гр. София - Овча купел

• 35 789
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Hug
Искам да ви питам дали знаете защо спират постоянно водата?От десетина дни насам всеки ден нямаме вода.Пускат я следобяд и тя е една мътнааааа CloseЗнаете ли нещо по въпроса?Заради строежите ли е така или правят ремонти, изобщо докога ще я караме без вода?

П.П.става дума за блоковете 600...незнам дали в целия квартал е така или е само при нас

аз съм в 405-и блок, но Слава Богу нямаме такъв проблем сега, но го имаше преди около месец и бях бясна направ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 136
  • София
Мили мами - приемате ли още членове на вашето клубче? Аз съм кандидат мама - бременна в 4-ти месец, от ОК бл. 604, точно при Кауфланд.

Руми - аз не съм забелязала такъв проблем при нас, но снощи се прибрах късно..., ако чуя нещо ще пиша.

# 137
Мили мами - приемате ли още членове на вашето клубче? Аз съм кандидат мама - бременна в 4-ти месец, от ОК бл. 604, точно при Кауфланд.

Привет!  bouquet

Добре дошла! Hug

# 138

Руми - аз не съм забелязала такъв проблем при нас, но снощи се прибрах късно..., ако чуя нещо ще пиша.

Привет  bouquet Аз съм в 602-ри.
За водата да ,чукна някъде, от няколко дни сме обратно в цивилизацията Grinning Дано не я спират пак, че е кошмарно...

# 139
  • София
Руми, може и да сме се засичали я по магазините, я по спирките... Знае ли човек. На мен би ми било интересно да се запознаем мамчета.

# 140
  Привет!Ще се включа по-късно! Grinning

# 141
  • София
Да видим днес ще има ли останали без вода... Сутринта като пътувах с автобуса и на един от строежите се виждаше доста висок гейзер вода - явно има спукан водопровод... Споделете, ако сте чули нещо...

Hug

# 142
Да видим днес ще има ли останали без вода... Сутринта като пътувах с автобуса и на един от строежите се виждаше доста висок гейзер вода - явно има спукан водопровод... Споделете, ако сте чули нещо...

Hug

smile3516 Абе, тия хора постоянно правят грешки при строеж!  smile3506 Наскоро нали и във Варна за пореден път оставиха половината град без вода, заради спукана тръба на ВИК.
Засега имаме вода, де, но и ние на улицата си имахме теч 2-3 дни и не знам какво чакат, за да го оправят.
Малката ми муцунка е с червено гърло и сме се изолирали от децата  newsm34  Излизаме си самички и обикаляме улиците  smile3502
Велмар, разминали сме се с теб  Heart Eyes  Не съм си чула телефона, били сме навън и от чантата се заглушава. Една седмица се кумим  Mr. Green

# 143
Привет и от нас!!  bouquet

В сряда ще кръщаваме Косьо, точно на имения му ден (21 май - Св. Св. Константин и Елена)  Много се вълнувам

Болничките оздравяват бързо Hug

От нас до скоро Hug

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 13:49 от Bulechka

# 144
Ееейй, Булечка, дано всичко мине по план и да се почерпите за здраве   Grinning Flutter

Днес беше адска жега навън, направо ми прилоша  Crazy , а бузките на децата станаха едни розовииии /като блузката на Рони, с която беше  Joy /.
Другата седмица свекърва ми ще идва да ги вземе за един месец. А аз ще ходя на лекции и изпити  #Crazy  Дано ми мине бързо времето, защото без се побърквам  Sad  Отсега ми е мъчно и ми се ще да се съсредоточа повече в ученето, че малко остана и не трябва да се излагам  Rolling Eyes

Лека нощ и сладки сънища!

# 145
Ееейй, Булечка, дано всичко мине по план и да се почерпите за здраве   Grinning Flutter

Кръщенето мина чудесно, бебо през цялото време се забавляваше и смееше и много внимателно слушаше отеца, сякаш разбира какво му казва, а когато го топнаха в купела със светена вода, направо пощуря от радост, той много обича да се къпе, та беше весело и забавно за всички и мина много леко!!!
В ресторанта после малко поспа и през цялото време не се усети, че има бебе

# 146
  • София
Булечка - а снимки?Ама той невероятен сладур Косьо - усмивката му е неповторима!   bouquet

# 147
Булечка - а снимки?Ама той невероятен сладур Косьо - усмивката му е неповторима!   bouquet

Свалила съм ги на компа, но трябва и да ги намаля... пусто време време все не стига, но обещавам  днес да пусна поне 3-4  Hug

Снимки тук!

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 16:38 от Bulechka

# 148
здравейте момичета
булечка честито ти християнче да ви е живо и здраво и многосте хубави на снимките
момичета на нас още малко ни остава от ремонта и дугата седмица почва великото преместване, вече нямам търпение искаям да се нанасяме и всичко да е монало
надявам се като се оправим с пренасянто да си направим срещичка и да се запознаем
айде лека вечер и до скоро

# 149
Хей, къде сте всички???? Времето  се затопли и явно всичи сте  по разходки.Аз скоро откирх Мак Дак Blush и вече ставаме редовни посетители.Ако искате- може да се видим   там  някой следобед? Хем  и ние може да направим по-успошен опита д а пием кафе , макар и с децата CrazyНие ходим след 16ч, след като взема Дари от ясла Peace

Общи условия

Активация на акаунт