гр. София - Овча купел

• 35 467
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Аз по темата с педиатрите в района не мога да се включа Grinning, но имам предложение към всички вас.Хайде да си направим една среща тези дни и да се запознаем най-сетне.Тъкмо ще подпишете и подписката за детските площадки Wink

Aз съм "За" с двете ръце!!! Hug Само, ако може Embarassed да е след сряда, че с бебо сме на гости при моите родители!!!

# 241
Добра идея, обаче аз мога само събота или неделя, че бачкам  вече Sunglasses

# 242
Добра идея, обаче аз мога само събота или неделя, че бачкам  вече Sunglasses

За теб специална допълнителна  съботна среща Wink

# 243
Здравейте и от мен,
Много хубава инициатива с радост бих се включила.
И на срещичката ще дойда.
Ние записахме Денис при д-р Хлебарова, защото ни я препоръчаха.Ходили сме 2 пъти и съм доволна. Каката ни е при друг д-р защото от скоро сме тук.Та  докторка на каката ни препоръча да запишеме бебето при д-р, който ни е по-близо, щяло на мен да ми е по лесно, идвало зима и др. такива.

# 244
Здравейте момичета!
Отдавна не съм влизала тук.Да ви попитам някой има ли мнение за д-р Стоянова от МБАЛ Доверие.Записани сме при нея и искам да чуя и вашето мнение.
Благодаря ви предварително  Hug

# 245
Здравейте мами от Овча купел,
Много ни е актива темата... Joy

Днес бяхме на лекар, защото ни е запушено нослето и цяла нощ кашляхме. Еми .....да похваля д.р Хлебарова. Отново останах доволна от прегледа. За д-р Стянова не мога да кажа нищо, нямам познати които да са записани при нея.

# 246
Уф, хич не е активна темичката... CrazyРовя наколко страници назад , за да я открия.МОмичета, хайде утре следобед да направим една среща Grinning Времето се очертава хубаво.Аз взимам Дари от ясле към 16 ч и после сме на линия.Днес също е слънчево, но  ми се струва невъзможно да се оргазнизираме за толкова кратко време....Ако все пак някой види поста ми, да знаете че след 16 ч мисля да сме в измисления парк пред 510 блок Peace

# 247
Мами в ОК1, някоя от вас да знае случайно къде ни е топлата водичка Sad

# 248
И ние от ОК 2 сме без топла вода от обяд  #Cussing out
Някой знае ли кога ще я пуснат?  newsm78

# 249
Здравейте, сладурки и сладурковци!

Отдавна не съм писала, ходя на работа, едното лапе на ясла, а другото вече на училище  Mr. Green Големи емоции, голямо нещо. Но едва 2 седмици на училище, а децата нямат никакъв респект, уважение и съвест. Родители звънят в час на децата си по мобилните, а изрично ни бяха предупредили да не го правим, защото се нарушава часа и спокойствието на всички. Един мобилен вчера бил използван като топка в коридора и са си го подритвали. Дано родителите да започнат повече да говорят с децата си, че ще стане ужас.

Бъдете здравички в това променливо време, пазете бебетата от изсушаване на въздуха, че веднага се запушват носленца и гърленца! А срещичката да ви мине сладкодумно и да разказвате!

# 250
Рибке, радвам се че се разписа Grinning КОга Grinning ще се видим Wink Хайде- и другите момичета- днес се очертава чудесно време...

# 251
  • София
Здравейте момичета,

ние от скоро живеем в старата част на Овча Купел и искам да се запиша в темичката.  Hug Родителите ми живеят в ОК2 и там съм живяла доста години, така че районът ми е много познат.  Mr. Green Ако скоро има среща ще се включим и ние с дъщеря ми.  Peace

# 252
Здравейте!Ние живеем в О.к.1,бл.510.Ще се радвам да се запознаем.

# 253
привет, мами!
Искам да попитам тези от вас, които позват държавната детска кухня - от къде сте купили бурканчетата, които искат от там?
Благодаря!

# 254
Здравейте!Ние живеем в О.к.1,бл.510.Ще се радвам да се запознаем.
Ние пък сме в 503  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт