гр. София - Овча купел

• 35 502
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте
Искам да попитам и тук ако някой може да ме ориентира , къде се намира блок 12 ? Наистина ми е от голяма важност.

# 91
Почти целият ми живот е минал в Овча купел (учила съм в 151 , бях студентка в НБУ) преди месец се преместихме във Владая , но често се връщам. Може някой път да се включа в срещичките ви.  Rolling Eyes

И аз съм учила в 151 и НБУ

# 92
Ходите ли в кафе Екзотик , срещу спирката на 111 ?

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 18:46 от Lolly_

# 93
Привет от мен, съгласна съм за среща утре, само пак кажете къде и в колко!!!
Имам питане: Къде в ОК има детска кухня?

Аз взимам кухня от 66 детска ясла в О.К. старата част на ул.681.

# 94
Здравейте
Искам да попитам и тук ако някой може да ме ориентира , къде се намира блок 12 ? Наистина ми е от голяма важност.

какво по точно търсиш в ОК старата част бл.12 има на ул. Рачка там си плащаме интернета, на предната улица е

# 95
Здравейте

какво по точно търсиш в ОК старата част бл.12 има на ул. Рачка там си плащаме интернета, на предната улица е

Ми ако може да ми дадеш точен адрес, ще съм ти много благодарна

# 96
  • София/Овча купел 2
rut,надявам се че като се постопли ще успеем да се видим някоя събота.

Bulechka,в ОК 2 има в ОДЗ Детелина,а частна има в магазин Бимби - http://juniormenu.com/,много е вкусна.

# 97
Здравейте

Ми ако може да ми дадеш точен адрес, ще съм ти много благодарна

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a840f1e7a330ded05c40a14f79a38b … .x=3&start.x=
ето на картата стига да е в старата част, кажи ако търсиш нещо конкретно и ще ти кажа, аз живея на другата улица

# 98

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА

Пожелавам ти
едно утро, в което да тръгнеш усмихната,
една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, да носиш в сърцето си,
един път, да те води към хората,
една цел, да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

# 99
Честит празник на всички!!!
Да сте здрава, щастлищи и най-обичаните съпруги и мами!!!

Благодаря, на niunia и elinkata, а каква е таксата на месец? От каква възраст и как се записва бебето и какви бурканчета се носят, ако се носят, де? Извинете ме, ако са смешни въпросите ми Embarassed

# 100
Здравейте, мами! И честит празник на патерички!
Аз вчера цял ден бях на изпит и ми си разказа играта. Но пък вечерта направихме едно гости и се разтоварих  Grinning Уж го взех тоя изпит, ама професорът ни накара всичките да се чувстваме гадно и някак не усетих радост след това  Crazy  Добре че децата сутринта ме нападнаха с картички и целувки, за да усетя, че имам празник  Joy
Малката тази седмица си остава вкъщи. В петък свършихме антибиотик /а преди него имахме само 10 дни почивка от предишния антибиотик/ и вечерта ми се върна с течащ нос  #Crazy  Е, писна ми! Добре че по-основното покрай изпитите мина, остават защити на проекти и консултации разни, че иначе съвсем щях да го закъсам.

Вие как си изкарахте празника? Имаше ли изненади? Здравички ли сте?
Лека вечер   bouquet

# 101
Между другото, имам един супер тъп въпрос  Mr. Green
Забелязали ли сте, че двете темички са ги смесили в една  newsm78  За пръв път ми се случва такова явление във форума  Thinking  Не че нещо против, но чак сега забелязах  Joy

# 102
  • София-овча купел
Здравейте ,и аз съм в овча купел 1 ще ми бъде приятно да се запознаем и да разменяме информация за наште деца. Имам две деца едното се казва Йордан на 5г а другото е Виктория на 8м.Не съм от скоро в квартала ,но не съм се задържала много в него и не познавам почти никой.

# 103
браво на Ribkata за взетите изпити!
и аз се позачудих защо не получавам известия по мейла за нашата тема - може би защото е обединена с друга  Rolling Eyes
аз съм в 425 блок.
малката сега спи. ако се събуди по-рано ще отидем в клубчето - имат организирано парти от 5 часа, така че трябва по-рано да отидем.
за сега сме се срещали с velmar и Томасе, надявам се да се видим и с някоя друга мама

# 104
Здравейте момичета
Няма ли да си направите скоро срещичка  Laughing От четвъртък до вторник съм в ОК при моите родители с малката разбира се . Ако има някакви уговорки пишете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт