гр. София - Овча купел

• 35 460
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Овча купел 2
Я,нова темичка  Hands Clap.Ribkata,много е хубава  bouquet.
Не съм от най-честите посетители,ама да се запиша.Ще кача и някоя снимка в албумчето,който ни познае да викааааааааа.

# 31
Хехее, ама ние си подкарахме тази темичка  Mr. Green

Мами, страхотни снимчици  Hug Аз също качих малко  Blush
Нюня, малката принцеска много е пораснала, да ти е жива и здрава!

Томасе, все се чудя как след раждането си вдигнала каката за снимка, аз не можех, много ми тежеше още тогава  Crazy

Полим, добре дошла!  Hug Почивай си повечко и се радвай на малкото време спокойствие преди раждането  Mr. Green , после вече няма такова  Joy  Стискам палци всичко да мине по вода  Praynig 
П.С. Моя приятелка миналата година трябваше да роди в края на март, а роди на 18ти февруари  Mr. Green . Обажда ми се тя да ми честити рожденичката /на 19ти февр./ и ми казва: Аз също приемам поздравления!  #Crazy  Аз въобще не зацепих за какво ми говори  ooooh!  Трябваше ми пояснение  Joy  Сега мъничето ще прави годинка и е голямата радост на мама и тати!!!

Лека и спокойна вечер на всички! Аз днес след изпит си поспах едно хубаво следобяда, но още не знам дали съм го взела, дали са ми го дали или са ме скъсали  hahaha    love001 целувчици на всички ви и се усмихвайте по-често!

# 32
Я,нова темичка  Hands Clap.Ribkata,много е хубава  bouquet.
Не съм от най-честите посетители,ама да се запиша.Ще кача и някоя снимка в албумчето,който ни познае да викааааааааа.
Май съм ви виждала GrinningДа не живеете някъде в старата част?

# 33
  • София/Овча купел 2
elinkata,във втора част сме,точно до болница Доверие.

П.С. Моя приятелка миналата година трябваше да роди в края на март, а роди на 18ти февруари  Mr. Green ...

И аз трябваше да родя на 26.01.2006г,но девойката не изпускаше да изпуска купона покрай Коледа и НГ и излезе на 20.12.2005г hahaha.Голяма изненада беше  baby.

# 34
да се запища и аз в новата тема

# 35
  • На края на вселената!
ribkata, тази снимка, на която гушкам и двете, не е след раждането. Правена е на 40 дни на бебето. Но и на мен след раждането каката ми се видя натежала с 5кг и едва я вдигах.

# 36
Здравейте и от мен отново, скоро не съм писала тук. Сега видях албума и качих 3-4 снимки. 

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 13:04 от Petty

# 37
  • На края на вселената!
Да си похваля мъничката

# 38
Браво на малката Лина HugГоляма сладурана е! Grinning

# 39
  • На края на вселената!
Благодаря! Но това е бебето Кати  Grinning

# 40
Лелеееееееее, къде блея ooooh! ТО имало нова темичка.
Рибке, благодаря че се погрижи  bouquet Какво стана с изпита?
ТОмасе,  Кати е готова за смостоятелни разходки и срещи с каки и батковци Grinning.ВИжя, запалила е моторетката.Сега оства и ти да се присъединиш към нейния  ентусиазъм и да  видим Wink
Хайде, дано тази темичка да ни е  на късмет и не откараме до май  месец Joy, че ще се класираме за най-икономични и пестеливи в списването на теми.
МЕжду другото пуснах запитване до Кауфланд с въпрос кога ще отворят магазина си в квартала .Ето какво ми отговориха:
Уважаема г-жо Великова,

благодаря за Вашия email и най-вече за интереса към Кауфланд България.

Съжалявам, на този етап все още не сме в състояние да посочим срокове, в които ще бъде открит нашия хипермаркет в кв. Овча купел.

С уважение
Илиян Павлов
Ръководител сектор
"Клиентски Маркетинг"
Кауфланд България
 Crazy
МНого конкретно - няма що.А на всичкото отгоре  набират персонал ooooh!

# 41
  • Sofia
Здравейте,
 Ние живеем в Овча купел- старата част и ще се радвам да си контактуваме....
Моята бебка е на почти 5 месеца и е много послушна засега. Grinning

# 42
Здравейте, милички!  Hug
Моя милост си взе изпита от петък  newsm44 , но чак днес си разбрах резултата  Crazy
Иначе се занимавам с температурки от събота - малката ми вдига 38 и нещо постоянно оттогава и я водиме по доктори. Май й растат кътници, но все пак пуснахме кръв и урина. Тъпото е, че чак утре следобед ще се разберат резултатите, а дотогава може вече и да сме се оправили  Praynig  Не могат ли по-бързо да действат. В крайна сметка с температура сме от 3 пълни денонощия  Crossing Arms

Велмар, благодаря за инфото! Аз разбрах, че за Гергьовден вече ще си пазаруваме в Кауфланд  Laughing 
Томасе, голяма кукла е Кати! Как се е изправила толкова рано  #Crazy

Отивам да гледам снимки  Mr. Green

# 43
  • София/Овча купел 2
Здравейте.
ribkata,поздравления за изпита и бързо да се оправяте,дано са само зъби.
И на нас ни били излезли нови кътници,а аз се чудя какво ми е на детето newsm78.Днес я водих при Хлебарова да я преслуша,че кашля.Каза,че е от зъбите,а и имаме възпалена трета сливица та и от нея така.Нищо притеснително де.По тоя повод,ще споделите ли кой педиатър посещавате,къде се намира и отзиви,че тази жена ме дразни много яко и искам да се местим,а нямам идея къде.
А къде ще се подвизава Кауфланд в ОК,че не съм разбрала?

Томасе,малката е голяма сладурка Hug.

# 44
Нюня, аз водя децата във Военна болница при д-р Лисичкова, на ет.1.  А Кауфланд го разполагат в началото на Овча купел, от Красно село насам, първия светофар на нашия квартал като се мине и вляво на една голяма поляна, по линията на автобус 11 примерно.  ooooh! ама и аз как го обясних  Mr. Green /просто не знам кои номера на блоковете са там/.
Нюня, сетих се да питам, пък и друг да сподели, какво подарихте за рождения ден на малката? На нас ни предстои съвсем скоро Втори рожден ден и започват вълненията по подготовката! Взехме конструктор и една блузка. Искаше ми се по-интересни дрешки да й взема, но за "скромните" 40лв в Търговския имаше панталонче или сукманче, представяте ли си  ooooh!  Сега гледам, че са позаредили нова стока зад Дайски в магазинчетата.

Айде лека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт