гр. София - Овча купел

• 35 790
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
аз този уикенд ще отсъствам от София, така че- ако  е уикенд-среща- без мен.Иначе сме на линия всеки ден след 16( тогава взимам Дари от ясла)

# 106
  • На края на вселената!
tossy, много се зачудих къде е този 425 блок  newsm78

Аз няма да успея тази седмица за среща. Много задачи ми се струпаха.

За кухня - има и в трафопоста до Мак Дак в Овча купел-1, детето трябва да е навършило 10мес за да почнете да взимате. Но е добре към 5-6 мес да се подаде молба, свободен текст, за да се чака. Иска се вероятно и бележка от педиатъра за липса на хранителни алергии и копие на акта за раждане. Таксата мисля все още е  1лв на ден, като имат намерение от столична община да я правят 1,30лв. Предлагат се 3 ястия - супа, основно, десерт.

rut, ти член ли си на ДБМ или се бъркам?

Някой пита за клубчето от снимките - намира се на ул. Боряна, срещу украйнското посолство, в мазето на една кооперация, горе пише Химическо чистене и се слиза по стълби.

# 107
425ти блок е новата кооперация зад магазин СБА (бивш Рамстор)
за събота ако не пътуваме сме в клубчето. миналата седмица ходих в неделя, защото малката се събуди късно в събота.
кухня вземахме от магазин Бимби, някой преди я беше споменал - junior menu. Довлна бях, но вече не вземаме, защото малката нищо не иска да яде

# 108
  • На края на вселената!
Честит Рожден Ден, Bulechka!

Бъди жива, здрава и щастлива!
Много цветя, усмивки и хубави емоции не само днес, но и през цялата година!

# 109
  • София-овча купел
Къде се намира това клубче дето се събирате,ще се радвам да се присъединя към вас.Аз съм в 526 бл до топлофикация.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Bulechka .Всичко най хубаво от тук на там.

# 110
Привет!
Е, крайно време е да се видим!!!

Благодаря за пожеланията, момичета!!!

# 111
Къде се намира това клубче дето се събирате......
Два поста преди теб отново е написан  адреса Peace

# 112
Ето малко закъсняла почерпка, но от сърце!!

И честита пролет!!!

# 113
Момичета къде е този магазин Бимби? Защото ул. Западен парк нищо не ми говори, а и в bgmap не ми излиза такава улица. Мерси предварително.
Аз иначе съм в 506 бл., а съм израсла в старата част. Simple Smile

# 114
Магазин Бимби се намира в Овча купел 2 пред 30 блок в една кооперация.До него има магазин за домашни потреби или виж картата.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=c9d688d6b9013cfbc637f0ce85fb4827&a … mp;Map20_41.y=151

# 115
Хеей, мами, от ОК, какво става със срещите? Ще има ли?
кога и къде?

# 116
Еееее- ти от понедленик искаш да знаеш Wink
Принципно почти всяка събота  все някой от нас ходи в клуб4ето следобед.НО това  се решава по4ти в движение или пък ако се организира нещо групово, ще се пише по към края на седмицата Wink

# 117
Благодаря ти!!!  bouquet Hug

# 118
МОля Grinning
А иначе може и през седмицата да се видим( а може и да сме се виждали , а да не се познаваме с много моми4ета от форума Wink).аз например , ако е хубаво времето  към16 след като взема малката от ясла  гледма да поостанем навън на някоя люлка или пързалка.

# 119
Черпя ви виртуално за 4-тия рожден ден на дъщеря ми Маринка!

За съжаление в момента пак е болна, откакто тръгна на градина не спира да боледува. Sad А за още по-голямо съжаление, нямам никакво време да й направя хубав празник. Все пак набързо ще довърша тортата, която вчера започнах да правя...

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 18:06 от Petty

Общи условия

Активация на акаунт