гр. София - Овча купел

• 35 478
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Аз както винаги съм след дъжд качулка... Чак сега разбрах, че сте се срещали. Че и близо ми е било сравнително. Ама здраве да е - напролет, и дано се съберем повечко тогава.  Hug

# 61
Здравейте!Много съжалявам,че не можахме да дойдем.Радвам се,че най-сетне се е сформирала срещичка.Но за тази събота със сигурност ще дойдем ако пак се организира среща.Tricky,дано малкия е добре и не се случват повече такива инциденти.

# 62
Здравейте, мили мами и дечица!!!
  ura   dazzler1   ura  dazzler1   ura
  ura  dazzler1   ura
  ura

Вчера беше рожденият ден на дъщеричката ми, а днес пък аз съм рожденик  Mr. Green
  cook   Gift    newsm18   Misc Baby Bottle  Wine Glass   за всекиго по нещичко

Трики, какви са тия приключения при вас!  Sick  Как е Малчо сега? А ти как си?
Аз напоследък май съм станала скучна, защото само за учене си мисля /това не ми се е случвало от средното  Crazy / и въобще не ми е до събиране на хора у нас. Да, ама дядовци и баби ще идват, ще ми отидат парите да правя бабешко парти, вместо да ги дам за детски рожден ден   Crossing Arms  Ама, ако не ги поканиш, пък, или сами си идват или ще се намусят  Joy  Никой не мисли, че аз в събота имам 2 изпита и че не смогвам с времето. Ами то в учебен процес човек не оправя така старателно дома си и гледайте сега как чистя и бърша  Mr. Green  , че свеки като дойде и проверката е сигурна  Joy  Вчера вместо да си довършвам едните пищови  Mr. Green /единият изпит така се взима/ аз прах, чистих прозорци, прах перде, поливах цветя и ги бърсах и тях листенце по листенце... Направоооо се скапах, и междувременно си чета и пиша един куп глупости за съботата.
Я стига съм се оплаквала, ами да ви пожелая един слънчев и усмихнат ден!!!   bouquet

# 63
Здравейте, момичета!

Аз също съм от Овча купел. И си търся компания за разходки, че е голяма скука да обикалям с количката  Grinning.

# 64
  • Sofia
Здравей Магинти,

От коя част на Овча Купел си? Аз от скоро живея в старата част и също намам компания за разходка в квартала.  Rolling Eyes

# 65
  • София
Да се запиша и аз в новата темичка!

ribkata, честит рожден ден!  newsm59 Желая ти здраве, щастие и любов! Честит рожден ден на патерици и  на дъщеричката ти!

Maginty  welcome

# 66
 nbirthday нa ribkata и на малката сладурана да са живи и здрави с малко закъснение  welcome на новите мами!

# 67
Елинката, благодаря! Я сподели моля, каква връзка имаш с Плевен?  Flutter  Половината ми рода е в  Плевен и аз имам особена привързаност към този град, там съм си изкарвала ваканциите при баба /Бог да я прости/ и братовчедките  Heart Eyes

Добре дошли, мами, включих ви в списъчето на първа страничка! Моля, някой, ако иска да прибавям нещо към него, да не се колебае да ме уведоми  Hug  Някои дечица ги нямам като имена, мамите да си кажат  Joy

# 68
Е сега какво-  ще се оформим плевенска групичка ли Joy

# 69
  • На края на вселената!
а искате ли да напишем на 1 стр и блоковете ни. да не би да си пиша с комшийката Laughing

# 70
Томасе, по този повод с комшийките  Mr. Green  Ами, оказа се, че Велмар живее в съседен блок на моя  Joy , а пък Petty ми е комши по етаж  Laughing , но с нея още не се познаваме  Joy  Mr. Green
Аз отивам да уча, че нямам време, утре ще е присъдата  Laughing , на изпитите /цели два  Mr. Green /
Мъжа ми се занимава с менюто за неделята, че ще събираме хора за рождения ден /аз май го писах вече  Blush /. От снощи вече имам гости и сега децата излязоха с баба си навън /не ги пратихме на детска/, времето е страхотно. Между другото, пак се опитват да се сополивят и подкашлят  #2gunfire , това на нищо не прилича, едва 4 дни са ходили на детска  Crossing Arms

# 71
Не само че сме съседки по блок с Рибката, ами излезе че  и на един адрес  се водим че живеем Joy Joy JoyМомичета, утре ще св виждаме ли? В клубчето или другаде  newsm78
ddl , вчера те видях зад търговския Wink

# 72
  • София
Майчета, познавате ли мами във форума от Горна Баня? Да не би да пишат при вас, че нали се водим към Овча купел. Аз пуснах темичка за нашия квартал, ама на, никой не отговаря.

# 73
Здравейте, мами!!!
Ние малко се поизгубихме, но бяхме при баба и дядо  bouquet
Много щесе радвам, ако има среща утре и ако ни приемете и нас да дойдем и се запознаем Hug

# 74
Bulechka , заповядай HugПОканата е за всички.МЕжду другоот преди малко се обадих  в клубчето-има РД в 17.30, така че трябва за по-раничко да се уговорим нещо.Ако искате към 15 или 15.30?

Общи условия

Активация на акаунт