"Дневникът 34" - една година заедно

• 13 533
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Милички черпя ви-имам шестица по предмета който никога не съм мислила че ще успея да имам шест(до сега все до 5 стигах) - явно крема, който й направих й хареса и теорията знаех много добре Hug  bouquet Party Party
студен чай, коктейлче и плато с плодчета Mr. Green
Аз отивам да си почивам-днес се разходих 2 часа с една приятелка по магазините  Grinning Grinning и добре си потренирах така hahaha
Устоях на много вкусотийки и хапнах за обед 2 пълнозърнести кроасана(малки) и малко фъстъчки.
В Пикадили бяха така заредили с торти, петифури и всякакви сладки-направо имах чувството че за цял свят-много много бяха сладките... Но аз си казах-НЕ Mr. Green Heart Eyes
В единия магазин се харесах много на огледалото hahaha Ама то с дънки не се виждат някои недостатъци(нали жените все търсят да са перфектни Blush)
На всички простете че не пиша поотделно но Hug сега отивам да нанкам... Остана само 1 изпит и 6 дни до края Thinking ще успея пък Crossing Arms   bouquet

# 256
  • София
Браво , Иле, сега заслужена почивка! И много са вкусни почерпките както винаги! Hug

# 257
Благодарности на Chocolata и jedira за експресните и полезните отговори newsm20

Поздравления на iguanka за успешно взетия изпит! smile3501

Хубава вечер на всички вас момичета!!! Wine Glass lovekiss

# 258
Здравейте момичета   bouquet

Идвам за днешния отчет:
кафе с мляко, кис. мл. с овесени ядки и сега последно банан и плодово кис. млекце  Mr. Green Толкова за днес  Party Надявам се поне  Whistling

iguanka smile3501 ти си просто супер  thumbsup

Chocolata, мерси мила, Hug вече съм по-добре  Peace

Лека вечер на всички  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 259
  • Cacao Land
Алю, банда, де сте бре?
Аз съм цял ден като парцал, хич не ми е добре. Нямам сили за нищо, даже една разходка не си направих. Дано утре се почувствам по-добре, че психически имам нужда да тренирам Praynig

закуска: овесени трици с пр. мляко
обяд: голяма филия ръж хляб с лъжица масло от кашу
сл. закуска: ябълка
вечеря: не съм решила още, но каквото и да е ще бъде задължително съпроводено с много чесън, да гоня гадните бацили #2gunfire

# 260
  • София
Шоки, оправяй се , миличка! Hug Hug
На всички приятна вечер!  Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Провалих се с диетата ОТНОВО  #2gunfire

Игуанка
много си ранобудна  Mr. Green

Мис Каприс поздравления за диетата и килцата   bouquet

Шоки  Heart Eyes

Нова тема в неделя...

Целувки на всички  Heart Eyes

# 262
здравейте дневничета  Hug

аз съм първа днес и кафето е от мен

MissCaprice - в момента съм на режим - иначе ако ме видиш какво количество храна изяждам - ще паднеш  ooooh! - но пък в момента ми е едно лекичко и хубаво, а утре ми е свободен ден и вече си мисля какво ще ям цял ден  smile3508

да се похваля - влязах си в дънкитеееее  newsm44 newsm44 newsm44
сега съм на върха на щастието

ето го и отчета за вчера

закуска - фреш + чай

обяд - мляко с нес

следобед - сирене + броколи

вечеря - няколко сушени фурми

ето ми и новите мерки

килограмиnewsm78 - още съм без кантар, но тази седмица ще намеря време да отида до МЕТРО

талия - 69 см.
ханш - 85 см.
бедро - 50 см.

# 263
  • София
Привет, момичета и от мен!  newsm51
vembi, благодаря за кафето! Ммммм!  newsm10
Искам да ви се извиня, че напоследък не съм много с вас... Но няма начин! Само работа, работа и изпити... Вече си взех два! А в работата ми е много напрегнато, много сложно... И сега докато вляза в ритъм, ще мине доста време....!  newsm17
С диетата съм до никъде... Но не съм и качила, поне не на см-ри! Което е по-важното!  newsm53 Ще влизам скоро и аз в час, ама незнам кога ще бъде.... Че вече идва пролетта и трябва да сме перфектни!  newsm03
Ако мога ще ви навестя по-късно! Лек ден, мимочета!  smile3525

# 264

Добро утро, слабеещи Heart Eyes Hug
Малко ми е сънено, ама ще се оправя.
Днес с Вемби сме на Спамо-чатски форумски купон.За нея не знам, ама аз ще се назобя и налоча яко JoyКато второто май ще е повече от първото Mr. Green

# 265
Добро утрео, девойки!   bouquet

vembi, мерси за кафенцето!  Hug Много се радвам за теб, че си си влявла в дъкните, но вчерашното ти меню ми се въчда бая оскъдно  Rolling Eyes

La Bomba, ех как ти завидях, аз с тая сесия пуста не мога да мръдна от вкъщи  Tired Да си изкарате супер и пийни едно и за мен  Wink Crazy

abirena  Heart Eyes Браво за изпитите   bouquet

Миранди
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Къде са другите дневничетааааааааааа  Cry Cry Cry Хич не сте активни напсоледък  Confused

Аз вчера, както нямаше да ям повече изядох 2 портокала  ooooh! Ама кво да се прави, налегнал ме беше много глада  Whistling

Хубав уикенд на всички   bouquet

А аз сега подхващам JAVА-та  Sick Sick Sick

# 266
Ще пийна бе, как няма да пийна Hug Heart Eyes

# 267
офф закусих с баница ooooh!
ще гледам да компенсирам до края на деня Mr. Green

# 268
Добър ден дневничета  Heart Eyes

Да ви почерпя и аз с едно кафенце

Мис Каприз аз закусих с 2 пастички и кафенце  ooooh! не мога да се спра пак и съм в МЦ на всичкото отгоре  Crazy

Бомба, Вемби, Абирена   bouquet

Крейзи каква ти е диетата иначе, а по убаво от портокала няма  baby_neutral

# 269
офф закусих с баница ooooh!
ще гледам да компенсирам до края на деня Mr. Green
И аз вчера закусих с баница...и така компенсирах до края на деня,че... newsm43
Днес се стягам,не мой тъй,момичета,какво става,защо като наближим финала и се отпускаме,няма никаква логика, smile3538
Шоки, Hug как си днес  hug
Тикве,добре хапваш според мен, Peace
Миранди,хайде да се стягаме,че идва времето на полите  Naughty
Игуанка,браво за изпита и благодаря за почерпката Hug
La Bomba,да си изкараш супер,и аз искам форумна среща пък  smile3516
abirena, Hug
vembi,мерките са ти супер,а колко си висока,поздравление за дънките,браво на теб,ти си нашият герой  thumbsup
mimi@avi,докъде я докара със Скарсдейл,доволна ли си  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт