Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справят бабите с полетите?
Как да се подготвя за пътуване с бебе на 7-9 месеца?
Какви са преживяванията на други майки при премахването на пелените?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справят бабите с полетите?
При пътуване с бебета, бабите могат да се подготвят по различни начини. Важно е да планирате пътуването внимателно, като изберете по-малко летище, намерите подходяща компания и научите някои основни думи на английски. Също така е добре да имате пари в брой, да знаете процедурите за прекачване и да сте готови за всякакви ситуации.
-
Как да се подготвя за пътуване с бебе на 7-9 месеца?
За пътуване с бебе на тази възраст е добре да се подготвите внимателно. Важно е да имате подходяща седалка за кола, количка и да сте запознати с процедурите на летището. Също така, е добре да планирате престоя си в родината и да сте наясно с митническите процедури. Не забравяйте да опаковате необходимите продукти за хранене и грижа за бебето.
-
Какви са преживяванията на други майки при премахването на пелените?
-
Какви са мненията за доставчиците на интернет в Канада?
-
Какви са резултатите от ваксините за деца?
Погледни темата от началото, там също има инфо от канадските майки като бях задала същите въпроси, за което отново много благодаря
Не знам защо взе да се дърпа и не иска да ми дава изследванията, уж в началото разправяше, че нямало проблем...Но като са написани на бланка, мисля че ще е ок. На тази бланка мисля да преведа кръвната ми група и тази на мъжа ми, последните резултати от кръв и урина (самите стойности ще впише лекарката), васерман и друго не се сещам?!? Как мислите, това дали ще свърши някаква работа на лекарите в Канада като нямам оригиналните изследвания?
Тук в София е едно гадно мъгливо времето. 

А за голеееееееееееми хубави целувки ходя до Лавал. Въобще и изобщо споделяйте кой какво търси ще го намерим с общи усилия ако го има на и около острова.