Ноемврийчета 2005 №9

• 16 087
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
майче, ще те успокоя ли като ти кажа, че мен ме скъсаха първия път, защото съм карала с превишена скорост в малките улички - карах с едва 20 км/ч  Laughing каква ти превишена скорост, аз едва тътрех колата. чак смях ме напуши. вторият път смених инструктора, взех 50 ли, 70лв. ли в джоба и минах. и перфектно да беше карала и палила, и паркирала, пак щяха да те скъсат. това е тук истината. няма значение как караш, а дали даваш  Crossing Arms

# 196
майче, в деня на изпита се вижда кой ще го провежда, при мен се падна човека който обича парата, и интструктора ми каза в същия ден че човека ще иска пари, само да съм си взела листовкита за другото да не мисла, аз дадох, на изпита карах супер, но ми направи 2забележки, първо че съм карала бавно на новия път на който е можело да карам по бързо на четвърта, а аз си карах на трета, ама не посмях на четвърта, второ ми каза че някакъв с колело пред мен не съм спазвала голяма дистанция, а аз не си спомням да е имало такъв образ пред мен  Embarassed добре че се е преместил че съм щяла да го сгазя, като не съм го видяла,

# 197
  • Gabrowo->Sofia
Ооооооо,  майче, и мен ме късаха два пъти на кормуване. Първият път довода беше, че съм целила много дупки по пътя и ако ми дадяли книжка мъж ми, щял да им се сърди като ми купи кола и я потроша. Аз понеже подобни коментари не трая си се сопнах мощно на изпитващия, добре че после беш друг  Mr. Green Втория път даже не помня защо ме скъсаха, сигурно пак е била някоя субектива ДАИаджиска трактовка.... Лошото е, че наистина си губиш времето.

Днес бяхме на контролен преглед с Ваньо заради покашлянето. Получихме препоръка всяка събота и неделя, при хубаво време, да се качваме на Витоша. Да вземем да направим съвместно пързаляне на ноемврийчета с найлони на тези Бонсови ливади, а?

# 198
... Confused....момичета, моля ви дайте ми съвет Rolling Eyes..на Криста и се е сцепила усничката, отстрани, уф незнам как да го обесня Embarassed Embarassed, отстрани, там където се събират горната и долната устна, много я боли, постоянно се пипа и не може да заспи..Не знам с какво да я намажа, че хем да зарастне, хем да не я боли..
моля помагайте, че нестига буйния й характер, ами сега и това, направо съм смазана, то не бяха тези дни разбити носове, тича наляво/надясно и се блъска във вратите #Crazy, а сега и истеричен рев, много я боли, а прокрай нея и нас ни болят главите..
чакам за съвет и Ви благодаря!! Hug Hug Hug Hug

# 199
  • Димитровград
Единственото,за което се сещам,е вазелин за устни от рода на нивея.Кажи и ,че искаш да и сложиш червило и я намажи. newsm78На по-дебел слой.Дано да помогне.

# 200
ники, сещам се за витасин. това е крем, който помага за възстановяването на кожата от рани, изгаряния и т.н. ако имате вкъщи, намажи я непременно. или твой балсам за устни или вазелин. важното е да се омекоти и омазни, за да не я дразни.

# 201
  • София
аз за такива напуквания и сцепваания (преди често ми ставаше от студ) на мен лично съм си слагала от синята нивеа или кремче здраве, но зависи, ако иска да гоизядене знам дали ще е подходящо...

# 202
Майче кофти работа с тези изпити. Масово късат. Вече са ти дали съвет да свършиш тази работа в провинцията.
Никики моята зъболекарка ми е казвала, че кремчетата с цинк помагат за зарастване на точно такива сцепвания на устните. Обаче с изяждането не знам как стои въпросът  newsm78 Пробвай с вазелинчета за устни, дано помогне.
Ния пък постоянно си дърпа кожички от горната устна. Мажа я с вазелинчета, но тя постоянно дърпа и чопли нещо. На моменти изпитвам ужас, че ще потече кръв. Никакви обяснения не помагат.

# 203
  • Карлово
И Мартна като Ния си дърпа кожичка. Обаче като я заболи и тича да си слага "червило"-балсам за устни.

# 204
Микки, много готин аватар Laughing
Я кажи, Марти иска ли да я кърмиш, като гледа Ангел как суче?

# 205
Микки, много е сладък този Ангел, а аватарът ти е супер!! Hug

# 206
  • Измир
Здравейте!

МИкИ, мноооого сладкИ са двамата дечковцИ на аватара. Heart Eyes  Дано все така да се разбИрат.

Майче не се ядосвай, вторИят път със сИгурност ще сИ вземеш кормуването!

Аз днес ИзпратИх майка мИ за СофИя, защото брат мИ ( 25 годИшен) е болен от заушка  Shocked Не знам далИ това означава, че Има епИдемИя, ИлИ просто я е пИпнал от някъде, но все пак внИмавайте! Интересното е, че той като малък е ваксИнИран.

Иначе СевИ също много обИча да се съблИча И да стоИ голИчка. А пантофИ въобще не прИзнава.

# 207
ВЗЕХ СИ ИЗПИТА!!! Много, много, много съм щастлива  newsm44

olgarita, епидемия от заушка има обявена, но не особено гласно, доста отдавна. Ние ходихме Иван да си проверява имунизацията и в Института казаха, че доста ваксинирани мъже се оказват без грам защита след толкова години. Дано я изкара леко!

За цепнати устнички- Нана също има много нежни устни и много лесно и се цепят, че и квър тече, дори и навън да не е духало или нещо подобно. За това до едно време я мажех с като моя вазелин на Виши, който е един от най- ефикасните, а сега и купих някакъв подобен, но за малки деца и не излиза навън без да си сложи крем на лицето (за студ или слънце- зависи от деня) и "дило", т.е. червило  Mr. Green

Симка, аз ще рачитам да дадеш линк с предаването, че изобщо няма да успея да го гледам в ефир.

# 208
Милейди браво на теб! Заслужавало си е четенето Simple Smile

# 209
  • Карлово
Милейди, честито за изпита!
Сердика, странно е, но не иска да суче. До последно преди да родя, все обясняваше, че в циците няма мляко и ще има като се роди бебето и че тогава ще цока тя. Все искаше да ги гали и да ги целува, даже понякога съм и изстисквала малко коластра и тя облизваше капчиците. Но сега като че ли доброволно отстъпи циците на Ангел. Като го чуе да плаче и казва "Хайде, мамо, давай Ангел цока цици" Laughing Така че ми се размина кърменето в тандем.

Общи условия

Активация на акаунт