гр. София - Овча купел

• 35 462
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА!!!

newsm76  Two Hearts  newsm76  Two Hearts  newsm76
 newsm76  Two Hearts  newsm76
 newsm76

Бъдете много влюбени, обичани и затрупани с нежност, ласки и изненади!!!  Two Hearts
Честит празник и на Именяците днес!!!  newsm51

# 46
  • На края на вселената!
някой да мисли за събота 16ч в детския клуб на Боряна?

# 47
някой да мисли за събота 16ч в детския клуб на Боряна?
аз Peace

# 48
  • На края на вселената!
Велмар, искаш ли да се уговорим да ходим заедно?

# 49
Велмар, искаш ли да се уговорим да ходим заедно?
Абсолютно Peace.Ще се радвам да се видим на-сетне.В събота го дават студено, така че клубчето добре ще ни разнообрази!Смао си мисля че ще е добре да звъннем предварително, за да сме сигурни че няма празненство в този час и да си останем само с разкарването....

# 50
  • На края на вселената!
ОК

# 51
аз също планувам да ходя в клубчето.
ако някой има желание да дойде, но му е далече и няма кола мога да го взема с нас.
пишете на лични

# 52
обадих се току  що в клубчето.Няма планирано празненство утре следобре Party.Така че- терена е наш Hug
Аз също мога да  транспортирам някой  до там Peace

# 53
  • На края на вселената!
Велмар, аз се кандидатирам за транспорт от твоя страна. Вероятно ще съм с двете девойки и 73 в събота не ми допада. Предварително благодаря!

# 54
И аз мога да дойда.Моят палавник откакто отучихме бибата не спи следобед.

# 55
И аз мога да дойда.Моят палавник откакто отучихме бибата не спи следобед.
Супер Hug НЕ смея да се зарадвам, но дали  пък няма най-сетне нашата дългоочаквана среща да се  осъществи Rolling Eyes

# 56
Как мина срещата? GrinningМен ме достраша в тоя студ да го извеждам,пък май и аз нещо се разболявам.

# 57
Съжалявам,че не можах да дойда,но Коки снощи си удари главата в парното и ходихме  до Пирогов да го лепят.Хич не ми беше до срещи,може би някой друг път.Вие как изкарахте?

# 58
Tricky , много неприятенн инцидент сте имали...Днао малкич е добре!
Елинка, съжалявам че не дойдохт еи вие.Трябваше да се обадиш= щяхме да ви вземе и транспортираме до там Peace
Иначе- срещата се сътоя 3 пъти ураааааааааааааааа Party Party Party
Бяхма аз с Дари, Тоси  с Ели и Томасе с двете принцеси.Малката обра точките Joy.
Беше ми много приятно и се надявам да направим това традиция Wink и да се срещаме по-редовно.А като се затопли, вече няма да има   измъкване и оправдания Naughty
ааааааа- щях да забравя.И една неизвестна за нас мама  с двама юнака се престраши да се обади.Чете ни  темичката и обеща да се появи вече не като гост Wink
Томасе носеше фотоапарат и направихме снимки на децата.Когато  има възможност предполагам ще ги качи, че поне ако  познаете децата ни по улиците, да се престрашите и да ес обадите Wink
Ами - това е отчета от мен.Чао засега!

# 59
здравейте мами от квартала  аз сам непознатата мама с двете момчета дани на 6 и любо на 1.9м.  благодаря ви за приятната компания в сабота много ми харесаха всички момичета-малки и големи дано барзо се затопли времето и да се виждаме по-често.успешна нова седмица

Общи условия

Активация на акаунт