МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 131
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Няма защо, важното е да свърши работа и детето да се оправи бързо!

# 121
Получих покана да се присъединя към вас, нищо, че официално ще стане чак през септември.
Приемате ли ни в отбора? Hug

# 122
Добре дошла, Вечерница.
Приемаме и още как! Разкажи нещо за себе си и децата. Ако дадеш данни за рождени дни, имена и т.н., нашата Цоци ще те запише на първа страница в следващата тема.

Приятен ден на всички мами и обкръжението им.
   bouquet

# 123
Добре дошла на Вечерница! Hug Страхотен ник имаш! Ще взема и аз да се прекръстя на някоя звезда. Rolling Eyes
Много се радвам, че се видяхме вчера. Много ми беше приятно. А и беше много интересно - многодетни майки в детски клуб без децата. Добре, че на Теди дечицата дойдоха, та ни отсрами.
Ех, това пролетно слънце навън, такива мисли и спомени ми навява. Още повече ми се приходи на зелено! Завиждам й на Цоци! Peace
Хайде лек ден на всички и давайте идеи за хижа за срещата през май! Hug

# 124
Получих покана да се присъединя към вас, нищо, че официално ще стане чак през септември.

Йе-е-е!  Hands Clap  superuu

# 125
Честита рожденничка на Велина 70 !!!

Добре дошла на мама Вечерница.И аз очаквам повече информация за цялото семейство и разбира се снимки
Пълноценна почивчица на Цоци и Лъчо
Май- неуместно пожелание ...хората близнаци ще правят пък аз-пълноценна почивка Joy Joy Joy
Цитат
В работата едно такова - тъпо smile3515 smile3507, дребни началници се правят на големи шефове, клюки бременна ли съм (на мен не ми се разказва на цялата служба защо искам 4-то дете и не съм уведомила никой, освен прекия си началник),
Наслуки коментара ми се побира в една дума -ГАНЬОВЩИНА
Пешеходке меси си питката, според мен още  ще предпочита стария- познат метод на предвижване,( като чета и каква е хитруша
Цитат
новото умение се практикува в много краен случай- когато разстоянието е такова, че не си струва да седнеш и да допълзиш до точка Б...
но нали направи 2-3 крачки сама.Аз питките ги обичам и виртуални Laughing
Наде ,ти кво се размечта
Цитат
Ех, това пролетно слънце навън, такива мисли и спомени ми навява. Още повече ми се приходи на зелено!
Залягай над английския ,че и работа започваш  Wink
За днес толкова от мен че ми свършва времето а и аз искам да почета в другата тема.Намерих и една тема където се обсъжда сребърната вода и лечебните и свойства. Много ме заинтригува....Вълшебна ти имаш ли мнение ? Сподели ако обичаш. КаНиМа, дали пък не може и за вашия проблем да помогне??????????? newsm78
Прегръщам ви  Hug

# 126
само да ви покажа Галин в предишният си живот Joy
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5016637

Peace Peace

И ние се разписваме при болните. .......пак имам опасения за работното си место SadА и как ли ще гледа евентуалното ново ръководство на една многодетна майка (и то с толкова малки деца)???????????????
Е и една хубава новина -От днес имаме работещ татко.Болничните на Венко свършиха и той отиде да си командва войниците, ние се отървахме от равнис и мирно Joy Joy Joy(шегичка)

Тъщичке,да оздравявате бързо ,бързо...Стискам палци да се задържиш на работното си място...А Венко да не е военен...и моя мъж беше,ама сега ние сме на равнис и мирно Wink

В Седмичният Труд днес има моя рецепта......при кулинарната рубрика!

Цоци  Hug Браво! Изпревари ме ти...и аз се кандидатирах...аме беше късно вече...Сканирай вестничето да го видя   bouquet

Да сте чували за алергия към вода ...

КаНиМа,първите месеци в Испания ние имахме големи проблеми с кожата...люспи,пърхут....и само от водата...постепенно свикнахме....Тук обичат да я хлорират ,понякога мирише ужасно....

Ох, не мога да пиша повече - от скапания лаптоп съм и това плъзгащото ще ми скъса нервите - нямам друга мишка!  Twisted Evil

За това не ги обичам аз тези малките  ,Пешеходчице....Mr. Green

Нелето,непременно,от кога му се каня на Разлог... Heart Eyes

Отивам да погледна пак снимките на Габи,направо ми пълнят душата,показах ги на мъжа ми,а той милия нали все се занимава с това парно каза,че е крайно време да се ориентираме към местности с по-топъл климат Mr. Green

bouquet  Пиги,аз какво ти казах още преди!  Grinning

ГабиС, какво стана със синчето и компютрите?

Ами Стоян няколко учебни часа разказвал за предимствата на МАС...всички...и учители ,и ученици останали много доволни.Снимали го с камера,за да може да го показват на тези,коите не са били там...Ще видим сега какво ще стане с дарението...

Габи - скоро не си писала нищо за децата си - какво става с колегата?

Раде,пиша аз ,пиша,ама ти не четеш  Thinking ...за Стоян писах горе...Гого учи дистанционно,ходи на гребане,айкидо,помага на татко си ,когато може,а нощите срешу събота и неделя е охрана в една дискотека...Давид прояде в стола в училище и аз съм най-щастливата мама на света !

момичета влизам да ви поздравя специално от Цоци.Заминават с Лъчо на Предела за уйкенда.

Е-е-е....най-после...чакам снимки зелеееени ! Heart Eyes :

Добре си ни дошла,Вечерницаbouquet Hug Hug

Много се радвам, че се видяхме вчера. Много ми беше приятно. А и беше много интересно - многодетни майки в детски клуб без децата. Добре, че на Теди дечицата дойдоха, та ни отсрами.

...искрено ви завиждам на срещичките  Peace

Честито на рождениците!Да са много щастливи!

Аз ще бягам,че децата имат другата седмица три поредни дена карнавал...и майките правим костюмите в училище...Четиригодишните момченца ще бъдат иберийци...голямо шиене пада,лепене...после ще показвам снимки...В един от дните ще бъдат със собствени костюмчета...още се чудя какъв костюм да му правя...Той нашия Мики Маус, ooooh!та Мики Маус...е...може и Мики Маус да е .

Целувам ви!  bouquet

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 19:55 от gaby_s

# 127
Благодаря ви за милото посрещане.  Hug
Имам си два разбойника засега, третия е на път. Надявам се на момиченце, ама квото дойде, само да е здраво.
Дъщеря ми е родена на 23.06.2000 - Мирел Клементин. Синът е на 09.05.2003 - Леонард Алойс Калоян.
Живеем в Германия.
Снимки - Мирел, Леонард, семейството

# 128
Е-е-е....най-после...чакам снимки зелеееени ! Heart Eyes :

Е, аз ви гарантирам, че няма да се зелени, щото тук има мнооооого сняг! А и като знам от вас за какво отиват на Предел, едва ли изобщо ще видим някакви снимки  Joy

Вечернице, много са ти хубави децата, а и много хубави имена имат. Какъв е по народност съпругът ти? В коя част на Германия живеете? Моята зълва живее там вече повече от 10 години, но все още не е семейна... Желая ти лека бременност   bouquet

# 129
Забравих да ви се похваля: днес водих децата на ски... Оставих  Яна на майка ми (тя е винаги насреща  Heart Eyes), взех за кеф и баща ми, който не се беше качвал на ски сигурно от 10 години. Е, излезе, че ученикът е надминал учителя си - карам по.добре от него  newsm44    А дребните са истински изтребители... Откривам ски-училище, който иска - да заповяда  Heart Eyes

# 130
Hug Neleto,браво на скиорите ! А снимки от Цоци ще има,въпреки другото  Wink сигурна съм...
 HugВечерница,сладки дечица имаш...как само си направила албумчетата...  Heart Eyes Heart Eyes Лека бременост и от мен.Пожелавам ти една сладка принцеса!

# 131
  • Варна
Вечерница, здравей и добре дошла! Прекрасни дечица и отлична фотографка! Ако не е тайна - каква  е професията ти?

neleto, вече ми е противопоказно да ти чета постовете!  Laughing то не стига малката хубавица, ами сега и скиорски новини!

# 132
  • София
Тъща 3, къде чете за сребърната вода?

# 133
# 134
  • През девет земи в десета
 wavey  love001 

welcome Вечерница,много хубави снимки,май фотографията ти е хоби Hug

Ние днес бяхме по-добре,позволихме си една разходка навън,не съм излизала от две седмици,Цвети сама си обува обувките и слага шапката само и само да я изведа за малко,а мене ме е страх,ако отново ни кихнат някой вирус,вече не остана антибиотик,който да не сме пили #Crazy Все пак настроението ми е много по-добро,след разходката и благодарение на вашата подкрепа Party
 Лилибон отново благодарности,толкова се притеснявах,че правим инхалации,но не както е редно Hug 

Ето го Цветето с апарата,вече свикна,настанява се на леглото и чака да го пусна,явно я облекчава

Общи условия

Активация на акаунт