гр. София - Овча купел

• 35 488
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Bulechka , заповядай HugПОканата е за всички.МЕжду другоот преди малко се обадих  в клубчето-има РД в 17.30, така че трябва за по-раничко да се уговорим нещо.Ако искате към 15 или 15.30?

Много благодаря!!! Hug  bouquet
Ние сме на линия, само да се уточни за колко часа!!! Hug

# 76
  • София/Овча купел 2
Идеята да напишем номерата на блоковете ми допада много.Ние сме в бл.9,точно до болница Доверие.За срещата за съжаление спим по това време.

# 77
Привет!!! Ние днес се разходихме много хубаво до Горна баня, хранихме се в едно кафе и така!
Пропуснахме срещата, ако е омало, но следващият път ще дойдем!!! Hug
За номера на блока, ние сме в 405, този дългия до касата, където се плаща тока!

Това е засега от нас!  bouquet

# 78
Здравейте!Ribka,аз съм от Плевен,но мъжът ми го преместиха тук на работа и се преместихме и ние с него.
Ние живеем в 504 блок.

# 79
Момичета мили, много ще се радвам да се запознаем, но какво става със срещите??? newsm78

# 80
Момичета мили, много ще се радвам да се запознаем, но какво става със срещите??? newsm78
Тази седмица май среща не се състоя... Rolling EyesАМа по принцип тук трудно стават де JoyШегуваме се по темата Wink
По принцип да кажа, на  по-свободните мами, че аз съм с малко шантаво работно време и може да се видим някога на следобедна разходка или кафе.Взимам Дари от яслата  към 15.30-16, и после сме свободни Hug
Иначе, вчера ходихме с Дари съвсем ненадейно  до бившия ни любим "Южен
парк "Hug.Видяхме се  с приятелчета от стария квартал.
elinkata ,значи сме градски Peace
А по въпроса с блоковете- аз няма да казвам, защото още нямам адрес hahaha.Иначе - за ориентир- до поликлиниката.

# 81
  • На края на вселената!
Да си кажа тогава, че аз живея в 513бл до детската градина.
Най-накрая успях да кача снимките от срещата. Само децата са снимани, но да си кажа, че аз не съм правила и една снимка с апарата ми  Mr. GreenХайде народе гледай   Laughing

# 82
Ей, много сладки дечица!!! Hug Hug Hug
Ама май моя син е най-малък newsm78 на 4 месеца е!!! Нищо и ние ще пораснем!!! Hug
Хайде кога е следващата среща? На линия сме!!! bowuu
Ние днес сме на консултация и ще ни боцкат, много се надявам да мине леко и да не плачка много Косьо, моля ви стискайте ни палци!!!

# 83

Честита баба марта!!!
бели и червени, весели засмени!
Ето идва пролетта, носи радост, светлина!!!
Да сте здрави и добри, навред да ви върви!!!

# 84
Здравейте, мили мами и дечица!  Hug
Честита Баба Марта! Бузките да са червени, а личицата засмени  Heart Eyes

Аз от изпити дъх не мога да си поема. Днес взех един, а утре ми предстои най-тежкия  Crazy засега изпит. Надявам се да сте здравички!  Grinning 

Утре ще пиша повечко като ми мине големия зор  Mr. Green
Хубава и весела вечер!

# 85
Здравейте,съседки JoyАЗ съм от О.К.1,блок 418,по принцип но живеем в Германия сега,та мога от далече да се присламча.За деца,то от лентичките ми се вижда..Ей,много Ще ми е смеШно да се окаже,че си пиШа и с някоя поzната в последствие LaughingАz съм доШла в О.К. 5 клас,преместихме се от Надежда с моето семеЙство,а после се ожених на всичкто отгоре пак там..Та това zа сега от мен,по тоя въпрос..Друго исках да кажа,видях,че по горе си говорите За доктори.Аz самата си ходя в Доверие,но сина ми е zаписан от раждането си при др.Маслева,тя работи при РайШер.Та zа Маслева от мен само хубави неЩа,само симпатий към тая жена иzпитвам..За РайШер съм НЕ,но това е лично мнение,аz и сестра ми съЩо сме били при нея zаписани(как лети времето,а)и да,от старата генерация е,смятам.ние се прибираме zа малко на 17.03.,живот и zдраве,че после с бебе на се zнае..Лека от мен сега,много странно,но мило ми стана като видях тая тема,а съм далече newsm53

# 86
Здравейте, момичета Hug Пак се изгубихме Wink .Утре ще се събираме ли в клубчето?Има ли желаещи? Аз най-веротно ще водя Дари, а и без друго нямма други алтернативи, защото  и времето г одават гадно, та- това ще ни е  разнобразието...
Хайде, включете се Party

# 87
Привет от мен, съгласна съм за среща утре, само пак кажете къде и в колко!!!
Имам питане: Къде в ОК има детска кухня?

Днес половинката ми има рожден ден!!! *YAHOO* :danceg: Почерпка за всички ви *THUMBS*

# 88
здравейте  аз пък докато се сетя да погледна темата и тя пораснала Hug
Bulechka да ти е жив и здрав мъжъ   bouquet
niunia много е пораснала малката сладкишка, мацка е голяма Hug кога най накрая ще се видим с теб
Томасе къде е това клубче от снимките много е хубаво
на мен малко не ми е познат района на ОК-1 и ОК-2 ма мога да дойда и без друго обикалям София Joy
а за адреса аз съм в ОК старата част
ул. Ангелов връх бл.1
( то е само един блок де)
до Любляна съм

# 89
Почти целият ми живот е минал в Овча купел (учила съм в 151 , бях студентка в НБУ) преди месец се преместихме във Владая , но често се връщам. Може някой път да се включа в срещичките ви.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт