В огледалото се погледни и с Дюкан отслабни - 68 тема

• 27 749
  • 696
  •   1
Отговори
# 75
Това е по повод днешния диспут . Идеята я свих от  Фиона.  Joy
Цитатът е на АССА
"Понеже режимът е ниско-мазнинен и белтъчен, повечето храни, които са разрешени са и ниско калорични. Това, мисля, че е най-голямата опасност на режима и за съжаление авторът не го е осветлил достатъчно.
Да, чувство за ситост има. Аз го постигам при ниво от 400 ккал. Да, ама това ниско съдържание на калории много бързо вкарва организма в режим на ограничение и топенето на мазнини се забавя. ВАЖНО е да се следят калориите и да не падат драстично под необходимия минимум за отслабване (ориентировъчно 900-1000 на ден). "

# 76
Може ли да редувам понякога 4ПЗ/5П че така са ми разпределени храните в момента и не ми се готви нещо със зеленчуци само за един ден  Embarassed

Да, можеш.  bouquet

# 77
Foli ,благодаря за бързият отговор  Hug

# 78
Това е по повод днешния диспут . Идеята я свих от  Фиона.  Joy
Цитатът е на АССА
"Понеже режимът е ниско-мазнинен... "

Абе знаех си, че и от моята главица нещо умно ще излезе... Whistling Whistling

За виенето на свят мерси на момичетата, които ме посъветваха за изследването.
Все пак стигам до извода, че макар и да ми се е отвратило от месо, трябва да се тъпча на кратки интервали и тогава минава слабостта.
Ето сега обърнах малко манджа и 2 големи чаши с витамини и съм почти ОК

# 79
Днес се опитах да си направя Дюканско тирамису... но нали съм си видна готвачка, резултатът не ме изненада - блатчето се разпарчетоса отвсякъде /пробвах да го изпека в тиган/. За да не отидат зян така ценните овесени трици, доопекох каквото там кашата, която се получи и сложих по малко от нея в десертни купички, отгоре залях с млякото и в хладилника. Сега ги извадих, обърнах купичките и изсипах съдържанието в малки чинийки. Обявих пред фемилито, че точно така е трябвало да стане и си изядох десерта с кеф  Simple Smile

# 80
Сън не разбирам защо целта ми ти се струва абсурдна?На 33 години съм и съм висока 156!

# 81
  • Пловдив
Сузи, добре дошла  welcome Чудесен резултат за 4 дни   bouquet
МДС, добре дошла  welcome Няма да повтарям момичетата, те са ти казали всичко Simple Smile
Мамс, браво за намалението   smile3501
Соня, добре дошла  welcome Това все едно аз съм го написала - трима мъже и едно бебе - изяждат ти и ушите. Все пак се намира хапване и за мен. Дори понякога си крия разни неща - най-вече колата лайт, защото са като трифазни помпи.  Mr. Green
Мериан, браво за намалението  smile3501
Роси, добре дошла  welcome
Зеленко, направо се чудя от къде може да идва мазнина при гъбите?  newsm78  В сайта могат да качват рецепти и снимки Лаис, Бачи, Кри и аз (ама още не съм го правила, нещо все не намирам време и за това  Embarassed  )
Волна, може би ще е добре да хапнеш и месце  Crazy
Небесна, тъй като аз все забравям дните бях на 7/7, направо от понеделник си знам, че съм на другата фаза. Сега уж се пробвам на 5/5, ама вече му загубих края кога започнах смесените. Така че може би пак ще се върна на 7/7  Crazy
Викки, колко килограма си, колко висока и колко искаш да станеш?  Thinking
И аз съм от чакащите   smile3509

# 82
ами имам книгата и съм я чела.Висока съм 170 см и непрекъснато се местя между 58-59-60 кг.Искам да стана 50 килограма, а лятото бях стигнала до 55 кг. и спрях диетата а и май имам тежки кокали което никак не ми харесва  Cry

# 83
Вики, на 170 височина 50 кг не са ли много ниско тегло??? Ти си знаеш де, но на мен ми се вижда нещо като нищо.... да не изчезнеш, момиче!!!
Аз също съм 170 см и на 64 кг (колкото ми е целта) съм си пак със стърчащи кокалчета тук-там...
Но ако така се харесваш, пожелавам успех! Само дано не докараш някой проблем със здравето...  bouquet

# 84
  • Пловдив
Вики, на тази възраст няма нужда да се подлагаш на такъв строг режим. Може да махнеш хляба, тестените изделия и сладкото и да наблегнеш малко повече на спорта. И ще имаш резултат  Peace

# 85
Здравейте момичета! Много искам да ви се похваля с - 1 кг., което ме прави точно 99 кг.  newsm68 newsm44 newsm47 newsm53 Йееееееееее и съм под 100 килограмовата психологическа граница, която си бях поставила. Дано никога да не я задмина повече  Praynig  newsm17 . И тъй като бях много зле с алергиите си тези дни ядох само "прости" неща защото не можех да си готвя. Но тъй като сега съм по-добре, а и имам повод да празнувам за награда си направих Дюканска торта, която си хапвам в момента   party023
Вещи , благодаря за идеята да сложа фолио и така да пека  Hug Толкова ми се ядеше нещо такова, че май в бързината хапнах малко от фолиото - дано да е режимно  newsm62

# 86
Венити, БРАВО!!!!
Оттук нататък само двуцифрени кила и все по-малки да са цифрите!  bouquet

# 87
Момичета, изпращам ви линк от срещата в Шумен. Бяхме 6 дюканки и беше много забавно!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211613&view=1

# 88
значи цели две седмици и няколко дни бях на един режим:без сладко, без тестено, без тлъсто, пиех ел-карнитин правех упражнения по повече от половин час всеки ден и отделно пиех СИЛ с червени водорасли.Резултата беше 57 кг. , после няколко дни седеше така кантара и изведнъж без да съм нарушавала нищо скочи на 59 кг. и така днес отново започнах да се ровя по яките ви форуми и да издирвам диета или хапче чудо

# 89
-Fiona-    Blush мерси.... Даже си промених линийката  Blush

Общи условия

Активация на акаунт