Януарче иска все да ходи,мама като призрак броди.

• 7 694
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Лагера
Ив, голяма си късметлийка, завиждам ти! кога благородно, кога не... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 256
  • София
Забравих, забравих да похваля сина ми!!!!

Има си зъбче.  newsm44  newsm68 

Само Симона ли остана без зъби още? Confused

# 257
  • София
Ив, голяма си късметлийка, завиждам ти! кога благородно, кога не... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Са да ме не урочасаш, ма!  Crossing Arms

# 258
  • София

Никой не е останал без зъби, ма, Нимскооооу!  Mr. Green Малко тий пиеньето!  Naughty

# 259
  • София

Никой не е останал без зъби, ма, Нимскооооу!  Mr. Green Малко тий пиеньето!  Naughty

И търпението...

# 260
  • София, Лагера

Са да ме не урочасаш, ма!  Crossing Arms

Ти пък! Ако вярваш в уроки, току виж съм те урочасала  hahaha hahaha hahaha

Не моем аз да урочасвам... само веднъж ми се случи, ама човекът много си го заслужи, а аз много го урочасах  Mr. Green

# 261
Аз се връщам на предната тема, че като гледам много хора ги вълнува.
Ще помоля мамите, които имат гледачки да споделят:
1. В колко часа идва гледачката?
2. В колко си отива?
3. Остава ли понякога извън работното време, ако се наложи?
4. Ако в един момент заминем нанякъде с детето, плащаме ли и това време, въпреки че не работи?
5. Има ли платен отпуск? То е ясно, че не е по КТ, но все пак какви са уговорките.
6. Плащат ли се осигуровки, има ли договор, или парите са на ръка?
7. Какво точно прави - само детенце ли гледа, или върши и домакинска работа.
8. Как се осигурява храната? Т.е. ако ползваме детска кухня, тя ли ходи да я взима?
9. Ако нямате против, кажете колко й плащате.

Добавете, ако прецените, че има нещо важно, което съм пропуснала да попитам.
И последно:
Чували ли сте за вариант, в който гледачката гледа малкото в своя дом? Питам от любопитство, не че бих ползвала такава услуга.

11. Ако детето се разболее, вие ли си го гледате или разчитате на нея да го гледа през този период?
12. По какъв критерий сте я избрали? - Това ще бъде най-трудното за мен, изборът..
Най - сетне мога да се включа. Карам по ред на въпросите
1. Към 10 - 10,30, но преди това или мъжът ми си е в нас, или имаме една роднина, която идва.
2. Към 18 - 19, всъщност понякога я пускаме и по-рано. Общо взето стои докато си дойде някой от нас.
3. Не знам - ние сме с плаващо работно време  Mr. Green
4. Аз си плащам твърдо за месеца. Даже за коледа и нова година и дадох повече, но пък тя купи на ВЕско подаръци.
5.  По мое мнение би трябвало да има. Щом аз имам, значи и тя е нормално да има. Но пък нашта гледачка казва, че няма да издържи да не го вижда 3 дни.
6. Нашата баба е пенсионерка, така че няма. Другият вариант беше през бюрото по труда + на ръка.
7. При нас се гледа само детето.
8. Готвиме вкъщи - тя го храни. АКо трябва да ходи, то така или иначе децата трябва да се разходят  Mr. Green
9. Плащам 200 лв., но Костинброд не е критерий, а и всичко е въпрос на лична договорка.
Беше много трудно да я намериме нашата баба, но както се казва за всеки път си има пътници.
Ако трябваше да плащаме повече, щеше да ни е по-рентабилно баща му да останеше да го гледа.Аз се върнах на работа, защото тогава беше момента, в който можех да израста. Изпуснех ли момента, после не се знае кога щях да успея.

# 262
Относно, когато е болен - давам инструкции кое и как да се пие и тя остава. Просто такава ми е работата, че ще ме гледат накриво. Но недай Боже да се случва  Praynig

# 263
1. В колко часа идва гледачката? - 8:45
2. В колко си отива? - 18 - 18.30
3. Остава ли понякога извън работното време, ако се наложи? - Засега не се е налагало, но мисля, че няма да е проблем
4. Ако в един момент заминем нанякъде с детето, плащаме ли и това време, въпреки че не работи? - Thinking Thinking Thinking
5. Има ли платен отпуск? - Не, но защото е ангажирана до септември 2008
6. Плащат ли се осигуровки, има ли договор, или парите са на ръка? - [Не. Пенсионерка е
7. Какво точно прави - гледа детето и ми подрежда май Mr. Green
8. Как се осигурява храната? Т.е. ако ползваме детска кухня, тя ли ходи да я взима? - Да, ходи и я взима и разхожда детето
9. Ако нямате против, кажете колко й плащате. - 400 лв

# 264
Имам два много важни въпроса
1. Ноеми кога да дойда да си прибера шапката на детето
2. Магну какъв е срокът на годност на тортата, че да дойда да си я хапна, щото аз си мислех, че Стиляна ша я носи, пък то бил по-хубав замисълът Hug

# 265
  • София; Дружбето
Ще взема и аз да стана детегледачка Rolling Eyes ама на спокойни деца, не кат Миша. За нея ще ми искат двойно сигурно Crazy
Селма, беше писала за преобличането на Алекс. Миша също много се бунтува, а слагането на пампата е мисия невъзможна и го правим двамата с таткото когато е в къщи. Купих си гащичките на Либеро и днес ги пробвахме. Е, рахат си е. Няма ритане, вокане, сурдене. Обуваш ги и детето спокойно и майката. Та... репение е поне за едно от нещата Grinning

# 266
  • София, Лагера
Манана, аз се бъзиках (за допиване). Ако искаш на следващата сбирка да ти я донеса, а ако така не те устройва кажи кога на теб ти е удобно, ще се съобразя, все пак ти си по-заетата.

# 267
Манана, аз се бъзиках (за допиване). Ако искаш на следващата сбирка да ти я донеса, а ако така не те устройва кажи кога на теб ти е удобно, ще се съобразя, все пак ти си по-заетата.
Ми то и аз си мислех за допиване, че става въпрос  Mr. Green ма не знаех, че е бъзик  Sad

# 268
НОеми я кажи кога ще е подходящо да си подам документи за смяна на местоработата  Mr. Green

# 269
  • София, Лагера
Зависи от конкретната оферта. Според мен е добре хем да не бързаш и да не се мяташ емоционално, хем да се подготвиш овреме. Напиши си мноооого хубаво CV. И да преувеличиш, пак по-добре, отколкото да скромничиш. Мотивационните писма не са чак толкова важни (според мен).
Но ако мислиш, че септември е по-успешен, не е баш така. Въпрос на шанс.
Ако нямаш оферта, по-добре следи кариерите на Капитал. Там са "reliable" и фирмите, и позициите. Не се комплексирай от много изисквания. Нарочно са написани така, за да могат работодателите да вземат възможно най-доброто. Имам и още какво да кажа, но може би на лични, да не занимаваме всички тук  Wink

Общи условия

Активация на акаунт