гр. София - Овча купел

• 35 478
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Мами, здравейте аз също съм от ОК 1 и съм нова в квартала. Бременна съм в 8 м.,надявам се да ме въведете в нещата в квартала. Сега съм на тема педиатър,ако имате някакви препоръки да ми споделите.......много ще се радвам.

# 256
Мами, здравейте аз също съм от ОК 1 и съм нова в квартала. Бременна съм в 8 м.,надявам се да ме въведете в нещата в квартала. Сега съм на тема педиатър,ако имате някакви препоръки да ми споделите.......много ще се радвам.
Педиатър не мога да ти препоръчам, защото от нашия не съм изключително доволна, но ако нещо друго ти трябва, питай. Ще помагаме с каквото можем  lalalala
кога ти е термина?

# 257
Термина ми е 27.11, но другата седмица мисля да планувам секцио за 15-16.11.

# 258
Добре дошла selza Hug

В кой блок си, и аз съм от ОК 1, в 405-и блок съм

Нашата педиатърка е в 403-и блок, доволна съм,казва се Обретенова Wink

# 259
  • София
Здравейте всички! Да се запиша и аз. До две седмици ще станем съкварталци. Имам двама синове на 2,5 и 10 години. И ние ще търсим нов педиатър, тъй като досега сме живяли в центъра и старото джи пи ще ми стане доста далече. Ние ще сме в 612 бл.

# 260
Здравейте всички! Да се запиша и аз. До две седмици ще станем съкварталци. Имам двама синове на 2,5 и 10 години. И ние ще търсим нов педиатър, тъй като досега сме живяли в центъра и старото джи пи ще ми стане доста далече. Ние ще сме в 612 бл.

Mimi75

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 16:05 от Bulechka™

# 261
Аз съм точно до НБУ, за другите блокове съм още неориентирана,знам само каде е пазерчето-до което още не съм ходила.Бях чувала добри отзиви за д-р Хлебаркова...?

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 19:29 от selza

# 262
  • София
В коя поликлиника е д-р. Хлебарова? Някъде бях чела за нея. Дайте отзиви за нея.

# 263
Аз съм точно до НБУ,

Хa!!! Ние сме на 10 мин. от НБУ, но често ходим до там, имаме много приятели в НБУ, може да се видим някой път!!! Wink

# 264
Хайде и аз в кюпа в близост до НБУ Simple Smile 
Радвам се че т емичката става малко по-активна Peace
 Аз да си при Peaceная, онзи ден гледах вторачено едно детенце с майка си, и докато мислих откъде ми е познато... Thinking си тр Thinkingгнахме.Е малко късно но се сетих- - Данимакс...привет Grinning

# 265
Аз да си при Peaceная, онзи ден гледах вторачено едно детенце с майка си, и докато мислих откъде ми е познато... Thinking си тр Thinkingгнахме.Е малко късно но се сетих- - Данимакс...привет Grinning

Възможно е, ходихме на ваксина в 403ти блок оня ден сутринта  Laughing ако става въпрос за там, обади се другия път като ни познаеш

# 266
Mimi75 - Хлебаркова е някаде в ОК, но не знам каде е точно, имам и само някакав gsm, но още не сам звъняла на него.
Bulechka, Velmar - Щом сме си наблизко ще се видим да поклюкарстваме smile3508

# 267
ДАни, малко да оспамя.... Blushама- да уточним за по-сигурно ,4е да не налитна на коя друга мама  чието дете има прилика с твоето Joy Беше с розово-син анцунг newsm78
Останалите- очаквам предложение за среща Grinning

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 20:21 от velmar

# 268
ДАни, малко да оспамя.... Blushама- да уточним за по-сигурно ,4е да не налитна на коя друга мама  чието дете има прилика с твоето Joy Беше с розово-син анцунг newsm78
май не сме били ние   Laughing

# 269
ДАни, малко да оспамя.... Blushама- да уточним за по-сигурно ,4е да не налитна на коя друга мама  чието дете има прилика с твоето Joy Беше с розово-сиВ анцунг newsm78
май не сме били ние   Laughing
Rolling Eyes
Бях готова да се обзаложа.... Crazy .В изкуствения парк  сутринта беше случката..
Уф- както  Confusedи да е .Добре че не се сетих  за приликата  на момента,че кой знае как щеше да ме гледа жената Joy

Общи условия

Активация на акаунт