42ра Американска- снежно Януарска или топло Януарска ;) тема

• 16 221
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Тина, жестоко!

# 91
Liann и Зора, благодаря Ви

# 92
  • WA, USA
Не трябва паспорт, свекърът ми питал вчера, но трябва да представиш лична карта за да могат да изпишат правилно имената - затова всъщност им трябвал паспорта.

# 93
Tandoori, тия рамки можеш и в Bed Bath and Beyond да ги намериш, какти и др. под. магазини

Този Дан, сигурно децата много го харесват.

Вики, бравос отново за старанието с красотите отпред на темата, мен можете в България да ме пишете... или не... Tired
Има ли вече списък за сесии във фотостудио 'При Виктория'? Wink

# 94
  • Boston, MA
При нас днес е -3 Целзий, с вятъра -11. Трае се, бих излезнала, но ми взеха колата и си стоим с Дани вътре.

Абе, вие забелязали ли сте, че на АБС, Baa Baa Black Sheep i Twinkle Twinkle Little Star мелодиите са еднакви?

# 95
Здравейте и от мен.
Sipirumi добре сте се справили с проблема с яденето. Плами също не яде с лъжица, трябва някой с пръсти да му дава храната в устата и ако зависи от него само на формула може да кара. Shocked. Така, че Benson  ти си късметлийка.

# 96
  • Чикаго / София
При нас в момента е -18, с вятър е -24 Целзии. Не мърдам от нас! Егати студа!  Rolling Eyes

# 97
Здравейте и от мен.
Sipirumi добре сте се справили с проблема с яденето. Плами също не яде с лъжица, трябва някой с пръсти да му дава храната в устата и ако зависи от него само на формула може да кара. Shocked. Така, че Benson  ти си късметлийка.

хахаха, да късметлийка съм. Тази сутрин след като изяде формулата си (по- късно ще кача клип на как си стигна до бутилката Wink), ние седнахме да закусваме след A.J., а той мляска с уста и протяга ръце за храна, най- накрая му смачках малко банан, който изяде за секунда,  взе си паницата и я облиза Joy

Вики, верно много отговорностти имат мъжете Laughing

Бубка, тъкмо ден да гледаш Патриотите  Wink Мъжа ми от сега е заседнал пред ТВ и ме уговаря да гледам с него.

Тина, преди време гледах така да се рисува Исус (не на живо, де). Всеки път се изумявам.

# 98
  • Boston, MA
...Бубка, тъкмо ден да гледаш Патриотите  Wink Мъжа ми от сега е заседнал пред ТВ и ме уговаря да гледам с него.
...

А, има си хас! Ще се гледат, само два мача остават!

# 99

Подкрепям Peace

Благодаря на всички за подкрепата Hug

# 100
sipirumi ,а той кого е питал,защото на мен от банката ми отказаха и ми казаха плащане може единстевно и само  срещу предоставяне на международен паспорт

# 101
  • WA, USA
eli0177, питал е в самата банка, казали са му че няма проблеми и че паспорта им трябва за да видят как се изписват имената на латиница, което е същото в личната карта - затова са му казали че и с лична става. Помоли ги да говориш с управителя, той може да е по-запознат или отиди в друг клон.

# 102
  • WA, USA
Момичета, един бърз въпрос. Мислите ли, че може да се извърви пеш разстоянието от Port Authority до Статуята на свободата. Много ли е? ПОвечето неща които искам да видим са в Downtown, но майка ми се е тръшнала за тази статуя и ще трябва и там да отидем, а аз добавих China Town и Greenwich Village, защото е по път. Не знам маршрути на метрото, откъде да ги намеря, ако ще трябва да се хваща метрото? Аз нали съм си селянче от Джързи, много съм скарана с този транспорт. Малко помощ?

# 103
Момичета, един бърз въпрос. Мислите ли, че може да се извърви пеш разстоянието от Port Authority до Статуята на свободата. Много ли е? ПОвечето неща които искам да видим са в Downtown, но майка ми се е тръшнала за тази статуя и ще трябва и там да отидем, а аз добавих China Town и Greenwich Village, защото е по път. Не знам маршрути на метрото, откъде да ги намеря, ако ще трябва да се хваща метрото? Аз нали съм си селянче от Джързи, много съм скарана с този транспорт. Малко помощ?

ето ти карта на метрото
http://www.mta.info/nyct/maps/submap.htm, ако ще ходите до статуята буквално ще трябва да ви замине половин ден само да се качите на корабчето, да идете и да се върнете - това ми е била най-противната "дестинация" като сме посрещали гости в НЙ.
Аз не виждам как ще се вместите за ден за всичките места и то с метрото. за НЙ буквално по ден трябва де се отделя - примерно ден за Бродуей, ден за Статуята, ден за 5то аве.

# 104
Мами,кажете как лекувате зъбите на децата си?става дума за 6 годишно дете-трябва да се направят 3-4 пломби.Притеснява ме упойката-казват,че работят с райски газ или пълна анестезия(венозна упойка)-нито единия вариянт не ми харесва.Чували ли сте за друг вариянт-нещо като местна упойка или спрей или и аз не знам.Ако има значение от IL съм.

Общи условия

Активация на акаунт