана моята да покаже стъпки, те казаха довиждане, моето все така след дъжт качулка, ама поне зяпа
За приказването, ние си правим изречения, и то доста сложни, вече почти всичко говори и разбира, и не си затваря устата, непрекъснато приказва, направо понякога ми иде да се затворя в банята, но и там идва  Laughing
Няма ли да си заформим една срещичка в новата годинка, ще се радвам да се видим

# 171
Привет! Честито на рожденничките със закъснение   bouquet  bouquet  bouquet
Аз тази седмица потънах от всякакъв вид живот, понеже уча за тежък изпит утре сутрин по 10-12 часа на ден  Tired Вече съм вампирясала, а имам съмнения, че ще го взема изобщо!
Стискайте ми палци утре  Praynig
Ще се включа адекватно след това

# 172
Милейди, по какво е изпитът? Ще стискаме.

ние с Деян ходихме на първата среща на софийските юлки 2008 Simple Smile Много хубаво си изкарахме - ето ни, пресни и актуални.

# 173
По Европейска интеграция  Tired Гадория е и изобщо не е толкова интересно, колкото ми се стори в началото като идея.
А и само с шест дена да изям учебника , достоен за самоубийство, наистина си изкарвах по 10- 11 часа на бюрото, детето не ме вижда и сега се е побъркало и само като ме види и не ще да ми пусне ръкава и крещи, че иска с мен....Абе луда работа..
Много съм се депресирала, а на всичкото от горе гаранции, че ще го взема дори и с толкова учене нямам, че изпита е много тежък.
Здраво омрънках, ама то май само самосажълението ми остана  Laughing

Много сте сладки  Heart Eyes , ама да не ни зарежеш сега за новата групичка, ей  Naughty

# 174
  • Карлово
Честити рождени дни на Еххо и Юка, макар и със закъснение!

А казват, че с две деца бил трудно. Пу-пу. Аз засега не мога да се оплача. Ей на, двамата спят, аз наспана-във форума. Grinning Откакто сме се прибрали, още от първата вечер си напаснха режимите Марти и Ангел. Събуждат се по едно и също време, около 1:30 и 5:00 през нощта, Марти да пишка, Ангел да яде. Заспиват около 21:30 и спят до 9. Мартина не иска да спи отделно от мен и затова всички сме в една стая, засега не си пречат.
Ето снимки на Ангел, естествено и с Марти
http://community.webshots.com/album/562262061ntGMoR?vhost=community
Колкото до раждането...През нощта събота слещу неделя получих кръвотечение, доста обилно. Приеха ме набързо в болницата. Оказа се, че е от шийката на матката, тъй като предишното раждане беше с форцепс и сега е започнала да се разкъсва леко.  На сутринта моят лекар дойде и се разбрахме, че най-добре ще е да предизвикаме раждането, за да не се получат някакви усложнения. Към 11:30 започнах да усещам контракциите на 3-4 мин и до 12 станаха на 1-2 мин. Приведоха ме в предродилна зала и зачакахме. В 15 часа бях в родилна зала, а Ангел изплака в 15:07. Като цяло беше едно доста бързо и леко раждане. Имам 4-5 външни шева, наложи се епизотомия, но изобщо не ги усещам. В болницата Ангел не успя да си направи режим заради стачката на лекарите. Един стачкува, друг не, тъкмо заспи идват да му сменят памперса. Но в къщи е едно постоянно спящо бебе. Което за мен е странно, защото Мартина на спеше много като новородено. Кърмим се, естествено. Кърмих и едно момченце в болницата, така че Ангел си има млечен брат, май така се казва. Единственото неразпожение при мен е, че страшн много ме боли на моменти матката като се събира, но и това ще отмине. Очакваме по-хубав време за да започнем разходките.
Хубав ден!

# 175
Еха, Микки, zвучи супер Heart Eyes
Влиzам, zа да палцестисна на Милейдито и на Майчето zа важните иzпити днес! Big Ups fingerscrossed

# 176
и аз съм тук, и стискам палци и за двете
микки звучи чудесно, и при мен беше така, сега ми е трудно с Нур, беба е кротка, ама каката е опасна
Много хубави снимки, Ангел е много сладък, а каката явно много му се кефи, все така да сте спокойни и да имаш време за почивка

# 177
Юка Честит рожден ден, макар и със закъснение! От здраве и късмет да не се оттървеш!
Милейди и Майчето стискам палци за изпитите!
Микки голямо сладурче е Ангел  Heart Eyes

# 178
  • Димитровград
Стискам и аз палци на изпитваните.Дано да им минат леко изпитите!
Мики,пак се повтарям,здрав и жив да е Ангел,а Мартина много да те слуша.Големи сладури са и двамата.
При нас има нова мода.Едита се съблича гола постоянно.Ама като казвам постоянно-снощи за два часа 13 пъти.Така ми писна,че едвам си удържах нервите да не я опухам.От скука ли го прави или напук,не мога да разбера.Само блузата не може да се сваля,но за сметка на това си я вдига ди под врата.Идеи?

# 179
Канеста, и Малик много обича да се съблича и да е гол Laughing И само крещи "Накт, накт", демек гол. Това е откакто му обясних, гледайки Шрек, че същият е гол в една сцена от филма ooooh!
За съжаление нямам идея какво да правиш, аz го оставям, докато му стане студено, или пък му каzвам, че сигурно не може да се облече сам, щото е много малък, и той тръгва да ми докаzва, че може.

Общи условия

Активация на акаунт