42ра Американска- снежно Януарска или топло Януарска ;) тема

• 16 210
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
девойки ,не ми пращайте нищо за поправки в списъка - не ми дава да редактирам вече! чак в следващата тема ако ще слагаме списъка пак.
от миналата тема забелязах че вече  като минат около 3-4 страници и не позволява да си правиш редакция на постовете (аз исках линка със снимките да изтрия и не успях)
я вижте и при вас ли е така ,да не е само в моя телевизор

Вики, не може ли само първите 24 часа да се редактира  newsm78

Аз резервирах хотела в Лапландия - като компромисен вариант ще посетим само Айс Хотела, вместо да нощуваме там, тъй като така или иначе няма да можем с малкия да стоим в cold accomodation-a им, само в warm accomodation.
Да видим какви температури ще ни срещнат там - засега е цивилизовано - нещо от сорта на -3 градуса и то през нощта.

# 76
Дженна...идея си нямах че дават само 24 часа,не знам защо съм останала с впечатление че може да се редактира докато не почнем нова тема ,явно съм се заблудила.
Ами да в айс хотела гледах че може да се спи но във спални чували мисля иначе е студ-наистина с Ноли няма как да стане.

# 77
Пумпал, нещо не можа да зареди клипа, ще пробвам после пак.

Дженке кака, освен пак да ми кажеш как става това със смаляването на снимките, последния път докато се наканя, темата свърши и загубих дирите на интструкциите Embarassed. Много ще съм благодарна Hug

Супируми, браво за напредъка   bouquet

МисЗ, стискам палци, всичко да е наред Hug

Тина, стей уорм  Nature Sunny - малко слънце от мен. Това ми е един от любимите филми Heart Eyes Последните няколко години е семейния ни коледен филм, задължително го гледаме поне веднъж.

# 78
  • Чикаго / София
Здравейте!

На мен списъка ми харесва! Информативен ми е. 

Тандури, ще стискаме палци в понеделник! Честито шефстване, дано по-малко работа да ти намират!

Тук е голям студ! Отдавна не съм виждала такива градуси, а като духне вятъра и имам чувството, че Т ставатс двоен минус! Crazy

# 79
МисЗ, дано да няма нищо на дребосъчето! Като знам аз как се изплаших с Елена, само мога да си представя какво ти е... Hug Heart Eyes
При нас си е минус 20 Simple Smile хич вече не се впечатлявам, а като стане 0 градуса и казвам на мъжа ми " Ей, виж колко е топло, айде да излезем на разходка", от което майка ми направо припада  Laughing Тя е адски зиморничава Simple Smile

# 80
С мъж ми един път спукахме гума при минус 30 (Фаренхайт)... мисля беше преди 4 години. Не питайте как я е сменял...

# 81
Момичета, блъскам си главата тези дни с нещо и чак сега се сетих да питам и тука, може пък някой от вас да знае.
Става въпрос за следното- имам 3 малки картини, които са много изпъкнали- рапан, мида и голяма морска звезда и се чудех, от къде мога да намеря рамка за такова нещо?! Гледах в артс и крафтс, обаче имат само нормални рамки, дето нямат разстояние м/у платното и стъклото? Някой от вас има ли идея? Дори не знам как се казва това, което търся и хората ме гледат като полезно изкопаемо докато обяснявам.  newsm78

# 82
Вики, ако искаш нещо да се махне (линк със снимки), пиши на Дивиана на лични, тя ще ти го изтрие.
Тандури, това, което ти трябва е шадоу бокс, има ги в Потъри Барн, например.

# 83
Тандури, това, което ти трябва е шадоу бокс, има ги в Потъри Барн, например.

Те имат ли стъкло отпред? Аз мислех, че са без? newsm78

# 84
Ами поне тези, които аз съм виждала имат. Ето нещо такова: http://www.potterybarn.com/products/p6547/toolbox.cfm?cm_lid=16& … &tool=vLarger

# 85
Мерси много! Точно това ми трябва! Тъкмо ще си ги купя преди да "сглобя" картините, че да са ми точно по размер! Peace

# 86
Вижте това.Мен ме впечатли.
  Да,Вики,Елън ми отвори очите за него Laughing.Ти гледа ли?

# 87
Тина, само мога да кажа...УАУ! ooooh!

# 88
Da Tina ,гледах в Елън -невероятно!Брей в тоя Чикаго сте станали на висулки всички!

Тандури ..такива кутии съм виждала в Хоби Лоби,мисля че и в Майкълс също.

МрсГ...да аз знам че модераторите помагат ама ме мързеше да пиша и обяснявам и затова просто изтрих снимките Rolling Eyes ,мерси за инфото ениуей Hug

# 89
To make a woman happy.............. a man only needs to be:

1. A friend
2. A companion
3. A lover
4. A brother
5. A father
6. A master
7. A chef
8. An electrician
9. A carpenter
10. A plumber