гр. София - Овча купел

• 35 785
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Мария83, септемврийчета сме и ние, честита ви месечинка днес (като ти гледам лентичката), ако идваш насам пиши, че аз не карам и джиткам само из квартала през седмицата.

Булечка, ние сме съвсем близо - аз съм 409А (един розов)

# 166
Булечка, ние сме съвсем близо - аз съм 409А (един розов)

Ей, супер, може да се разберем да се видим някой ден, ще се радвам, пиши на Лични, ако искаш Hug

# 167
Здравейте!
Ще се радвам да си организираме срещичка.Аз съм в блок 3.  Simple Smile

# 168
  • София
И на мен ми омръзна да обикалям улиците или да седя по градинките сама. Аз съм в ОК2 и до края на седмицата съм на линия, така че ако има среща, свиркайте.

Ани, аз живея съвсем близо до теб. С оранжева количка съм с едногодишна палавница най-често с розова шапка.Обади се, ако ни видиш или пиши на лични да пием някоя сутрин кафе.

# 169
Ани, Лиличка, много ще се радвам да се уговорим и да пием по кафе или сокче някоя сутрин Hug Например към 10.00ч. в "Клуб 43" или другаде, само кажете, ако искате компанията ни Hug

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 21:35 от Bulechka

# 170
  • София
Булечка, аз съм "за" среща, даже ако кажеш и утре съм на линия!  Simple Smile Клуб 43 едно кафе срещу училището ли е?  Ако е това е малко кофти за ходещи разбойнички  Wink Все пак ако искаш някъде може да се чакаме и след това да решим в движение. Само кажи кой ден (до петък вкл., че после изчезвам за малко), в колко часа и ние сме на линия!  Hug Който иска да заповяда също!  Peace

# 171
Страхотно момичета,навита съм  Simple Smile

# 172
  • София/Овча купел 2
Охоооооооо,срещичка организирате,а newsm78 Mr. Green?
За съжаление аз съм на работа през седмицата,а точно този уикенд майка ми ще ни бъде на гости.Ако се организирате по-натам може да дойдем с Мими.Само като предложение,няма ли да е по-удачно за срещата кафето с/у Феникс?Там има разни забавления за дечицата,а е и заградено и няма къде да щъкната малките крачета.

# 173
  • София
Супер, заформя се голяма среща!  Hug

Малко офф, niunia, честито за втората ти линийка!  Hug Искрено се радвам на такива линийки!  Heart Eyes

# 174
  • София/Овча купел 2
Супер, заформя се голяма среща!  Hug

Малко офф, niunia, честито за втората ти линийка!  Hug Искрено се радвам на такива линийки!  Heart Eyes

Благодаря много,дано само устискаме до края.

# 175
  • София
За срещички си говорите... Така ми се иска и на мен да разходя тумбаче из квартала... Ама хич не знам къде са тези места, ако приемате нови кандидатки за срещи - само опишете местонахожденията  Embarassed . Аз по принцип през седмицата съм на работа и се прибирам в квартала чак към 18.30, но през уикендите съм си в къщи...

# 176
Здравей Сиската !
Ти в коя Ок си?Ние с една майка се срещаме в клуб 43 това е до бл.43.Чух,че много майки ходели във Феникса,ако го знаеш къде е.Аз лично не съм много наясно къде се намера,защото съм още нова в квартала,става въпрос за ОК2.Виждам ,че ти имаш още време до финала  Grinning,а на мен ми остават 2 седмици Simple Smile.Ще се радвам да се запознаем  Hug

# 177
  • София
Ани съм точно до Кауфланд - предполагам, че го знаеш. Може наистина да се съберем... Пиши, ако решиш и на лични да не спамим темата  Embarassed

# 178
Здравейте!Имам много спешна молба!Ако някоя от вас е чула да се дава квартира в района,нека ми пиши на лични.Че нашите хазяи са решили да продават апартамента,в който живеем и трябва спешно да търсим апартамент.

# 179
Момичета, хайде да си спретнем една форумска срещичка, а???

Да изберем място, което е удобно за всики, някъде, така да се каже "по средата" и да се запознаем, пък и количките да бутаме заедно, че на мен самичка ми е малко скучно Sad

Давайте идеи!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт