Ноемврийчета 2005 №9

• 16 085
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Тичането гол и на Гошко му е любимо. Като стигне до трудна за събличане блуза е кофти, защото преследва мен да го съблека.
Практикувам така - оставям го да си потича гол и после му казвам - Я да видим можеш ли сега да си обуеш гащите, а панталоните, браво, браво  дай сега да ти обуя чорапите. Понякога се получава.

Чакам отлични резултати от изпитваните и аз.

# 181
добро утро!
благодаря ви за пожеланията Heart Eyes от много време насам не помня толкова топъл ден за рд. имах чувството, че е пролет, а пък тя е още далеееч. любимият ми сезон.
микки, разказът ти звучи направо чудесно. много са хубави и двамата мъници. странно, но са ме налегнали някакви идеи за бебе, който са напълно неподходящи за момента  Confused
успокоихте ме с това събличане и тичане. същото положение е и при нас. много бързо обаче й се заледяват нослето и ръцете и накрая и с принуда се обличаме. не вършат работа никакви приказки, че не може сама да се облече, че не е хубаво така и т.н. и т.н.
ужасно ме е срам, но трябва да призная, че не съм се качвала на витоша от поне 15 години  Blush имам само някакви детски спомени от лифта и алеко. може ли да ме осветлите как се стига до тези бонсови поляни? и въобще по кой път катерите витоша. това е то- софиянка, която не знае витоша, но пък знам всяка пътечка на рила  Crazy а уж от витоша по-високо нема...

# 182
  • Димитровград
Мдам,не мога да я накарам да се облече.С никакви заплахи или молби.Само дето Еда вместо "накт" казва "голо-моло" и тича и студено не и става.Прекрасното ми стрелче започна да се превръща в разглезена лиготия,която ми виси все по крачолите,а това хич не ми допада.

# 183
юка - чрд на големи патерици. желая всичко най-!

минах листовките с 0 грешки, а ан кормуването ме скъсаха. всъщност, скъсаха ме на ПАРКИРАНЕ НАЗАД МЕЖДУ 2 КОЛИ НА СУПЕР ПЪЛЕН ПАРКИНГ НА ЖИЛИщЕН БЛОК! вкарах колата с 20 маневри по някакъв начин /не прекрасен, но не и отвратителен/, като до момента не бях включвала задна предавка никога! всъщност, и двигател не съм включвала никога! сега съм супер бясна на инструктора си.

а ангел е ангелче! супер изписано бебе! браво! да са тиздрави децата, мики!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 14:34 от majceto

# 184
уу, че се ядосах. И аз имах такива забележки към инструктора си - сума ти неща не ми показа, време нямаше уж, а изпитващите  искат какво ли не. Още не съм убедена, че на семинарията има поредица от три стопа един след друг, където ме скъсаха за втори път.
Но, майче, в Русе не късат така Simple Smile казвам ти го, ако разочарованието ти не премине бързо.
А паркирането си е висш пилотаж в София, дори опитните шофьори се затрудняват и ползват помощ от кибици.

Ангел е супер бебе - голям и красив Simple Smile микки, звучиш чудесно, окуражително за всички, които още нямат две деца Simple Smile

# 185
Майче, браво за листовките, а за другото- изумена съм, че те е карал да паркираш при такива сложни условия! Явно е някой от ония, дето ще си чакат вноската за взимане на изпита  Confused
Защо не отидеш в Перник да си вземеш курмуването? Съвсем близо е за ходене, а аз мисля, че мога да намеря мъничка връзка там  Thinking Там са по- ларш- на гледачката ми дъщерята отиде там, след като я скъсаха

Моят изпит мина- резултати все още не знам, но не съм много обнадеждена.....въпросите нямаха много общо с учебника- типично за УНСС  Crossing Arms Утре по обяд ще е часът на истината. Дано поне за тройка да се класирам, макар да учих като за 6.

Микки, мъничкият е страхотен!!! Пу, пу....да са ти живи и здрави и много да си се радвате взаимно.   

Аз стигнах до извода, че за следващите 2 години не трябва и да помислям за бебе, защото с университета ще го закъсам сериозно. Е сега като знам, че не трябва вече официално ми се иска  Twisted Evil

# 186
Майче, не се ядосвай, радвай се, че поне листовките са минали. А е напълно беzотговорно да не са ти покаzали всички видове паркиране. Не zнам и тук дали е така, но няма ли някой стар полигон, на който да отидеш с Филков и да се управняваш на раzни джаджи като каране на zадна, паркиране и т.н.?
Милейди, стискам палци zа иzпита, zа бебето още не, че в петък сме канени на маскен бал и викам Милейдини да се присъединят Mr. Green

# 187
Здравейте.
Майче, следвищия път. Аз още така се успокоявам.
Милейди, ще го вземеш. То столкова четене, остава и да те скъсат.
Юка, честити рожден ден на патерици.
Аз вече си имам дете в къщи. Много е пораснала. Научилае много неща - да брои до пет, а като кажеш шест стига до 10, познава част от буквите , знае кое е ляво и дясно. Направо не можах да си позная детето. Иначе е все същият инат и на мен ми прави номера. Бабите са много доволни от ния обаче, никакви проблеми не са имали. За сега не стои гола, но никога не е късно.
Мики, напарво се разтопих. Много са хубави и сладки малките. А Кити как се радва на Ангел и все искаше да го гуши.

# 188
  • София
Привет!
Днес бяхме на снимките в БТВ. Мина много добре, или поне така си мисля - не съм се виждала на екран. Бяхме три майки с 5 деца, и то само от нашата тема, имаше и друга. Но всичко беше много добре организирано и приятно както за майките, така и за децата. Мен ме гримираха най-много от всички - реших, че е или защото съм най-хубава, или защото съм най-грозна  Crazy. Но ще видим резултата този петък, от 3 часа май, по БТВ. На Роси й хареса,макар че сутринта заяви, че не ще да става и няма да ходи в БТВ, така че, ако обичам, да я оставя в леглото.

Микки, много готин Ангел! Да сте живи и здрави!

Майче, спокойно! Почти винаги късат жени на кормуването първия път. Следващия път вероятно ще се сдобиеш с книжка. Аз пък от катастрофата насам нямам кола, още не са ми я върнали от сервиза.  Sad

Тити, май вече имаш коремче, а?

# 189
за шофирането, изпитите и тиквениците - моят инструктор-тиквеник казваше, че паркирането вече не е част от изпита и че в софия нямало останали полигони. така че вероятно наистина не е имало повод да ме учи човекът на това. но това, че не съм палила кола, си е чиста проба пропуск от негова страна. а съм искала и връкала. Confused  колкото за подкупа - няма проблеми - ще дам - пари имаме, ама никой не е намекнал дори за това и няма как да се подхване приказка. а и май в самия ден се научава кой точно ще води изпита, така че става малко тегаво. инак можех да се заяда с изпитващия като кажа, че паркиране не сме тренирали ни на йота - така и така стана ясно, че няма да ме пусне, та бях съвсем на косъм да се разсъскам както аз си знам и да му вдигна кръвното, но щеше да накъса другите 7 човека след мен в яда си, а това вече е тъпо. ще пробвам пак, пък ако пак ми отвъртят номер /щото всъщност аз си карам ок - серизони забележки никакви нямам към себе си/, ще се прехвърля в русе - там движението е по-разумно, а имаме и познати. щеше ми се обаче тук да я отметна тая работа - все пак в софия ще карам, а не по провинцията  Rolling Eyes

тити
- какво ще е чавето по пол, знае ли се вече?

# 190
Майчи, тия не са добре. Нали не те учат само zа иzпита, а zа да караш после????? Какво zначи това, че не си палила кола и не си паркирала никога ли?  Shocked Това е все едно да те карат да сготвиш мусака, беz да ти покажат как се белят картофи.

# 191
мда, същото го преживях, като майчето, така че разбирам напълно. Е, палех колата, но не съм паркирала. Първия път си ме скъсаха, защото ми загасна колата на два пъти, ама тогава не усещаех още, че като ти е пълна колата с хора, трябва зда вдигнеш малко оборотите; освен това не съм дала предимство на някакъв паркиращ, а той бил на наклон и можело да не му издържат спирачките и да ме блъсне. Проверяващият ми намекна за пари/"имаш ли идея какво ще правим сега?", аз му се троснах, че ще си ходя вкъщи с такси/втория път по предложение на инструктора взех пари, но се паднал най-неподкупния проверяващ, и понеже вече бях в петия месец, не можех да се мотая повече и го зарязах. Паркирането в момента го усъвършенствам край новия ни блок, където има много лед, много паркирани коли и ограда, т.е. най-различни пречещи компоненти  Mr. Green

корем, симка, нямам, заблуждението идва от това, че и талия си нямам още отпреди, пък и тъкмо съм привършила втората порция пикантни картофки. Още не съм наддала, поне си възвърнах изгубения 1 килограм.
Ти нали ще ни напомниш пак за петък?
пол - не по-рано от средата на февруари, като ида на ФМ. Не бързам, понеже не знам какво искам да е.

# 192
така е. но и другата истина е, че за 24 часа х 35 часа минути всеки /инак 40, но реално 32-35, защото винаги има закъсняване и т.н./ = общо 14 часа никой не може и да се научи да кара, нали? а за тия 14 часа трябва да те научат най-вече да не трепеш себе си и околните по най-безогледен начин, а не да паркираш. а колкото до паленето, обяснявам си го с факта, че е зима и че явките са някъдеси направени и смените на курсистите стават набързо - студено е, единият излиза съблечен, другият бърза да се тикне на топло, щото е чакал 20 минути на студа, и така. не че оправдавам ситуацията, но цял следобяд се мъча да си го обясня и до тоя извод стигнах. и не че е страшно, че ме скъсаха, но ще ми се утрепе един следобед при налична детегледачка да ходя до офиса вместо да работя. не е нужно да припомням закономерноста, че 4-5 дни четене на листовки и 1 ден затрит по изпит се равняват на 3 новополучени текста и 4-ти идващ. просто не мога да си позвоял друга загуба на време, защото животът наистина много яко ме е напънал на работна тема  Confused а най-лошото е, че днес съм толкова ядна, че просто не мога да се концентрирам и не съм отметнала повече от 5-6 страници. абе яко съм го закъсала и с нервите, и с времето  Rolling Eyes

# 193
а, забравих да се похваля с все пак добрата новина, че успях да променя датата за полета до лима - днес си получихме новите билети с DHL и сега ще бъдем в перу 2 дни повече. но пък в мадрид ще сме едва 1 ден вместо планираните 3 нощи. в тая връзка обаче се налага да проведа супер яка кореспонденция, за да мръдна почти всички резервации  перу - престоя по градовете, туровете, върешните полети и т.н. а това също иска време  Rolling Eyes

# 194
  • Димитровград
Майче,и аз карам курсове за шофьор.Записах се ноември по старите цени и ще карам 24 часа,обаче тук един час кормуване е 60 минути.И както казва инструктора:"Времето не може с нож да се отреже".Значи карали сме и по повече и по по-малко от час,но ще имаме и полигон.Освен това първо явява само на листовки и когато искаш,чак тогава отиваш на кормуване.Да видим като дойде изпита и аз как ще се представя.

Общи условия

Активация на акаунт