гр. София - Овча купел

• 35 789
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва!!! Hug  bouquet

Имаме си още една кукла в Овча купел!!!

Мама Petiha е родила със секцио момиченце Ива - 3120гр. да са живи и здрав и бързо възстановяване на мама Петя!!! Ще ги чакаме да разказват и снимки да показват!!!  bouquet

# 121
Честит рожден ден на малката Маринка!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

Честито бебче Ива!Да е жива и здрава!А мама бързо да се възстановява! newsm51

# 122
  • София
Честит рожден ден на Маринка на мама Petty! Да расте здраво, весело и умно момиче!   newsm59

Да е жива и здрава и малката Ива на мама Petiha!   ylinfant

# 123
Здравейте!Темичката ни е отишла много назад,едвам я намерих Rolling EyesМоже би ходите на разходки с децата и затова не пишете.Моят Вики миналата седмица навърши две годинки и вече е голямо момченце. JoyХайде,лека вечер от мен!

# 124
elinkata, да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва!!

Моят син вчера стана на половин годинка!!!

Ние вече излизаме даже по 2 пъти навън и затова е пиша тук, може и с всички е така Hug

# 125
Хехее, пораснали дечица, да са ви живи и здрави!
Аз все по изпити ходя, или си гледам болни Дзверовете вкъщи  Mr. Green   Crazy  Чакам с нетърпение Великден, чудя се кога да извадя украсите, че да им е порадваме по-дълго /че ние и ще пътуваме за 10на дни и украсата сама ще си се гледа  Laughing /.
Много усмивки и хубав слънчев ден!  Hug

# 126
здравейте на всички
скоро ще ви ставам съкварталка за това реших да се разпиша при вас
купихме си апартамент в овча купел 1 до търговския център бл.420 , имам ли съседки тук
сега правим ремонт и се надяваме до края на май да сме се нанесли, дано всичко върви по план
ще се радвам да се запознаем
а може ли и да питам нещо, можете ли да ми кажете къде е общината и пощата също , благодаря предварително
лек ден ви пожелавам

# 127
mamamaya, добре дошла в квартала! Simple Smile
По въпросите ти:
Поща има в бл.24
Общината е на бул. Цар Борис, точно срещу ул. Пушкин или по точно тук

# 128
Здравейте и от мен Simple Smile Мами от квартала Simple Smile Сърдечно благодаря на Bulechka , че ви е известила за раждането ма моята малка принцеса. След първите дни вкъщи, когато предполагам всяка от вас знае как малко трудно се организират нещата и колко време свободно остава, сега вече се надявам по-честичко да имаме време да четем и пишем в темичката. А след няколко седмици - дано и по кварталните улички се намираме Simple Smile

# 129
Мами,здравейте!Къде ходите сутрин на разходка с децата?Една седмица съм при нашите в ОК 1 по работа и се чудя къде да водя малкия.Писна ми само на площадката пред 510.Може да се видим някой път,ако искате?

# 130
Дари е на ясла, та  пропускаме сутриешните разходки.Но - следобед като я взема - при хубаво време с емотаме някъде.Ако искаш може да се разберем за следобедна мини-срещичка някъде Wink (Дари е в ясласта до 510бл)

# 131
Може,но за утре.Днес няма да мога.

# 132
здравейте мами много се зарадвах на тази темичка израснала съм в Овча купел 1, вече не живея там но ходя всеки ден защото мама живее там  Heart Eyes радвам се да видя и Bulechka тук, която "познавам" от един друг форум незнаех, че си от ОК   bouquet аз съм в очакване на бебо през декември ... ще ви навестявам от време на време ако нямате нищо против рабира се Simple Smile  Hug

# 133
... Сърдечно благодаря на Bulechka , че ви е известила за раждането ма моята малка принцеса.

Моля, моля, няма защо, нали хубавите новини трябва да се казват!!!  bouquet

...  Heart Eyes радвам се да видя и Bulechka тук, която "познавам" от един друг форум незнаех, че си от ОК   bouquet

Привет и на теб и ще се радвам да се видим някой път

# 134
Здравейте! Hug
Искам да ви питам дали знаете защо спират постоянно водата?От десетина дни насам всеки ден нямаме вода.Пускат я следобяд и тя е една мътнааааа CloseЗнаете ли нещо по въпроса?Заради строежите ли е така или правят ремонти, изобщо докога ще я караме без вода?

П.П.става дума за блоковете 600...незнам дали в целия квартал е така или е само при нас

Общи условия

Активация на акаунт