В огледалото се погледни и с Дюкан отслабни - 68 тема

• 27 748
  • 696
  •   1
Отговори
# 285
Деатка, Амбър, да са ви живи и здрави половинките! Много да се обичате и да ви глезят повече!  Hug А на вас: браво за волята!  smile3501

# 286
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте и от мен в тази тема!
Чета ви, но докато се наканя да пиша.. та свърши! Mr. Green
Днес имам юбилей! 20 дни с Вас и Дюкан!!! Heart Eyes
Нямам търпение да се притегля утре след края на МЦ!! Praynig Само дано  съм надолу или да не мърдам, да не съм на горе, че ще се изприщя и ще се вкофтя още от понеделника! Confused

Сестра ми е 8 ден, под мое ръководство, но нещо сваля по-бавно! За 8 дни е свалила  2 кг! След 5 Ударни, започна 4/3, но имам леки съмнения, та по-добре да попитам, да не се изложим! 4 са ПЗ и 3 П, нали? Embarassed Знам, че го обсъждахте, но забравих! Embarassed
Днес съм на рибка, след малко ще се вмъкна в темата с рецептите да ви покажа, какви кюфтета направих /надали съм открила топлата вода!/
Завиждам на всички, с намаления /благородно/ и на всички с кантари в къщи! Аз имам само на работа! Rolling Eyes

Да ви почерпя по едно неделно следобедно, че след рибката него мятам! Без захарчетата, те са за разкош  WinkMr. Green

# 287
Момичета, имам въпрос, чийто отговор не намерих на първа страница. Може да сте го коментирали вече, ако е така само ме насочете къде да чета...Та, в книгата след шунките се споменават постни свински колбаси като разрешени. Моля ако някой е хапвал такъв подобен колбас да ми каже. Аз като ги гледам колбасите всичките са пълни с лой и мас, ама то по тази логика нито млякото ни мляко, нито месото ни месо. Аз лично съм си позволявала кренвирш, но не съм усетила проблем от това.

# 288
Деата,Амбър,защо не почерпихте вчера? NaughtyХа да са ви живи и здрави мъжлетата!  bouquet

# 289
Катяджин честит юбилей и още много такива да имаш и разбира се да сваляш  bouquet
4/3-4 протеинови,3протеини и зеленчуци Peace
Венити не мога да измисля нито един постен свински колбас  newsm78,ветеранките да кажат Wink
Деата,Амбър да са ви живи и здрави рожденниците smile3525

# 290
....................................
Сестра ми е 8 ден, под мое ръководство, но нещо сваля по-бавно! За 8 дни е свалила  2 кг! След 5 Ударни, започна 4/3, но имам леки съмнения, та по-добре да попитам, да не се изложим! 4 са ПЗ и 3 П, нали? Embarassed Знам, че го обсъждахте, но забравих! Embarassed
...................................
КатяДжин, точно обратното е - 4 са дните с чисти протеини (П) и 3 дни - протеини + зеленчуци (ПЗ).  Peace А за по-бавното сваляне на сестра ти, нали знаеш, че всичко си зависи от конкретния организъм. Бавно може да е, но е сигурно.  Peace
Ванити, освен, че са само от боклуци (отпадъци от месото), нашенските колбаси са и с мноооооого соя, всякакви Е-та и т.н. Моят съвет е изобщо да не ядеш такива и то не само по време на режима.  Peace

# 291
Ванити,аз лично не ти ги препоръчвам. PeaceКатяджин,браво!Честит юбилей!  bouquetКриси,браво!Това си е постижение.  bouquet

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 16:38 от perlata

# 292
Ето ме отново тук, след година и половина прекъсване и 10 кила отгоре!
Погледнах албума "Преди и сега"- поздравления за резултатите, момичета!
Втори ден ударен режим, не съм решила още по колко ще ги правя. Мисля да са 7 на ударен, след това седем смесен, че ще съм в Приж и там няма да устоя. А като се върна, ще я подкарам на 5 ударен и 3 смесен/  живот и здраве/.

# 293
Момичета, привет!
Едва ли някой ме помни,но се представих миналия уикенд и от понеделник почнах диетата.Ако трябва да повторя накратко - искам да сваля 10 кг от общо 15 излишни( вследствие на бременност), кърмя.
Въпреки вашите препоръки да почна диетата от трета фаза,аз реших да направя ударната.Спазвах стриктно от понеделник до вчера включително,значи 6 дена,но резултат никакъв.Кантара все така си сочи 64 кг с плюс/минус някакви си грамове през различните дни.Тази сутрин - 64,100кг.
Нормално ли е това? Кога ще дойде резултата? Бях останала с впечатление,че веднага се стопяват поне 3 кг(през ударната фаза).
И не стига,че не съм свалила нищо нито на кг,нито на см(талия и ханш),но се чувствам ужасно зле,умирам от глад и съм на път тази вечер да злоупотребя с едно свинско.
При всички ли работи диетата? Приятелката,която ми я препоръча( кърмеща,свали до 6-ти месец след раждането 24 кг),смята,че щом при мен не става,значи имам здравословен проблем и трябва да посетя доктор.Някой да е имал подобна случка?

# 294
  • София/Осло
Хе амбър..интересен факт...да ти е жив и здрав мъжа.. Hug
перле -ми то от приготовления време не остана за форума  Hug Hug Hug Hug..нали прочете кво меню бяхме спретнали  ooooh!
монда- добре дошла...отново.... Whistling.....чудя се аз, защо си се отказала преди и скачаше от диета на диета... Tired

# 295
  • Нощем на луната, денем при цветята
Амели, до този момент не съм чула от никой да се оплаче, че този режим не му е подействал. Защо не ни разкажеш накратко с какво се храниш, малко ме притеснява това, че си гладна. С този режим можеш да се оплачеш от всичко друго, но не и че оставаш гладен.
Монда, срещала съм името ти в едни от най-първите теми, мислех, че всички излишни килограми са си отишли завинаги и затова си спряла да пишеш! Успех ти желая!

# 296
monda,добре дошла отново,аз те познавам от старите темички,ще ни опознаеш и ти   bouquet
Amelly,започвай ПЗ дните,аз свалям повече през тях,не се отказвай,режима действа при всички,понякога по-бавно,но тръгват нещата,само търпение,може би си в такъв период,ние,жените си имаме такива,преди МЦ и в овулация не мърдат килцата,и то това е половината месец  Hug
Перличке,Сънче,Зазу, Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зазу,балкона и аз го намалих малко,ама аз това искам,че беше... BlushИ си купих миналата седмица 4блузи с големи деколтета,досега все се криех  Laughing
Лорче,то ти в крачетата ще  отслабнеш,ама тя в лице не може да стане хубава като тебе  Heart Eyes

# 297
Благодаря на всички за посрещането и за окуражителните думи. Всички, на които съм се пресрамила да си съобщя килата отбелязват, че не ми личат... обаче си ги имам. Някак съм много тежка - както вече казах, като бях 80 си се чувствах много добре, макар, че за повечето от вас са немислимо много. Затова първата ми цел е да си се върна на тях, пък после ще видим.
Не гладувам и ям колкото ми се яде и когато ми се яде. Даже гледам да имам ядене в 10 и 16 и дори да не съм гладна, хапвам по нещо. Но нещо запецнах и не помръдвам от доста дни. Ще казвам какво съм засмукала всеки ден, за да ме коригирате ако има нещо, че е крайно време да се разделим с този втори човек, дето го нося на гърба си...
Да питам - през П дните уместна ли е тричавата палачинка? Знам, че е разрешена - питането ми е дали да я ям или по-добре да пропусна  Wink.

# 298
Да ти кажа, аз си я позволих тричавата палачинка на четвъртия ден от П режима, не мисля че ще ти навреди, просто си я хапни на обяд да не е вечерта.
Беше ми страшно вкусна.
Добър апетит.

# 299
  • Нощем на луната, денем при цветята

Нещо сте се размързелували и не пишете днес, пускам по едно кафе, дано се посъбудите  Grinning
Гъбке с тричавата палачинка всичко е ОК - всички продукти в нея са позволени, така че няма страшно, пък и доста засища и лъже, че хапваш нещо, подобно на хляб. Лично аз почти месец консумирах триците само с кисело мляко, чак след това започнах да правя палачинки, но най-късният ми прием на палачинки е до обяд.

Общи условия

Активация на акаунт