Януарче иска все да ходи,мама като призрак броди.

• 7 718
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Уф, нали ви се оплаквах есента, че един съсед срещу нас си бутна къщата и ще строи нова.

Е, строежът започна! Tired Той е разбран човек, не вярвам да има проблеми, ама строежът си е строеж - прах, шум, работници от кол и въже ooooh! огромни камиони, багери, фадроми, а който е идвал у нас знае, че улицата ни далеч не е голяма. Един камион сутринта обели кората  на липата пред нас Whistling

# 196
  • У дома... някъде

Момичета да питам нещо - как обувате обувчици на децата си? При нас е голяма мъка. Крачето й изобщо не стои правилно в обувката и стъпва някакси настрани и те й се събуват. Петата й не застава на стелката, а някак се изкривява на една страна и дефакто обувката е обута до половината  Rolling Eyes 
Ели да не би да са и неудобни обувките newsm78.При Дари много лесно става,лесно ги обувам и си стъпва ок.Обувките с твърда пета ли са?На нас ни подариха топлинки,но понеже са много меки и с тях има точно същия проблем който ти описваш и затова не и ги обувам Peace

# 197
  • У дома... някъде
Андж скатаваш се нещо за снимките от рожденния ден на Любо Crossing Arms.Искахме аз и още някой да го видим,че не сме успели когато си дала линка Rolling Eyes.

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИНА! БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! НЕКА СЪРЦЕТОТ ТИ Е ПЪРНО С ОБИЧ!   bouquet

Саше
майка го има това цвете! Ще ти дам при първа възможност! От нея знам, че изтегля всякаква инфекция! После ще и се обадя и ще ти кажа кога можа да го взема!

Ноеми
това са планински розички! Имам ги на балкона! Ако и те лекуват, ще да и от тях!

Ним
Дано се съобразяват с часовете за почивка! И дано бързо я вдигнат тази къща! Разбирам те какъв ужас е - при нас в блока непрестанно някой разбива с канго и се тресем от 1 до последния етаж!  Hug

Елеонор Да не са и малки обувките! на Давид така се опитвах да обувам едни, но все не ми се получаваше! сега е с малко по-големи и ми е много лесно! като обувам обувката я въртя на ляво на дясно и по натискам лекичко! А и ако е с повече чорапки също ми е трудно! Успех! Може вашата дама да иска да носи сандалки, за това петичката да и е отвън!  Wink

# 199
Ох Ним, знам какво е, пред нас вдигнаха блок на разтояние от около6 метра Naughty и това за две години Whistling Сега чакам комшиите да се нанесат и да си пием заедно кафенце Crazy Crazy Crazy по терасите!

# 200
  • София

Момичета да питам нещо - как обувате обувчици на децата си? При нас е голяма мъка. Крачето й изобщо не стои правилно в обувката и стъпва някакси настрани и те й се събуват. Петата й не застава на стелката, а някак се изкривява на една страна и дефакто обувката е обута до половината  Rolling Eyes 
Ели да не би да са и неудобни обувките newsm78.При Дари много лесно става,лесно ги обувам и си стъпва ок.Обувките с твърда пета ли са?На нас ни подариха топлинки,но понеже са много меки и с тях има точно същия проблем който ти описваш и затова не и ги обувам Peace

Забелязах, че Симона така си криви крака с едни ботуши с много мека подметка. Докато не ходеше, й ги обувах за гъзария, защото са розови с джуфки и т.н. Crazy Но откакто иска да стъпва, се наложи да й вземем обувки с твърда подметка. Подметката е плоска, няма никакви "ортопедични" бабуни, форми, стелки или подобни, както и нагоре са меки и не са стегнати на глезена. Но самата подметка е подметка.

Което ме подсеща да попитам мамите на проходилите деца ще ги водят ли пак на ортопед?
Педито ми каза, че нямало нужда, тоест няма да ми даде направление, но се чудя да ходим ли "на частно"? Драганов ми беше казал да идем, след като проходи. Вие как ще постъпите?

# 201
Ели, аз на Ая и обувам много лесно ботуши и маратонки. Предполагам, че са и или големи или много нестандартни Thinking

# 202
Цитат на: Ним link=topic=258961.msg6243087#msg6243087 date=1200916679
Което ме подсеща да попитам мамите на проходилите деца ще ги водят ли пак на ортопед?[/b
Педито ми каза, че нямало нужда, тоест няма да ми даде направление, но се чудя да ходим ли "на частно"? Драганов ми беше казал да идем, след като проходи. Вие как ще постъпите?

И мен ми Димитров като проходи да я заведа. Ая си криви много крачетата. Ходи като балерина, т.е крачетата са и много изнесени настрани(не знам дали го обеснявам правилно) newsm78

# 203
  • София, Лагера
Качих още снимки от партито ето албума.

# 204
  • София
Хора шефа се обади да ме вика на работа  Thinking. Ся не знам кво да правя  newsm78 newsm78 newsm78  Sad
Помагайте  smile3506

# 205
Хора шефа се обади да ме вика на работа  Thinking. Ся не знам кво да правя  newsm78 newsm78 newsm78  Sad
Помагайте  smile3506

Ох, такива патови ситуациии как ги обичам. Ми що не му кажеш, че ще учиш и ако са готови да ти дадат плаващо работно време, може да пробваш Thinking Thinking

# 206
  • София, Лагера
Помагайте  smile3506

...или да го отсвириш и да си потърсиш после друга работа. Ако този вариант ти изнася, разбира се.

Пак да попитам: Някой да си е забравил синя поларена шапчица?

# 207
  • София
Да бе, на всичкото отгоре сега почвам и магистратурата  ooooh!. Въпреки, че доколкото разбрах лекциите са предимно събота и неделя.  Защото принципно всички работят.
Въпроса е, че сега ми се дава шанс, който не знам дали ще го има след 1 година когато реша да се връщам  Thinking
А пък за намирането на свестна детегледачка на ми се мисли  ooooh!

# 208
  • София
Ноеми нашта шапка е т. синя с тюленче. Да не би да съм я забравила, пък и да не съм разбрала даже  Rolling Eyes

# 209
Да бе, на всичкото отгоре сега почвам и магистратурата  ooooh!. Въпреки, че доколкото разбрах лекциите са предимно събота и неделя.  Защото принципно всички работят.
Въпроса е, че сега ми се дава шанс, който не знам дали ще го има след 1 година когато реша да се връщам  Thinking
А пък за намирането на свестна детегледачка на ми се мисли  ooooh!

Викс, и аз поради тази причина почнах, защото нямаше да има място във фирмата ако бях отложила. Прецени дали си заслужават парите, а и работната среда! А за студентските купони се разбрахме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт